Read the Official Description

Ijazah Sarjana Muda Sains di Jabatan Kejuruteraan Awam

&nbsp

Misi

&nbsp

Misi kami adalah untuk membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menimba ilmu pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan dalam bidang-bidang sains dan teknikal yang berkaitan dengan amalan Kejuruteraan Awam, dan menyediakan mereka dengan persekitaran pendidikan yang membolehkan persediaan mereka sebagai jurutera keyakinan diri dengan kemahiran pemikiran kritikal yang mengamalkan profesion mereka pada tahap yang tertinggi dengan rasa yang kuat etika.

&nbsp

&nbsp

Visi

&nbsp

Dirumuskan sebagai "Kecemerlangan dalam bidang pendidikan, produktiviti dalam penyelidikan, daya saing dalam bidang keusahawanan!"Visi kami adalah untuk membangunkan program pendidikan kebangsaan dan antarabangsa yang diiktiraf bukan sahaja untuk mengukuhkan kedudukan kepimpinan jabatan kami di kalangan universiti-universiti swasta negara tetapi juga untuk meningkatkan kedudukan kami dalam tempoh lima teratas di kalangan semua universiti di Turki. Selain pengetahuan Kejuruteraan Awam dan kemahiran mereka, ia adalah merupakan sebahagian daripada visi kami bahawa graduan kita menjadi individu progresif yang berpengetahuan dan berminat dalam sains sosial, kemanusiaan dan kesenian, khusus untuk berkhidmat kepada masyarakat mereka, dan mampu penyelidikan berkualiti dan keusahawanan kreatif.

&nbsp

&nbsp

Peluang Pekerjaan

&nbsp

Civil Engineers bekerja dalam perancangan, reka bentuk, pembinaan, pengurusan, penyelenggaraan, pembaikan dan pembaharuan komponen infrastruktur seperti bangunan, pengangkutan, tenaga dan pengairan sistem.

Civil Engineers berpelajaran tinggi dibentangkan dengan spektrum yang luas peluang pekerjaan dalam sektor awam dan swasta. Saham semakin meningkat Turki Kejuruteraan awam dan pembinaan perkhidmatan dalam pasaran pembinaan World meningkatkan peluang pekerjaan antarabangsa selari dengan pertumbuhan ekonomi global.

&nbsp

Labaratories

&nbsp

Makmal adalah bahagian yang paling penting bagi Jabatan Kejuruteraan Awam. Maklumat yang dipelajari dalam bilik darjah, dan makmal-makmal yang digunakan untuk mendapatkan pengetahuan praktikal. Di samping itu, makmal ini digunakan untuk tujuan penyelidikan. 

See 12 more programs offered by Atilim University »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date