Bsc dalam perakaunan terpakai

OPAL College London

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bsc dalam perakaunan terpakai

OPAL College London

BSc dalam Perakaunan Gunaan

ACCA dan Oxford Brookes University telah bekerjasama untuk membangunkan BSc dalam Perakaunan Gunaan, yang boleh didapati secara eksklusif untuk pelajar ACCA yang ingin memperoleh ijazah sambil belajar ke arah Kelayakan ACCA.

Matlamat utama program ijazah BSc adalah untuk meluaskan akses ke Oxford Brookes University (OBU) dan membolehkan pelajar ACCA di seluruh dunia peluang untuk mendapatkan gelar OBU. Ijazah BSc bertujuan untuk meningkatkan dan memperluaskan pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh oleh anda dalam kajian profesional anda, dan meningkatkan keberkesanan anda sebagai pelajar profesional perakaunan dan profesional kewangan masa depan.

Oleh itu, dengan memperoleh BSc (Hons) dalam Perakaunan Gunaan, yang dianugerahkan oleh Oxford Brookes University, anda tidak hanya akan memperlihatkan kepada majikan yang berpotensi atau yang sedia ada bahawa anda memiliki semua kemahiran siswazah yang relevan untuk melengkapkan anda untuk kerjaya cemerlang dalam perakaunan dan kewangan, tetapi ia adalah dari sebuah universiti yang mempunyai reputasi untuk kecemerlangan.

Untuk memperoleh ijazah, anda mesti melengkapkan semua modul Tahap Asas ACCA, dan mengemukakan Projek Penyelidikan dan Analisis ke Universiti untuk Penilaian.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat