Bsc dalam pendidikan di sekolah menengah - biologi

Umum

Penerangan Program

Pelajar yang ingin mengajar pertengahan atau tinggi Biologi sekolah di sekolah-sekolah menengah (7-12) akan mencari ijazah ini penting. Teguh serta mendalam dalam mata pelajaran Biologi, dengan kerja yang besar dalam penyediaan guru melalui program sains dan guru matematik pensijilan NAUTeach yang sangat terkenal, rancangan itu menetapkan saluran yang profesional untuk mengajar subjek ini menarik.

Program ini di peringkat kebangsaan yang diiktiraf oleh Persatuan Sains Guru Kebangsaan.

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pendidikan Menengah - Biologi?

Mewujudkan sekolah biologi kelas pertengahan atau tinggi di masa hadapan. Dalam pelan ijazah ini, anda akan belajar bagaimana untuk mendapatkan pelajar yang terlibat dalam pembelajaran tentang konsep-konsep yang rumit mereka perlu memahami untuk berjaya. ijazah ini akan membantu anda membangunkan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi seorang guru pendidikan menengah dengan kepakaran yang komprehensif dalam sains hayat. Oleh kerana pengetahuan anda, pelajar anda akan menangani alam sekitar, kesihatan, dan cabaran ekologi yang bakal dihadapi.

Anda juga akan mempunyai peluang untuk melengkapkan kerja lapangan, latihan makmal, dan pengalaman praktikum untuk penyediaan profesional anda. Anda akan belajar pendekatan canggih untuk pengajaran dan kurikulum dalam suasana berasaskan penyelidikan yang ketat, pelbagai, dan kerjasama. Pendapatan ijazah ini akan membantu anda bergerak ke hadapan dalam kerjaya perguruan anda dan juga meningkatkan pengalaman pendidikan pelajar anda.

Nota: Jika anda ingin utama dalam Pendidikan Menengah - Biologi, anda perlu memohon dan diterima untuk program pendidikan guru Program Pendidikan Profesional NAU sebagai tambahan kepada yang dimasukkan ke universiti.

Peluang kerjaya yang mungkin dapat dikejar,

 • biologi menengah atau guru sains hayat
 • kerusi jabatan Sains

Dengan pendidikan lanjut, salah satu laluan ini adalah mungkin:

 • Pakar kurikulum
 • pentadbir sekolah
 • Penguasa

Syarat Am Universiti

Untuk menerima ijazah sarjana muda di Universiti Arizona Utara, anda mesti melengkapkan sekurang-kurangnya 120 unit kredit yang minimum termasuk utama, kajian liberal keperluan, dan keperluan universiti seperti yang disenaraikan di bawah.

 • Semua keperluan kajian, kepelbagaian, penulisan junior-peringkat, dan capstone liberal Arizona Universiti Utara.
 • Semua keperluan untuk pelan akademik khusus anda (s).
 • Sekurang-kurangnya 30 unit kursus atas-bahagian, yang mungkin termasuk kerja-kerja pemindahan.
 • Sekurang-kurangnya 30 unit kursus yang diambil melalui Arizona University Utara, di mana sekurang-kurangnya 18 tahun hendaklah menjadi kursus atas-bahagian (300-tahap atau di atas). Keperluan ini tidak dipenuhi oleh kredit demi peperiksaan, retro-kredit, pemindahan kursus, dan lain-lain
 • A Purata Nilai Gred Kumulatif sekurang-kurangnya 2.0 pada semua kerja cuba di Universiti Arizona Utara.

Campus Availability

 • Flagstaff
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Baca lebih lanjut

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Baca Ringkas