Baca keterangan rasmi

Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Kolej Ilmu Kemanusiaan dan Sains Sosial

Gambaran Keseluruhan

Bersedia untuk Menjadi Guru Matematik Berlesen dalam Pendidikan Menengah

Grand Canyon University (GCU) menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Matematik untuk program ijazah pendidikan menengah untuk menyediakan menengah dan sekolah tinggi pendidik masa depan dengan pengetahuan matematik dan hands-on latihan yang diperlukan untuk menjadi guru matematik berjaya esok pelbagai dan pesat berubah bilik darjah.

BS dalam matematik untuk program pendidikan boleh didapati sebagai sebahagian daripada usaha sama antara Kolej GCU ini Kemanusiaan dan Sains Sosial dan College of Education. Apabila anda lulus dari Sarjana Muda Sains dalam program ijazah Matematik, anda akan memperolehi kemahiran asas dan alat yang diperlukan untuk mendapatkan sijil pendidikan menengah dalam matematik. Anda juga akan layak untuk pengesahan gred pertengahan, yang akan membolehkan anda untuk mengajar sekolah menengah dan pelajar sekolah tinggi.

Program yang membawa kepada pensijilan guru mungkin memerlukan waktu praktikum, peperiksaan negeri, pengajaran pelajar dan cadangan institusi dari GCU.

Hasil ijazah

Mengenal pasti Teori Pengajaran Best

Jika anda bercita-cita untuk menjadi calon guru, anda boleh memperoleh pengetahuan kandungan dan membangunkan amalan pengajaran bunyi berdasarkan teori berasaskan penyelidikan. Ini Sarjana Muda Sains dalam program matematik menyediakan anda untuk menggunakan penyelidikan, pemikiran kritikal dan komunikasi berkesan dalam matematik. Anda boleh menggunakan kemahiran ini dalam bilik darjah pendidikan melalui diperlukan praktikum dan pelajar dan guru pengalaman.

Anda mesti melengkapkan pengalaman praktikum hands-on untuk diterokai mengajar matematik dengan menggunakan pelbagai kaedah dan strategi ke arah pelajar menengah dan sekolah tinggi. praktikum selesai melalui pengalaman mengajar pelajar dalam kelas menengah dunia sebenar sempena GCU Pejabat pengalaman Field.

Apa yang anda akan belajar

Cari Bagaimana Untuk Mencapai Tengah dan Sekolah Menengah Pelajar

Sebagai pelajar dalam program ini, anda belajar:

  • Geometri, algebra, trigonometri dan kalkulus
  • strategi pengajaran
  • Teori pengurusan bilik darjah
  • Pemikiran kritis dan kemahiran penyelidikan

Hasil Kerjaya

Bersedia untuk Mengajar Matematik ke Menengah Pelajar Sekolah

Sejak Ijazah Sarjana Muda Sains dalam matematik untuk sekolah menengah adalah program pelesenan, anda belajar keperluan yang diperlukan untuk mendapatkan pelesenan pengajaran untuk pendidikan dalam matematik. Disebabkan kekurangan guru berkelayakan kedua-dua di Arizona dan nasional, pertumbuhan guna tenaga dijangka untuk guru-guru sekolah menengah adalah kurang sedikit, dengan kira-kira 53,000 tambahan pekerjaan pengajaran sekolah tinggi dijangka boleh didapati di seluruh negara menjelang 2022, dengan geografi dan dana negeri memainkan peranan penting dalam trend pekerjaan bakal. *

* Maklumat yang diperoleh daripada Biro Statistik Buruh

Lokasi program

Kampus

Sertai komuniti kampus bertenaga dan berkembang Grand Canyon Universiti, dengan kelas siang dirancang untuk pelajar tradisional. Melibatkan diri dalam pengalaman ijazah penuh, lengkap dengan kurikulum yang direka dalam konteks pandangan dunia Kristian kita. bilik darjah baru moden, gaya-suite dewan kediaman, pilihan tempat makan popular, kolam renang gaya-resort dan memberi tumpuan kepada mewujudkan kehidupan pelajar yang dinamik membuat GCU pilihan utama untuk graduan sekolah tinggi dan memindahkan pelajar. acara menarik, penceramah terkenal dan Bahagian I olahraga mengisi pengalaman pelajar tradisional. warga kampus mesra kami adalah tempat yang sesuai untuk mencari tujuan anda.

talian

Meneruskan pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

Http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program diajar dalam:
English

Lihat 42 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date