Bs dalam pentadbiran perniagaan antarabangsa

Link Campus University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bs dalam pentadbiran perniagaan antarabangsa

Link Campus University

KONTEKS

Wawasan strategik bagi semua isu-isu perniagaan, orientasi kepada penyelesaian masalah, keupayaan untuk mengintegrasikan kemahiran sektor tertentu, ini adalah unsur-unsur yang menjadi ciri profesionalisme yang diperlukan untuk pengurusan perniagaan yang inovatif dan aktiviti-aktiviti profesional dalam bidang perkhidmatan, khususnya orang-orang yang nasihat kewangan dan cukai.

CIRI-CIRI KURSUS

Yang Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa dan Sarjana Sains dalam Pentadbiran Perniagaan bentuk profesional dapat bekerja dalam syarikat yang mempunyai fokus yang kuat di pasaran Antarabangsa. Pengajaran diketuai oleh seorang kakitangan profesional yang mempunyai hubungan yang kuat dengan dunia pekerjaan, termasuk pendekatan teori dan praktikal, yang menyediakan pelajar dengan kemahiran khusus dalam bidang ekonomi perniagaan, pengurusan, organisasi dan inovasi.

Kedua-dua program ijazah memerlukan latihan awal yang sama, ke alamat yang berbeza-beza untuk peluang pekerjaan tertentu. Kedua-dua program ijazah memerlukan latihan awal yang sama, ke mana ditangani pelbagai peluang pekerjaan tertentu Pada musim panas, para pelajar akan mempunyai peluang untuk menghadiri Summer School di Universiti Cambridge.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Itali - Rome, Lazio
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Itali - Rome, Lazio
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat