bsc dalam bidang kejuruteraan sistem

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

bsc dalam bidang kejuruteraan sistem

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Sistem

Inovasi timbul di sempadan disiplin! Produk moden secara teknikal semakin kompleks sepanjang masa. Konvensional prinsip penyelesaian mekanikal semakin dipersoalkan dan digantikan dengan prinsip penyelesaian elektronik dan perisian yang berkaitan atau kedua-duanya dalam gabungan. Pendekatan pembangunan penting yang mengatasi disiplin profesional, dipanggil mekatronik. Seterusnya kepada kualiti profesional, jurutera mekatronik moden menonjol terutama kerana kemahiran sosial dan pengurusan beliau yang membolehkan beliau untuk mengambil peranan moderator dalam pasukan antara disiplin.

&nbsp

Inovasi timbul di sempadan disiplin! Produk moden secara teknikal semakin kompleks sepanjang masa. Konvensional prinsip penyelesaian mekanikal semakin dipersoalkan dan digantikan dengan prinsip penyelesaian elektronik dan perisian yang berkaitan atau kedua-duanya dalam gabungan.Pendekatan pembangunan penting yang mengatasi disiplin profesional, dipanggil mekatronik. Seterusnya kepada kualiti profesional, jurutera mekatronik moden menonjol terutama kerana kemahiran sosial dan pengurusan beliau yang membolehkan beliau untuk mengambil peranan moderator dalam pasukan antara disiplin.

&nbsp

&nbsp

Possibilites profesional Manifold disediakan untuk jurutera wanita dan lelaki mecha-oriented. Bidang biasa aktiviti adalah:


  • Pembangunan (perancangan, pengiraan, pembinaan dan ujian tumbuhan teknikal dan sistem)
  • Pengeluaran (perancangan, pemasangan, operasi dan pemeriksaan tumbuhan teknikal dan sistem, kawalan produk dan prosedur, pengurusan kualiti)
  • Pemasaran dan taburan tumbuhan teknikal dan produk
  • Fungsi pengurusan dalam industri, dalam syarikat-syarikat swasta dan dalam perkhidmatan awam

&nbsp

Cabang-cabang perdagangan adalah antara lain tenaga teknologi und alam sekitar, umum mesin dan kilang pembuatan, kereta dan industri membekalkan, teknologi perubatan, industri farmaseutikal serta perkhidmatan dan syarikat-syarikat yang lebih kecil.

Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Locations
Jerman - Kleve, North Rhine-Westphalia
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Jerman - Kleve, North Rhine-Westphalia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat