Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda Sains Alam Sekitar dan Tenaga

Masa depan masyarakat industri terletak pada penggunaan lestari sumber-sumbernya.

&nbsp

6.9 bilion orang hidup pada hari ini, pada tahun 2050 mungkin ada 10 bilion. Keperluan yang menyebabkan sumber dan kesedaran bahawa mereka unlasting menunjukkan kepada kami yang mereka juga adalah tertakluk kepada prinsip ekologi asas. Ini yang berkata, keperluan untuk kerajaan, ekonomi dan isi rumah persendirian untuk memikirkan semula menjadi ketara. Dalam menyokong, badan perundangan muncul dengan skim baru seperti undang-undang untuk tenaga boleh diperbaharui.

&nbsp

Dalam bidang yang sangat dinamik ini, terdapat permintaan untuk pakar-pakar dengan asas pengetahuan yang luas yang memahami fakta-fakta saintifik dan undang-undang yang kompleks alam sekitar dan tenaga, dan pada masa yang sama dapat mengintegrasikan keperluan pelanggan dari ekonomi dan industri.Tujuan nasihat itu dalam perjalanan ijazah "Alam Sekitar dan Tenaga" adalah perolehan praktikal pengetahuan yang perlu bagi suatu penghakiman berasas daripada ekologi mungkin dan apa yang ekologi dan diperlukan secara sosial.

&nbsp

Dalam usaha untuk melakukan keadilan kepada matlamat pendidikan, kursus ini ialah semua-memeluk. Dalam tempoh tiga semester pertama, tumpuan diberikan kepada pemerolehan kandungan sains semula jadi dan kejuruteraan, dilengkapi dengan persembahan maklumat asas sains ekonomi dan IT. Pada semester keempat dan kelima, terdapat pilihan daripada dua mata pelajaran utama: / sains / pentadbiran teknikal dan ekonomi saintifik. Selaras dengan tumpuan kepada kursus-kursus ini, dengan kerjasama psikologi kursus ijazah dan pentadbiran perniagaan pelajar diajar untuk menjalankan projek penyelidikan sendiri.Pada semester keenam, magang atau semester di luar negara akan selesai, kursus ijazah yang akan selesai dengan kursus padat, tesis sarjana muda dan kolokium pada semester ketujuh.

Lihat 12 lagi program yang ditawarkan oleh Rhine-Waal University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date