A Sukan dan Sains Senaman ijazah menyediakan anda dengan pengetahuan ijazah dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi sukan bertauliah dan Latihan Scientist.

Kursus ini menggabungkan tiga bidang sukan dan senaman sains; psikologi, fisiologi dan biomekanik, kerja Penyelidikan dan penempatan profesional. Anda juga akan belajar disiplin modul sains sukan untuk menambah program anda untuk menarik bersama-sama tiga disiplin sains sukan.

Pada Tahap 4, Anda akan melaksanakan penempatan kerja sepenuh masa, yang akan menggabungkan kemahiran yang diperolehi sepanjang tahun pertama anda akademik. Pada Tahap 5, Anda boleh memilih antara penempatan sepenuh masa enam minggu atau sukarela, kedua-duanya modul 20 kredit untuk membangunkan pengalaman dan pekerjaan.

Tenaga pengajar pada kursus yang terlibat dengan ketara dalam penyelidikan, yang memastikan bahawa banyak modul adalah penyelidikan bermaklumat dan ada yang berasaskan penyelidikan. Terdapat peluang untuk anda untuk melengkapkan satu projek penyelidikan atau disertasi di tahap 6, Yang mungkin selaras dengan kepentingan penyelidikan kakitangan dan peluang untuk membentangkan hasil kerja luaran. Selanjutnya, Prestasi Trinity adalah syarikat sukan dan senaman sains yang dikendalikan oleh jabatan penawaran pendidikan jurulatih, perundingan dan kecergasan penilaian di mana pelajar boleh terlibat untuk menawarkan mereka pengalaman tangan pertama sukan dan sains sukan.

Kebaikan Sukan dan Latihan Sains

  • Program ini telah dibangunkan untuk mencapai pengesahan daripada Persatuan British Sukan dan Sains Senaman (ASAS). Syarat-syarat untuk ASAS-ASAS Skim Pengendorsan Siswazah (Bues).
  • Peluang antarabangsa melalui belajar di luar negara, sukarela atau penempatan di luar negara.
  • Penempatan kerja profesional.
  • Terdapat peluang untuk sukan sebenar dan pengalaman sains senaman bekerja dengan atlet.

Destinasi Siswazah

Graduan boleh pergi ke dalam kerjaya yang berjaya sebagai Sukan dan Senaman Scientist. Kemahiran 'employability' yang dibangunkan sepanjang kursus akan memberi peluang graduan dalam dan di luar sukan.

Kursus ini membangunkan pelbagai kemahiran employability kerana sifat pelbagai domain saintifik yang berbeza yang terkandung dalam kursus ini. Ia juga akan membolehkan anda untuk maju ke kursus lepasan ijazah ASAS-ASAS yang diiktiraf atau mentauliahkan pembelajaran terdahulu jika anda ingin menjalankan kursus latihan BPS dan dilatih sebagai ahli psikologi.

Prasyarat

Biasanya tawaran kemasukan kami untuk ijazah ini adalah 280 mata UCAS Tariff.

Biasanya anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya lima kelayakan: sekurang-kurangnya dua daripada ini boleh dilakukan Tahap A2 penuh (atau diterima bersamaan Level 3 kelayakan); sekurang-kurangnya satu daripada ini boleh dilakukan GCSE Bahasa Inggeris pada gred C atau lebih (atau setaraf Tahap 2 kelayakan). Di samping itu anda perlu GCSE dalam Matematik dan Sains di gred C ke atas.

Kami menganggap paling kelayakan dalam UCAS Tariff.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Leeds Trinity University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2020
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
9,000 GBP
setiap tahun.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2020
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date