Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan dengan Penekanan dalam Perisikan Perniagaan
Setelah memperolehi Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (GCU) Grand Canyon University dengan penekanan dalam bidang Perisikan Perniagaan, anda akan bersedia untuk pilihan kerjaya yang banyak. Dalam BS dalam program perisikan perniagaan, yang ditawarkan oleh Kolej Perniagaan Colangelo, anda mengkaji bidang pengurusan utama, perakaunan, kewangan dan pemasaran. Anda juga mempelajari cara memanfaatkan analisis web untuk memastikan keberkesanan laman web dengan tumpuan khusus tentang cara menjejak, menangkap, menganalisis dan mentafsirkan lalu lintas laman web.

Hasil ijazah

Fokus pada Perisikan Perniagaan
Dalam Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dengan Penekanan dalam bidang Perisikan Perniagaan, anda mengkaji asas-asas pengurusan projek, struktur pangkalan data, pengaturcaraan, analisis perniagaan, pentadbiran IT dan etika. Satu lagi konsep penting yang anda pelajari dalam ijazah intelek perniagaan adalah peranan tadbir urus dan etika dalam teknologi maklumat, termasuk menyediakan audit, mematuhi peraturan kerajaan dan memahami isu-isu privasi data.

Apa yang anda akan belajar

Mengetahui Kursus Kursus Asas dalam Perisikan Perniagaan
Sesetengah kawasan yang anda tumpukan termasuk:

 • Pemasaran pemasaran dan konsep pemasaran
 • topik mikroekonomi, topik makroekonomi dan topik ekonomi antarabangsa
 • Pengenalan kepada kitaran perakaunan
 • Pembinaan penyata kewangan
 • Proses dan fungsi pengurusan
 • Asas pengetahuan teras dalam bidang teknologi maklumat
 • Penggunaan data perakaunan pengurusan dalam proses membuat keputusan
 • Aplikasi praktikal statistik deskriptif dan inferensial dalam perniagaan
 • Asas-asas kewangan perniagaan
 • Reka bentuk, pembangunan, pelaksanaan dan penyelenggaraan struktur pangkalan data hubungan
 • Pengurusan projek teknologi maklumat
 • Peranan tadbir urus dan etika dalam teknologi maklumat
 • Amalan dan alat analisis perniagaan semasa
 • Aspek utama analisis ramalan
 • Memanfaatkan analisis web untuk keberkesanan laman web
 • Topik IT dan perniagaan analisis

Hasil Kerjaya

Sediakan untuk Kejayaan dengan Ijazah Perisikan Perniagaan anda
Dengan BS dalam risikan perniagaan, anda akan bersedia untuk kerjaya dalam pelbagai peranan pentadbiran perniagaan dengan penekanan unik dalam analisis perniagaan. Program sarjana perisikan perniagaan ini boleh menyediakan anda bekerja sebagai penganalisis perniagaan, pengurus projek, pakar jaminan kualiti atau pengurus penyelesaian e-perniagaan dan m-perniagaan.

Anda juga boleh memilih melanjutkan pendidikan anda di luar BS dalam program perisikan perniagaan. GCU menawarkan pelbagai gelar sarjana dalam perniagaan, termasuk MBA dan Sarjana Sains dalam Kepimpinan.

Lokasi program

Kampus
Sertai komuniti kampus di Grand Canyon University, dengan kelas siang hari yang direka untuk pelajar tradisional. Melibatkan diri dalam pengalaman ijazah penuh, lengkap dengan kurikulum yang direka dalam konteks pandangan dunia Kristian kita. bilik darjah baru moden, gaya-suite dewan kediaman, pilihan tempat makan popular, kolam renang gaya-resort dan memberi tumpuan kepada mewujudkan kehidupan pelajar yang dinamik membuat GCU pilihan utama untuk graduan sekolah tinggi dan memindahkan pelajar. acara menarik, penceramah terkenal dan Bahagian I olahraga mengisi pengalaman pelajar tradisional. warga kampus mesra kami adalah tempat yang sesuai untuk mencari tujuan anda.

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Pendedahan program di kampus

Program diajar dalam:
English

Lihat 42 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date