Read the Official Description

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang IT Design: Broad Kurikulum Base

&nbsp

Pelajar program ini membangunkan kemahiran untuk menjalankan pelbagai tugas, seperti menyesuaikan diri dan membeli sistem perusahaan dan membangunkan program maju bersesuaian dengan industri yang semakin meningkat. Kebanyakan perniagaan hari ini menggunakan beberapa bentuk-sistem IT. Permohonan itu, pembangunan dan integrasi ini, sering kompleks, sistem memerlukan bantuan pakar dalam bidang IT-Design. Program-program reka bentuk IT menawarkan peluang pengajian yang fleksibel. Program ini menawarkan asas kurikulum yang luas untuk semua pelajar sebelum mereka memilih salah satu daripada tiga jurusan: Sistem Enterprise dan Ekonomi, Software Design atau Sistem Maklumat Design. Jika anda memilih luas asas kurikulum laluan, anda boleh memilih kawasan anda pengkhususan kemudian. Tujuan program ini adalah untuk menyediakan platform dan pengetahuan yang berguna untuk bidang IT dan pekerjaan yang kedua-dua merangsang dan mencabar.Program IT-Design menawarkan peluang yang besar untuk mewujudkan hubungan dengan perniagaan tempatan. Ia menyediakan untuk masa depan dalam industri IT.

&nbsp

&nbsp

Pendidikan

Pendidikan dalam program IT-Design bermula dengan asas yang luas dalam bidang IT dan aktiviti persediaan untuk melanjutkan pelajaran di salah satu daripada tiga jurusan. Tiada pengetahuan IT terlebih dahulu. Ia adalah cukup bahawa anda berminat dalam bidang IT dan tidak sabar-sabar untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peluang IT. Oleh itu Karlstad University menawarkan IT luas program asas kurikulum sesuai kedua-dua bagi mereka yang sudah biasa dengan dunia IT dan orang-orang yang tidak. Memilih asas kurikulum yang luas memberikan anda peluang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peranan dan perspektif yang berbeza sebelum memilih pengkhususan yang anda.

&nbsp

&nbsp

Borang Arahan

Arahan adalah dalam bentuk kuliah, kerja makmal, seminar dan projek.Secara purata, terdapat tiga hingga lima hari daripada jadual kelas seminggu di Karlstad Universit y. Pelajar juga akan mengambil bahagian dalam pelbagai projek. Penyertaan aktif dalam kursus-kursus yang diperlukan dan pelajar dijangka untuk belajar secara meluas, dan secara beransur-ansur lebih dan lebih bebas, pada mereka sendiri. Ini adalah program pengajian sepenuh masa. A platform komunikasi berasaskan web yang digunakan dalam beberapa kursus sebagai pelengkap.

&nbsp

&nbsp

Peperiksaan

Format peperiksaan berbeza dari kursus untuk kursus dan boleh termasuk peperiksaan bertulis, peperiksaan lisan, tugasan tangan masuk atau peperiksaan dibawa pulang. Peperiksaan biasanya berlaku pada akhir setiap kursus, modul atau unit.

&nbsp


Profesional Perhubungan

Ajaran mengenai kursus teguh kaitannya dengan industri ini, dan pelajar akan mempunyai peluang untuk menyambung dengan perniagaan tempatan, sebagai contoh dalam penulisan projek ijazah. Pelajar juga akan bertemu dengan pensyarah jemputan dan mengambil bahagian dalam kajian lapangan.

&nbsp


Kursus Pengajian

Kajian melibatkan kerja-kerja sepenuh masa dengan purata 20 jam jadual kelas seminggu. Pelajar menghabiskan selebihnya masa mereka kerja projek secara berkumpulan. Penyertaan aktif diperlukan dalam kursus dan pelajar dijangka untuk belajar secara meluas pada mereka sendiri. Kajian lapangan dan sesi makmal yang kerap dan biasanya wajib.

&nbsp

&nbsp

Pekerjaan Market

IT-asas reka bentuk kurikulum yang luas menyediakan untuk salah satu daripada tiga jurusan: Sistem Enterprise dan Ekonomi, Software Design atau Sistem Maklumat Design. Untuk maklumat lanjut mengenai peluang pekerjaan, lihat di bawah tajuk bidang pengkhususan masing-masing.

&nbsp

&nbsp

Ijazah

Setelah tamat program ini, pelajar akan dianugerahkan Ijazah Sarjana Muda Sains atau Seni.

&nbsp

&nbsp

Kajian lanjut

Setelah tamat program ini, anda boleh memilih untuk terus ke arah Sarjana "s ijazah dalam, misalnya, Pengurusan Projek. Anda juga boleh terus belajar di Master " s tahap dan di peringkat kedoktoran dalam Sains Komputer, Pentadbiran Perniagaan atau Sistem Maklumat . Subjek di mana Master "s ijazah anda akan diberikan akan bergantung kepada pelajaran sebelumnya.

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date