Baca keterangan rasmi

Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Meletakkan kanak Menakjubkan di Jalan yang Menuju Kejayaan

Belajar untuk mengenali dan membantu kanak-kanak mengatasi kelewatan pembangunan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak dan ijazah Awal Kanak-Kanak Pendidikan Khas. Menyalurkan semangat anda untuk mendidik anak-anak muda manakala persediaan untuk pensijilan dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak serta pendidikan khas awal kanak-kanak di negeri-negeri di mana yang terakhir adalah berkenaan.

Sebagai keupayaan untuk mengenal pasti kelewatan perkembangan awal kehidupan telah berkembang, begitu juga permintaan untuk guru-guru pendidikan disediakan khas. Membina kemahiran anda dalam pengurusan bilik darjah dan pedagogi di samping pembelajaran strategi untuk keluarga, masyarakat dan penglibatan klinikal dalam memenuhi keperluan kanak-kanak yang luar biasa.

pengalaman praktikum sepanjang program membolehkan anda untuk menggunakan kaedah pengajaran dan bekerja dengan pelajar dari lahir melalui gred 3. Semua kerja kursus dalam program ini sejajar dengan standard kebangsaan yang ditetapkan oleh Interstate Guru Penilaian dan Sokongan Consortium (InTASC), Persatuan Kebangsaan bagi Pendidikan Kanak-Kanak Muda (NAEYC), Persatuan Antarabangsa Teknologi dalam Pendidikan (ISTE) dan Majlis untuk Kanak-kanak Menakjubkan (CEC).

Hasil ijazah

Menilai dan Melibatkan Kanak Menakjubkan

Melalui program ijazah pendidikan awal kanak-kanak ini khas, anda boleh mendapat keupayaan untuk mengenal pasti, memantau dan mengesan keperluan khas pada tahun-tahun awal kanak-kanak penting. Meneroka cara-cara kreatif mencetuskan imaginasi kanak-kanak, menyokong perkembangan yang sihat, menanam benih untuk literasi dan menyampaikan pendidikan budaya bijak dan beretika. Graduan yang kerja kursus dengan jayanya serta keperluan negeri berada pada kedudukan untuk potensi pelesenan dalam pendidikan awal kanak-kanak dan pendidikan awal kanak-kanak istimewa di Arizona. Graduan yang mencari pelesenan luar Arizona mungkin tidak layak mendapat pelesenan dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak atau pendidikan khas awal kanak-kanak bergantung kepada keperluan negeri dan proses pensijilan.

Apa yang anda akan belajar

Jelajahi Strategi Awal dan Bimbingan

Program ini membolehkan pelajar untuk menggunakan kemahiran mereka dalam pengalaman mengajar pelajar 16 minggu yang merangkumi lapan minggu dalam K-3 bilik darjah pendidikan umum dan lapan minggu dalam K-3 kelas pendidikan khas. Pelajar juga terlibat dalam kursus praktikum dalam kelahiran melalui pra-K pendidikan umum dan pendidikan khas persekitaran.

Di bawah pimpinan dan bimbingan daripada fakulti pakar, kursus anda akan mengkaji:

  • pembangunan sosial dan emosi dan tingkah laku campur tangan
  • bahasa awal dan pembangunan celik
  • Penilaian, penilaian dan pelaporan kemajuan
  • Kanak-kanak, keluarga dan kerjasama masyarakat
  • Sokongan untuk menggalakkan pendidikan anak-anak muda dengan dan tanpa exceptionalities

Hasil Kerjaya

Membina kerjaya dalam Pendidikan Awal

Sebagai lulusan sarjana muda dalam program pendidikan awal kanak-kanak, anda akan layak untuk mengejar jawatan guru serta penyelaras program dan peranan sokongan. persekitaran kerjaya yang berpotensi termasuk pusat awal kanak-kanak pendidikan, sekolah rendah awam dan swasta pra-K, awam dan swasta, pentadbiran sekolah, organisasi bukan untung dan organisasi dasar pendidikan. Belajar ilmu pendidikan awal, kemudian menggunakan kepakaran anda untuk membantu membina niaga hadapan yang lebih baik untuk kanak-kanak dan keluarga.

Lokasi program

Kampus

Sertai komuniti kampus bertenaga dan berkembang Grand Canyon Universiti, dengan kelas siang dirancang untuk pelajar tradisional. Melibatkan diri dalam pengalaman ijazah penuh, lengkap dengan kurikulum yang direka dalam konteks pandangan dunia Kristian kita. bilik darjah baru moden, gaya-suite dewan kediaman, pilihan tempat makan popular, kolam renang gaya-resort dan memberi tumpuan kepada mewujudkan kehidupan pelajar yang dinamik membuat GCU pilihan utama untuk graduan sekolah tinggi dan memindahkan pelajar. acara menarik, penceramah terkenal dan Bahagian I olahraga mengisi pengalaman pelajar tradisional. warga kampus mesra kami adalah tempat yang sesuai untuk mencari tujuan anda.

talian

Meneruskan pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program diajar dalam:
English

Lihat 42 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date