Read the Official Description

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Kejuruteraan Industri

&nbsp

Pengajian: Dari semester musim sejuk 2012/13 di Cleve Kajian Kampus jangka masa: masa belajar 7 semester lazim Ijazah pengajian sepenuh masa: Sarjana Muda Sains, B.Sc. bahasa yang dipelajari: kursus asas bahasa Inggeris: 8 minggu hingga akhir kajian Semester 3 semester di luar negara atau latihan pada semester Tesis 6: pada separuh kedua Semester ke-7.

&nbsp

Kejuruteraan industri / jurutera perindustrian adalah "orang tengah antara dunia. " Melalui latihan yang luas dalam kedua-dua kejuruteraan dan saintifik disiplin dan juga dalam bidang Ekonomi bidang pengajian mereka mampu kompleks, masalah disiplin dalam interaksi antara kebolehlaksanaan teknikal dan ekonomi kejayaan untuk menyelesaikan.

&nbsp

Pada asalnya direka untuk kejuruteraan perindustrian mengkaji latihan menyeluruh usahawan muda.Dan sehingga ke hari ini adalah jurutera perindustrian / Wirschaftsingenieurinnen untuk generalis antarabangsa di pusat pensuisan perniagaan berorientasikan teknologi.

&nbsp

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Industri di Universiti Rhine-Waal menetapkan nada dan pergi jauh di luar gabungan semata-mata ekonomi dan mata pelajaran asas teknikal. 

See 12 more programs offered by Rhine-Waal University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline

Okt. 2019