Biologi

International Accelerator

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Biologi

International Accelerator

biologi

Akademik

Jabatan Sains Biologi menawarkan tiga ijazah sarjana muda, yang kecil sarjana muda, dan master a muda sains yang akan menyediakan pelajar untuk kemasukan ke program PhD. Seperti yang utama yang paling popular di Kolej, kemasukan ke dalam program-program ini adalah sangat kompetitif.

Program pengajian adalah cukup fleksibel untuk menyediakan pelajar untuk meneruskan kerjaya dalam sel dan molekul biologi, botani, mikrobiologi, fisiologi atau zoologi sebagai pelajar siswazah. Program di jabatan ini juga menyediakan pelajar untuk bidang profesional seperti pergigian, perubatan, farmasi, teknologi perubatan, kejururawatan atau terapi fizikal.

Tidak kira apa kerjaya objektif, pelajar didedahkan dengan bidang utama sains biologi, dan dengan itu boleh membuat suatu bijak, pilihan bermaklumat pengkhususan dalam kajian pasca sarjana muda. Persediaan untuk kemasukan ke program ijazah pertama itu hendaklah termasuk kerja sekolah tinggi dalam algebra, geometri, trigonometri, biologi, kimia dan fizik.

Ramai pelajar mengambil bahagian dalam penyelidikan mahasiswa (Biol 197). Dalam tempoh satu atau lebih semester pelajar-pelajar ini berinteraksi rapat dengan fakulti dalam projek-projek penyelidikan dan mendapatkan pengalaman hands-on dengan instrumen kajian moden. Stipends disediakan untuk pelajar dipilih untuk penyelidikan panas. Penerima anugerah diberi gelaran Hornage Prasiswazah Penyelidikan Fellow.Students juga digalakkan untuk mengambil bahagian dalam pengalaman Internship Co-op / di pejabat pergigian, klinik perubatan, Micke Grove Zoo dan tempat kerja yang lain.

Biologi BS

Syarat Am untuk tamat pengajian:

  • Pengisytiharan bentuk utama dalam fail
  • Melengkapkan sekurang-kurangnya 124 unit
  • purata nilai gred minimum 2.0 atau yang lebih baik
  • A gred D atau yang lebih baik dalam semua kursus Biologi diambil untuk utama
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat