Read the Official Description

Ditawarkan Oleh: College of Science, Engineering, & Technology

Gambaran Keseluruhan

Meningkatkan Pangkalan Pengetahuan Anda IT
Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Maklumat Grand Canyon menyedia anda untuk memasuki kerjaya dalam bidang teknologi maklumat yang pesat berkembang. BS ini dalam program ijazah teknologi maklumat memberikan pemahaman tentang nilai teknologi maklumat dan bagaimana pengkhususan profesional ini dapat meningkatkan prestasi, meningkatkan kecekapan dan menurunkan biaya sistem perusahaan.

Ijazah sarjana dalam bidang teknologi maklumat termasuk teknologi platform, rangkaian, jaminan maklumat, keselamatan dan pengurusan, asas pengaturcaraan, pengkomputeran awan, pusat data dan sistem dan teknologi Web. Anda belajar menyelesaikan masalah dengan menggunakan teknologi dan memberi tumpuan kepada aktiviti yang diterapkan, tangan-tangan, sambil memanfaatkan pengalaman dan pensijilan semasa.

Di samping itu, anda mempelajari amalan profesional dan etika yang berkaitan dengan teknologi maklumat melalui lensa pandangan dunia Kristian kita, serta membangunkan kemahiran tempat kerja yang berharga. Semasa mempelajari kecekapan IT, anda mendapat komunikasi yang efektif dan kemahiran analisis, keupayaan untuk menyesuaikan diri dan menunjukkan inisiasi, bekerja dengan keyakinan diri dan masalah pendekatan sebagai satu pasukan.

Pelajar yang memasuki program Sarjana Muda Sains dalam bidang Teknologi Maklumat harus mempunyai pengetahuan tentang algebra dan aplikasi perisian pejabat umum. Anda mungkin boleh memohon sijil yang diluluskan untuk program ijazah anda.

BS yang mesra pemindahan ini dalam program teknologi maklumat direka untuk pelajar kohort tradisional, dalam talian dan malam yang ingin:

  • Memperoleh kemahiran dalam pelbagai bidang IT untuk kedudukan peringkat kemasukan
  • Ketahui kemahiran baru (semasa bekerja) dengan matlamat untuk kerjaya semula
  • Membangunkan portfolio projek untuk mengukuhkan pencalonan pekerjaan
  • Terokai kolam pilihan elektif untuk menyesuaikan penekanan dan menyesuaikan diri dengan keperluan industri semasa

Hasil ijazah

Mengembangkan Penyelesaian dan Organisasi Pemanduan
Graduan dengan ijazah dalam teknologi maklumat dilengkapi untuk menggunakan teknologi untuk meningkatkan penggunaan, konfigurasi dan pengurusan teknologi menggunakan pelbagai platform berasaskan tempatan dan awan. Setelah program selesai, anda akan mendapat pengetahuan tentang perniagaan, teknologi dan alat perisian yang didorong oleh IT, sistem maklumat perusahaan dan keselamatan siber.

Pengaturcaraan adalah komponen utama kepada disiplin IT, iaitu integrasi aplikasi dan sistem. Periksa pelbagai jenis bahasa pengaturcaraan, pangkalan data dan penggunaan yang sesuai dengannya, dan melibatkan diri dalam pengurusan sistem maklumat, aplikasi IT tempatan dan berasaskan Web, keselamatan sistem IT dan banyak lagi. Kursus ini menyimpulkan dengan projek IT dan peluang untuk bekerja dalam pasukan untuk menangani projek penyelidikan dan reka bentuk yang diterapkan di dunia dalam bidang minat yang anda pilih.

Apa yang anda akan belajar

Terapkan Teknologi untuk Mengurus dan Menyokong Organisasi
Topik kursus termasuk:

  • Platform dan Rangkaian Technologies & Makmal
  • Pengaturcaraan Berorientasikan Objek untuk Perniagaan
  • Pengkomputeran dan Sistem & Makmal berasaskan awan
  • Senibina Berorientasikan Perkhidmatan untuk Data Besar
  • Perancangan Kes Perniagaan IT untuk Global Enterprise
  • Pentadbiran Sistem Pemacu Keselamatan

Hasil Kerjaya

Terokai Masa Depan yang Menarik di IT
Sebagai lulusan Sarjana Muda Sains dalam program Teknologi Maklumat, anda boleh mengejar kerjaya sebagai pengurus sistem maklumat, pakar keselamatan maklumat, pengurus projek IT, pakar sokongan rangkaian, programmer sistem, pengajar IT atau integrator sistem.

Jawatan untuk pemaju perisian dalam perisian dan aplikasi sistem, pentadbir pangkalan data, pentadbir sistem rangkaian dan komputer dan penganalisis sistem komputer, serta penganalisis keselamatan maklumat, pemaju web dan arkitek rangkaian komputer dijangka berkembang lebih cepat daripada purata hingga 2020. * Program kami boleh membantu anda memperoleh pengetahuan dan mengembangkan kemahiran untuk mengejar kerjaya berkaitan IT yang pesat berkembang.

*Maklumat yang diperolehi dari Biro Statistik Buruh

Lokasi program

Kampus
Sertai komuniti kampus di Grand Canyon University, dengan kelas siang hari yang direka untuk pelajar tradisional. Melibatkan diri dalam pengalaman ijazah penuh, lengkap dengan kurikulum yang direka dalam konteks pandangan dunia Kristian kita. bilik darjah baru moden, gaya-suite dewan kediaman, pilihan tempat makan popular, kolam renang gaya-resort dan memberi tumpuan kepada mewujudkan kehidupan pelajar yang dinamik membuat GCU pilihan utama untuk graduan sekolah tinggi dan memindahkan pelajar. acara menarik, penceramah terkenal dan Bahagian I olahraga mengisi pengalaman pelajar tradisional. warga kampus mesra kami adalah tempat yang sesuai untuk mencari tujuan anda.

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Pendedahan program di kampus

Program taught in:
English

See 42 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date