Diploma Sarjana Muda / Sarjana Muda Muzik

Umum

Penerangan Program

Longy menawarkan dua pilihan program sarjana:

Diploma Sarjana Muda (UD)

Sekiranya anda seorang pelakon atau komposer yang bermotivasi diri, dalam misi, dan ingin melacak karier anda dengan cepat, selami program intensif muzik selama tiga tahun ini. Anda akan mendapat manfaat daripada bekerja bersama pelajar siswazah dan pemuzik profesional dalam kumpulan ensembel, persembahan, dan repertori — dan jika anda memutuskan untuk melanjutkan pengajian ke peringkat Sarjana Muzik, anda akan lulus dalam lima tahun dan bukannya enam tahun.

Sarjana Muda Muzik (BM)

Dapatkan ijazah Sarjana Muda Muzik di Emerson College di Boston melalui program bersama dengan Longy. Anda akan melengkapkan syarat Diploma Sarjana Longy, memanfaatkan fakulti konservatori, peluang prestasi, dan program perubahan seni dan sosial sambil memenuhi kredit seni liberal anda di Emerson. Anda akan dapat memanfaatkan sumber kedua institusi - termasuk rangkaian alumni dan perkhidmatan kerjaya - menjadikan anda berjaya selepas tamat pengajian.

141486_LongySchoolofMusic86.jpg

Kawasan Utama

  • Tembaga
  • Komposisi
  • Organ
  • Piano
  • Strings
  • Kajian Vokal
  • Woodwinds

Tahap: Sarjana
Tempoh: 3 tahun (UD) atau 4 tahun (BM)

Keperluan Kemasukan

Berhenti memberi tekanan mengenai aplikasi. Cuba Proses Tanpa Halangan kami:

Percuma untuk memohon. Setiap orang berhak mendapat peluang untuk mengejar impian mereka.
Tiada syarat uji bakat. Lakukan muzik yang paling sesuai dengan karya seni anda dan lakukan dengan pakaian yang membuat anda merasa terkalahkan.
Pilih garis masa anda. Kami menambah pilihan Tindakan Awal!
Jadualkan masa dengan kami. E-mel, panggilan, Zum, WhatsApp. Kami di sini untuk anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The world needs music now more than ever. At Longy, we prepare students to become exceptional musicians who can engage new audiences inside and outside the concert hall, who can teach anyone, anywhere ... Baca lebih lanjut

The world needs music now more than ever. At Longy, we prepare students to become exceptional musicians who can engage new audiences inside and outside the concert hall, who can teach anyone, anywhere, and who can use their artistry to change lives in communities around the world. Join us, and become the musician the world needs you to be. Baca Ringkas
Cambridge , Los Angeles + 1 Lagi Kurang