bsc dalam program ijazah dalam bidang kejuruteraan alam sekitar

Mikkeli University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

bsc dalam program ijazah dalam bidang kejuruteraan alam sekitar

Mikkeli University of Applied Sciences

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Program Ijazah Kejuruteraan Alam Sekitar

Adakah anda ingin menjadi seorang jurutera alam sekitar memahami ekonomi alam sekitar dan perakaunan, pengurusan alam sekitar dan tanggungjawab sosial korporat? Program Ijazah Kejuruteraan Alam Sekitar pelajar akan membangunkan pelbagai kemahiran dan pengetahuan yang berkaitan dengan persekitaran perniagaan hari ini. Pelajar-pelajar mempunyai kemungkinan untuk mendapatkan pengalaman antarabangsa melalui tempoh pengajian di luar negara, dan juga di Mikkeli melalui beberapa pensyarah melawat dan pelajar dari universiti rakan kongsi luar negara.

&nbsp

Tujuan program ini adalah untuk melatih pelajar untuk jawatan pentadbiran atau kepakaran dalam sektor awam atau swasta. Dalam hidup kerja tugas boleh termasuk merancang dan menyusun perkara-perkara alam sekitar organisasi dengan mengambil kira konsep tanggungjawab ekonomi, alam sekitar dan sosial.Tugas-tugas yang boleh termasuk juga penyeliaan dan pengajaran atau berunding tugas.

Objektif Program Ijazah Kejuruteraan Alam Sekitar adalah untuk mendidik profesional alam sekitar yang mempunyai kepakaran teori dan praktikal dalam teknologi alam sekitar dan pengurusan. Program ijazah menyediakan pelajar dengan pengetahuan tentang kemungkinan teknikal untuk perlindungan mampan persekitaran hidup kita, dan dari segi ekonomi dan alam sekitar amalan terbaik bagi syarikat.

&nbsp

Program ijazah menawarkan pelajar wawasan kepada aspek-aspek antarabangsa dan perspektif nasional, yang membolehkan para pelajar untuk merancang kerjaya mereka dalam pelbagai jenis persekitaran kerja. Semasa pengajian pelajar boleh mengambil bahagian dalam pelbagai jenis projek-projek yang dijalankan dalam kerjasama dengan persekitaran kerja.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Locations
Finland - Mikkeli
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
Finland - Mikkeli
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat