Bsc dalam pendidikan di sekolah menengah - Fizik

Umum

Penerangan Program

ijazah ini dimaksudkan untuk pelajar pendidikan menengah yang utama kawasan penekanan / pengajaran fizik. Pelan akademik juga menyediakan anda untuk mendapatkan pensijilan tambahan dalam matematik atau kimia. Pelan ini memenuhi atau melebihi No-Kanak-kanak-Kiri-belakang "yang berkelayakan" standard kebangsaan dan negeri. Pelan ini memberi anda alat untuk membuka minda pelajar sekolah menengah kepada keajaiban alam semesta seperti yang dilihat melalui mata praktikal fizik.

Program ini di peringkat kebangsaan yang diiktiraf oleh Persatuan Sains Guru Kebangsaan.

Program ini diiktiraf oleh Majlis Kebangsaan Pengiktirafan Pendidikan Guru (NCATE).

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Pendidikan dalam Pendidikan Menengah - Fizik?

Jika anda mempunyai daya tarikan dengan fizik dan semangat untuk membantu orang lain faham, anda boleh menikmati kerjaya dalam pengajaran fizik sekolah tinggi. Memperoleh ijazah dalam bidang pendidikan dan fizik menengah boleh menjadi cara terbaik untuk sampai ke sana.

Walaupun anda membangunkan kepakaran dalam fizik, anda juga akan mengambil kursus persediaan anda untuk membangunkan kurikulum dan membuat kelas anda persekitaran yang produktif untuk pelajar anda. Menikmati persekitaran pembelajaran yang ketat tetapi kerjasama, di mana anda akan lulus bersedia untuk meletakkan pengetahuan baru ditemui anda untuk bekerja membentuk pengalaman pendidikan generasi akan datang.

Nota: Anda perlu memohon dan diterima ke Kolej program pendidikan guru Pendidikan sebagai tambahan kepada yang dimasukkan ke universiti.

Peluang kerjaya yang mungkin dapat dikejar,

 • Menengah (sekolah menengah atau tinggi) guru fizik
 • tutor
 • Pakar membaca
 • Pakar kurikulum

Dengan pendidikan lanjut, salah satu laluan ini adalah mungkin:

 • Kaunselor
 • Psikologi sekolah
 • Pakar kurikulum
 • Penguasa

Syarat Am Universiti

Untuk menerima ijazah sarjana muda di Universiti Arizona Utara, anda mesti melengkapkan sekurang-kurangnya 120 unit kredit yang minimum termasuk utama, kajian liberal keperluan, dan keperluan universiti seperti yang disenaraikan di bawah.

 • Semua keperluan kajian, kepelbagaian, penulisan junior-peringkat, dan capstone liberal Arizona Universiti Utara.
 • Semua keperluan untuk pelan akademik khusus anda (s).
 • Sekurang-kurangnya 30 unit kursus atas-bahagian, yang mungkin termasuk kerja-kerja pemindahan.
 • Sekurang-kurangnya 30 unit kursus yang diambil melalui Arizona University Utara, di mana sekurang-kurangnya 18 tahun hendaklah menjadi kursus atas-bahagian (300-tahap atau di atas). Keperluan ini tidak dipenuhi oleh kredit demi peperiksaan, retro-kredit, pemindahan kursus, dan lain-lain
 • A Purata Nilai Gred Kumulatif sekurang-kurangnya 2.0 pada semua kerja cuba di Universiti Arizona Utara.

Campus Availability

 • Flagstaff
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Baca lebih lanjut

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Baca Ringkas