Bioteknologi

International Accelerator

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bioteknologi

International Accelerator

Sarjana Muda Bioteknologi (BAS)

Mengapa bioteknologi?

Sertai industri yang berkembang maju. 200 syarikat di rantau Kansas City. 20,000 pekerja dan kiraan. $ 1.8 bilion dolar yang dihasilkan setiap tahun. Jika anda tidak pernah mendengar bioteknologi, anda tidak lama lagi. Ia adalah satu bidang yang yang berkembang pesat. Dan dengan pilihan kerjaya seperti pengurus makmal, ahli mikrobiologi, ahli-ahli sains kehidupan dan juruteknik biologi, ia akan mengambil orang-orang yang inovatif seperti anda untuk membantu menggerakkan padang ke hadapan.

Kemajuan teknologi dan saintifik dalam bidang bioteknologi berkembang pesat, mewujudkan perniagaan baru dan permintaan yang besar bagi ahli-ahli sains yang terlatih. Program bioteknologi bertujuan untuk menangani tuntutan-tuntutan ini dan menyelaraskan pelajar dengan peluang kerjaya dalam bidang ini.

Ijazah

Bioteknologi adalah berasaskan sains biologi, kimia dan teknologi canggih. saintis Biotech menggunakan sistem biologi untuk menyelesaikan cabaran saintifik dan memberi kesan positif kepada masyarakat kita. Perubatan, makanan, sains alam sekitar dan pertanian serta industri kesihatan haiwan dan farmaseutikal, semuanya dianggap sebagai sebahagian daripada bidang bioteknologi.

Sarjana Muda Sains Gunaan dalam ijazah Bioteknologi akan menyediakan anda untuk kerjaya hidup-sains yang memerlukan kemahiran pengurusan dan komunikasi serta pengetahuan makmal tertentu.

Ijazah dengan pendekatan yang berbeza

Program bioteknologi mengambil pendekatan yang amat berbeza berbanding dengan program-program lain. Setiap kursus direka khusus untuk menarik kepada pengetahuan pelajar untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar. Ukuran kejayaan dalam program ini tidak ditentukan oleh keupayaan pelajar untuk menghafal pelbagai fakta; sebaliknya, kejayaan diukur dengan keupayaan pelajar untuk rujukan fakta, merangka pendekatan dan mengintegrasikan data untuk menyelesaikan masalah. Pelajar diberi peluang untuk menggunakan kemahiran ini dalam latihan dalam bidang akademik atau industri.

Keputusan

pengetahuan dan kemahiran anda akan melengkapkan anda untuk peluang kerjaya yang pelbagai. Sama ada anda memilih untuk memasuki industri bioteknologi secara langsung atau meneruskan ijazah sarjana dalam bidang berkaitan bioteknologi, KU di Overland Park boleh membantu anda mencapai matlamat anda.

Tidak kira di mana peluang kerjaya anda memilih untuk meneruskan, keupayaan anda untuk menggunakan pengetahuan saintifik dan menjawab cabaran berkaitan bioteknologi yang berkaitan akan memberikan anda satu kelebihan utama berbanding rakan-rakan anda. Keupayaan anda untuk berkomunikasi dengan berkesan dan bekerjasama dalam persekitaran kerja yang dinamik akan menetapkan anda di trajektori kerjaya curam.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Locations
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat