Read the Official Description

Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Mengajar Perniagaan Keusahawanan kepada Eksekutif Masa Depan

Dengan Kolej Colangelo Perniagaan 'Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan untuk Pendidikan menengah, anda boleh memberi inspirasi eksekutif masa depan untuk mencapai kejayaan perniagaan dan inovasi keusahawanan. Ini sarjana muda ijazah pendidikan perniagaan, ditawarkan sempena College of Education, mampu anda kemahiran dan Pengiktirafan untuk mengajar kursus perniagaan dan ekonomi dalam tetapan sekolah tinggi dan tinggi junior. Kami diiktiraf di peringkat serantau dan Lembaga Negeri Arizona kurikulum Pendidikan yang diluluskan sejajar dengan pengajaran profesional dan standard kandungan kebangsaan yang berkaitan, menyediakan anda untuk mengejar pelesenan guru awal.

Ditawarkan dalam persekitaran pembelajaran dinamik yang kecil, Sarjana Muda program pendidikan perniagaan menggabungkan kursus teras anda dengan komponen penting dalam pendidikan perniagaan, termasuk ekonomi, perakaunan dan kewangan, prinsip-prinsip pemasaran dan isu-isu etika dan undang-undang dalam perniagaan. Practicums dan pengajaran pelajar sepanjang program anda menyediakan peluang yang sempurna untuk memohon konsep, teori dan penyelidikan di bawah advisement pengamal berpengalaman.

Program yang membawa kepada pensijilan guru mungkin memerlukan waktu praktikum, peperiksaan negeri, pengajaran pelajar dan cadangan institusi dari Grand Canyon University.

Hasil ijazah

Jelajahi Inovasi dalam Perniagaan dan Pendidikan

Kursus dalam Sarjana Muda sorotan pendidikan perniagaan yang lepas dan kemajuan semasa dalam pendidikan remaja dan menawarkan strategi untuk membantu anda melibatkan pelajar. Ini ulasan program pembangunan kurikulum, pengurusan bilik darjah, kepelbagaian budaya, bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, kaedah teknologi pengajaran dalam pendidikan dan psikologi pendidikan, semua untuk menyediakan anda untuk peranan baru dalam pengajaran. Tugasan, praktikum dan bidang pengalaman sebagai tambahan kepada semester akhir pengajaran pelajar menawarkan peluang terbaik untuk menggunakan pengetahuan di dalam kelas sebenar.

Apa yang anda akan belajar

Menerima Kurikulum Komprehensif Pendidikan Perniagaan

Dalam program ijazah pendidikan perniagaan ini, calon-calon guru mengkaji topik-topik seperti:

  • topik mikroekonomi, topik makroekonomi dan topik ekonomi antarabangsa
  • psikologi pendidikan dan perkembangan remaja di tempat kognitif, bahasa, sosial, emosi dan fizikal
  • penglibatan bilik darjah dan pengurusan
  • Mendidik pelajar dengan pelbagai keperluan
  • Bahasa inggeris sebagai bahasa kedua dan keasyikan bahasa inggeris berstruktur
  • bacaan preskriptif dan penilaian
  • Kurikulum, penilaian dan kaedah untuk mengajar bidang kandungan seni bahasa Inggeris, matematik, sains, kesihatan, kajian sosial dan seni

Hasil Kerjaya

Menjadi Pendidik Cemerlang

Sebagai seorang graduan daripada program pendidikan perniagaan ijazah dalam talian, anda boleh meneruskan kerjaya sebagai pengajar sekolah menengah, guru sekolah tinggi perniagaan, perunding pendidikan atau pengarah program remaja. tempat kerja yang berpotensi termasuk pertengahan awam, swasta dan alternatif dan / atau sekolah tinggi, agensi-agensi perkhidmatan sosial dan organisasi bukan untung.

Lokasi program

Kampus

Sertai komuniti kampus bertenaga dan berkembang Grand Canyon Universiti, dengan kelas siang dirancang untuk pelajar tradisional. Melibatkan diri dalam pengalaman ijazah penuh, lengkap dengan kurikulum yang direka dalam konteks pandangan dunia Kristian kita. bilik darjah baru moden, gaya-suite dewan kediaman, pilihan tempat makan popular, kolam renang gaya-resort dan memberi tumpuan kepada mewujudkan kehidupan pelajar yang dinamik membuat GCU pilihan utama untuk graduan sekolah tinggi dan memindahkan pelajar. acara menarik, penceramah terkenal dan Bahagian I olahraga mengisi pengalaman pelajar tradisional. warga kampus mesra kami adalah tempat yang sesuai untuk mencari tujuan anda.

talian

Meneruskan pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program taught in:
English

See 42 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date