Bsc dalam bioteknologi dan kejuruteraan makanan

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bsc dalam bioteknologi dan kejuruteraan makanan

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

BSc dalam Bioteknologi dan Kejuruteraan Makanan

Kolej: Kolej Kejuruteraan

Tempoh: 4 Tahun

Penerangan: Ijazah dari Fakulti Kejuruteraan Bioteknologi dan Teknik Kejuruteraan Makanan dalam dua bidang: bioteknologi dan makanan. Program ini menyediakan gabungan unik bidang kejuruteraan dan teknologi dan bidang sains alam dan kehidupan, khususnya, bioteknologi. Bekerja dengan bahan biologi adalah umum untuk kedua-dua bidang, dan menyediakan asas bagi kursus teras dalam kejuruteraan dan teknologi.

Program ini direka bentuk untuk menyediakan graduan untuk kerja dalam pelbagai bidang bioteknologi atau kejuruteraan makanan - dalam pelbagai industri yang menggabungkan teknologi tinggi dan berdasarkan kepada proses bioteknologi dan biokimia. Graduan boleh digunakan, antara bidang lain, dalam industri makanan atau bidang seperti farmaseutikal; kosmetik; perlindungan alam sekitar; institut piawaian, dan peraturan makanan dan dadah.

Program empat tahun ini terdiri daripada bakul kursus teras dalam bidang matematik, fizik, kimia, dan komputer, yang bersama-sama dengan kursus kejuruteraan lanjutan, memberikan latar belakang untuk mengintegrasikan kajian kejuruteraan ke dalam mata pelajaran sains dan bioteknologi yang lebih maju. Baki program ini berdasarkan tiga bidang: bioteknologi; kejuruteraan dan teknologi untuk kejuruteraan makanan; dan ilmu kehidupan dan makanan. Sebahagian kajian dijalankan di kilang perintis dan termasuk lawatan ke syarikat.

Pengenalan Tutor

Sima Yaron, Ketua Program Bioteknologi dan Kejuruteraan Makanan

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
China - Shantou, Guangdong
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
China - Shantou, Guangdong
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat