Baca keterangan rasmi

program ini diajar di UAE

Ini adalah kursus yang mantap dalam Universiti; banyak generasi graduan Computing kini telah mencapai jawatan kanan dalam industri dan komuniti penyelidikan.

Mengenai kursus

Yang Sarjana Muda Sains (Kepujian) program Computing bertujuan untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam sistem pengkomputeran dan maklumat perniagaan. Ia adalah kursus yang penting dalam kumpulan pengkomputeran darjah, pilihan dari kedua-dua Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengkomputeran & Pembangunan Laman Web dan Sarjana Muda Sains (Kepujian) Komputer Rangkaian & Keselamatan menggabungkan dan oleh itu pilihan yang paling fleksibel semua darjah pengkomputeran yang ada untuk belajar di Bolton .

Kursus ini menawarkan liputan yang luas mata pelajaran pengkomputeran, dengan teras kemahiran pengkomputeran utama dan pilihan dalam pelbagai bidang pengkomputeran. Pelajar yang terlibat dalam sistem aktiviti analisis, teknikal dan aspek manusia reka bentuk dan pembangunan perisian. Kursus ini telah dijalankan dengan jayanya di sini selama bertahun-tahun, dengan perkembangan yang berterusan untuk modul untuk memastikan trend semasa dan masa depan yang akan diteliti.

Graduan Sarjana Muda Sains (Kepujian) Pengkomputeran mempunyai pelbagai jenis peluang kerjaya. Tema-tema utama diterokai dan dibangunkan merentasi ketiga-tiga tahun kursus ini adalah: analisis sistem, reka bentuk pangkalan data, pengaturcaraan, pembangunan laman web, kemahiran komunikasi, kerja kumpulan dan kerja projek.

ciri-ciri istimewa

  • Kelas-kelas yang kecil jadi terdapat banyak interaksi formal dengan para pensyarah dan soalan dengan mudah boleh ditangani dan menjawab.
  • penceramah menyediakan berkaitan, up-to-tarikh input daripada pengamal dalam industri.
  • Kursus ini disokong oleh suite IT yang berdedikasi.
  • Banyak kemudahan pengkomputeran boleh diakses di internet dari rumah, membenarkan pelajar untuk bekerja pada tugasan mereka bila-bila masa dan di mana sahaja yang mereka pilih.

Apa yang anda akan belajar

walaupun Tahun pertama adalah perkara biasa untuk kursus komputer lain, ia termasuk tiga modul yang khusus untuk Computing: Pengenalan kepada Pengaturcaraan, Sistem Maklumat & Pangkalan data dan Komputer Platforms. Modul-modul ini disokong oleh modul yang memperkenalkan teknologi yang berkaitan: Laman Web Pengeluaran, dan Rangkaian Asas.

Di dalam tahun kedua pelajar membangunkan kemahiran dan pengetahuan dalam pengaturcaraan, pangkalan data, analisis sistem dan pembangunan web. Kandungan modul telah direka selepas berunding dengan pihak industri dan majikan untuk memastikan bahawa bidang kajian adalah penting dan relevan dengan keperluan mereka.

Di dalam tahun ketiga penekanan adalah pada, bekerja berasaskan penyelidikan bebas; pengusahaan satu projek besar di kawasan pengkomputeran yang kepentingan tertentu kepada pelajar individu.

Apa yang Akan Kaji

Tahun 1

Kemahiran Teras, Laman Web Production, Sistem Maklumat & Pangkalan data, Pengenalan kepada Pengaturcaraan, Komputer Platforms, Rangkaian Asas.

Tahun 2

Projek, Web Programming, Pangkalan Teori & Amalan, Systems Analysis, Berorientasikan Objek Kaedah, Struktur Data & Algoritma.

Tahun 3

Isu Profesional dalam Computing, Projek Major, Aplikasi Pengurusan Projek Web, Pengaturcaraan Web & Systems Berdasarkan, Enterprise Infrastructure, Management & Design, Advanced Pangkalan Data Systems, Kejuruteraan Perisian.

syarat kemasukan

240 UCAS mata daripada sekurang-kurangnya dua A2-peringkat (atau setara) dalam mana-mana mata pelajaran.

Anda juga perlu mempunyai lima GCSE pada Gred C atau lebih (atau setara) termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik.

Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan juga biasanya memerlukan IELTS 6.0 (atau setaraf). Jika anda tidak mempunyai tahap Bahasa Inggeris yang diperlukan, anda boleh belajar bahasa Inggeris dengan kami dari IELTS 4.0 (atau setaraf).

pelajar yang matang dengan latar belakang pengkomputeran teknikal boleh diterima ke kursus selepas menghadiri satu temu bual.

Program diajar dalam:
English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
3 - 5 
Sepenuh masa
Price
9,000 GBP
sepenuh masa, 6,000.00 GBP sambilan - UK / EU; 11,250.00 GBP sepenuh masa - International
Ikut lokasi
Ikut tarikh