bsc di jabatan kejuruteraan komputer

Atilim University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

bsc di jabatan kejuruteraan komputer

Atilim University

Ijazah Sarjana Muda Sains di Jabatan Kejuruteraan Komputer

&nbsp

Kejuruteraan komputer adalah satu bidang yang berkaitan dengan reka bentuk, pembangunan dan penyelenggaraan perisian dan perkakasan komponen sistem komputer.

&nbsp

Jabatan Kejuruteraan Komputer telah ditubuhkan pada tahun 1998 dan pada masa ini jabatan yang terbesar di Fakulti Kejuruteraan Universiti Atilim dari segi bilangan pelajar dan ahli fakulti. Ahli fakulti kami mempunyai kelayakan yang tinggi daripada institusi kebangsaan dan antarabangsa yang diiktiraf. Jabatan rapat berikut kaedah pengajaran dan teknik makmal kerana sedang dilakukan untuk mencapai kecemerlangan dalam perkhidmatan pengajaran, penyelidikan, dan masyarakat.Dalam hal ini, kami berhasrat untuk membangunkan hubungan yang unik dengan pelajar-pelajar kita dan berusaha untuk mewujudkan persekitaran yang bermanfaat supaya mereka menjadi individu yang berkelayakan yang mampu menjana penyelesaian yang berkesan dan menyediakan arah yang baru dengan menggunakan pendekatan kejuruteraan dalam bidang komputer. Ahli fakulti jabatan 's juga aktif dalam penyelidikan saintifik, perundingan dan khidmat masyarakat.

&nbsp

Program ijazah pertama kami disediakan dengan baik dan berkala suai pada piawaian antarabangsa untuk memenuhi keperluan tempat kerja selepas tamat pengajian. Ia direka untuk membantu pelajar mendapatkan maklumat tentang isu-isu penting dalam membina dan mengekalkan sistem komputer dalam persekitaran makmal. Kursus yang ditawarkan bertujuan untuk mengajar pelajar pengetahuan teknikal serta kerja berpasukan, komunikasi dan kemahiran kepimpinan, dan keupayaan untuk memperoleh pengetahuan baru mereka sendiri.Dalam hal ini, pelajar ijazah kami digalakkan untuk menjalankan penyelidikan melalui kursus berorientasikan projek di bawah pengawasan ahli fakulti untuk menimba pengalaman sebelum mereka menamatkan pengajian.

&nbsp

&nbsp

Misi


Misi jabatan kami adalah untuk mendidik pelajar menjadi individu yang berkelayakan yang mampu menjana penyelesaian yang berkesan dengan menggunakan kejuruteraan pendekatan dalam kejuruteraan komputer dan memberi hala tuju baru kepada bidang kejuruteraan komputer dengan penyelidikan akademik.

&nbsp

&nbsp

Visi


Visi jabatan kami adalah untuk mendidik pelajar-pelajar kita untuk menjadi jurutera komputer yang cekap, dan membuka peluang baru kepada kejuruteraan komputer dengan penyelidikan akademik.
 
 

Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Locations
Turki - Ankara, Ankara
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Turki - Ankara, Ankara
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat