Bsc dalam bidang psikologi dan teknologi

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Permainan yang anda bermain, telefon mudah alih yang anda gunakan untuk menghantar mesej teks, laman web di mana anda membeli-belah dalam talian anda. Teknologi adalah di sekeliling kita, dan merupakan satu bahagian penting dalam kehidupan kita. Terlalu penting untuk hanya menyerahkan kepada ahli teknologi.

Psikologi & Teknologi anda belajar bagaimana teknologi mempengaruhi orang, dan bagaimana anda boleh menggunakan pengetahuan psikologi untuk membolehkan orang ramai menggunakan teknologi dengan sebaik mungkin. Tetapi anda juga belajar bagaimana anda boleh menggunakan psikologi untuk mereka bentuk aplikasi teknologi yang baru seperti teknologi motivasi pemulihan dalam penjagaan kesihatan, robot pandai bergaul atau antara muka otak-komputer.

Orang-orang dan teknologi

Tenaga pengajar dan pelajar Psikologi & Teknologi perjanjian program dengan pelbagai mata pelajaran yang berbeza, semua yang memberi tumpuan kepada hubungan antara manusia dan teknologi. Sebagai contoh:

  • Robot yang membantu dalam rumah tangga
  • teknologi intim untuk menunjukkan kasih sayang pada jarak
  • lelongan dalam talian yang anda boleh percayai
  • Lampu yang membuat anda lebih sihat dan lebih bijak
  • Hi kawan yang membantu anda menjimatkan tenaga
  • lampu jalan Pintar
  • teknologi meyakinkan, atau bagaimana boleh membantu telefon bimbit anda anda untuk menurunkan berat badan? Dan bagaimana mandi anda boleh membuat anda menggunakan air kurang?

Best diberi nilai di dalam Panduan untuk Memilih Universiti dan Elsevier

Psikologi & Teknologi adalah utama yang secara rasmi adalah sebahagian daripada program Sarjana Muda Sains Inovasi (Technische Innovatiewetenschappen). Program Sains Inovasi Sarjana Muda menerima penarafan yang tinggi dalam Keuzegids Universiteiten 2016 (Bahasa Belanda) (Panduan untuk Memilih University 2016). Program ini mencapai skor tinggi berbanding dengan program-program lain yang setanding.

Dalam Elsevier 2015 program Sains Inovasi Sarjana Muda dinilai (sangat) baik oleh pelajar. pelajar Eindhoven Sains Inovasi negeri bahawa mereka sangat berpuas hati dengan guru, kandungan program dan peperiksaan.

Universiti Teknologi Eindhoven (TU / e) merupakan universiti yang terbaik (teknologi) di Belanda, menurut Elsevier 2015 dan Keuzegids Universiteiten 2016 (Panduan untuk Memilih University 2016). Universiti Teknologi Eindhoven juga Universiti terbaik kedudukan Belanda di Survey Employability Global.

Psikologi & Teknologi Major

masa depan anda bermula di TU / e di Kolej Sarjana Muda, rumah kepada program pengajian Ijazah Sarjana Muda universiti itu. Sebagai pelajar Kolej Sarjana Muda ini anda akan mendapat banyak ruang untuk mengarang kajian anda sendiri atas dasar minat dan cita-cita anda. Di Kolej Sarjana Muda anda mula dengan Ijazah Sarjana Muda selama tiga tahun, berikutan beberapa mata pelajaran wajib seperti matematik dan fizik dan pembelajaran reka bentuk kejuruteraan. Di Kolej Sarjana Muda anda membangunkan kemahiran yang anda perlukan dalam industri dan belajar untuk menterjemahkan pengetahuan teknologi anda ke dalam aplikasi yang berkaitan untuk masyarakat. bentuk utama anda sebahagian besar kajian Sarjana Muda anda. Ia adalah di mana anda memilih bidang di mana anda mahu bekerja kemudian sebagai seorang jurutera. Ini adalah asas kepada program belajar anda.

Laman web ini memberikan lebih banyak maklumat mengenai Psikologi & Teknologi utama. Psikologi & Teknologi adalah utama yang secara rasmi adalah sebahagian daripada program Sarjana Muda Sains Inovasi (Technische Innovatiewetenschappen). Selepas tamat pengajian pada utama ini anda menerima diploma program Ijazah Sarjana Muda Sains Inovasi (Technische Innovatiewetenschappen). dan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Psikologi & Teknologi.

Psikologi & Teknologi adalah salah satu daripada dua kejohanan utama dalam program Sarjana Muda Sains Inovasi (Technische Innovatiewetenschappen). The utama yang lain ialah: Inovasi Lestari.

NVAO akreditasi

Program ini diiktiraf secara sah dan diiktiraf oleh Pertubuhan Pentauliahan Belanda dan Flanders (NVAO).

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... Baca lebih lanjut

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Baca Ringkas