Pentadbiran perniagaan

International Accelerator

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Pentadbiran perniagaan

International Accelerator

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Majoriti Pentadbiran Perniagaan adalah program interdepartmental yang dirancang untuk menyediakan fleksibiliti kursus maksimum dan penyediaan berasaskan luas untuk peluang masa depan. Di tengah-tengah utama adalah teras perniagaan yang meliputi latar belakang yang luas dalam bidang fungsional pemasaran, kewangan, perakaunan, dan pengurusan.

Business Admnistration

Di luar liputan prinsip-prinsip perniagaan asas, program pentadbiran perniagaan memberi anda peluang untuk meneroka pelbagai tawaran kursus elektif. Sama ada anda bersiap untuk belajar siswazah, mencari jalan untuk meningkatkan kebolehpasaran anda, atau hanya ingin mencari hobi baru, program pentadbiran perniagaan dapat disesuaikan dengan kebutuhan individu anda untuk hasil yang maksimal.

Apa yang Diharapkan

Tahun Baharu Melalui sebahagian besar tahun baru dan tahun kedua sebagai pusat pentadbiran perniagaan, anda akan mengambil kursus-kursus yang diambil terutamanya dari kurikulum teras universiti. Kursus-kursus ini mempromosikan pembangunan kemahiran utama dan menyediakan anda untuk kursus utama.

Tahun Sophomore Walaupun sebagai orang baru atau mahkota, ia tidak pernah terlalu awal untuk melawat AT

Tahun Junior Semasa semester pertama tahun junior anda, anda akan memenuhi sebahagian besar keperluan teras perniagaan anda. Ia adalah pada permulaan semester kedua anda bahawa anda akan mendapat lebih banyak kawalan masa depan akademik anda. Ini adalah apabila anda memulakan kursus pilihan anda. Sebagai tambahan kepada pilihan khusus disiplin, anda akan berpeluang untuk meneroka bidang-bidang baru yang menarik melalui beberapa pilihan elektif pilihan.

Tahun Kanan Pada tahun kanan anda, anda akan menyelesaikan kursus anda, memulakan proses temu duga kerja, dan mungkin mempertimbangkan sekolah siswazah. Jika anda tidak mengekalkan perhubungan dengan majikan, profesor, dan mentor yang lalu sejak beberapa tahun yang lalu, pastikan anda menyambung semula dan rangkaian. Pertimbangkan pelbagai peluang, tetap komited kepada matlamat anda dan di atas semua, tetap bersabar. Semuanya cenderung untuk jatuh ke tempat seperti yang sepatutnya.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 14, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Locations
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat