Beng (Kepujian) dalam bidang kejuruteraan awam

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Beng (Kepujian) dalam bidang kejuruteraan awam

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE

Yang beng (Kepujian) Kejuruteraan Awam akan memberikan anda kemahiran teknologi, vokasional dan peribadi untuk kerjaya dalam industri kejuruteraan awam atau akan menyokong pembangunan profesional anda jika anda sudah bekerja di lapangan.

kejuruteraan awam mengubah kehidupan - dari keperluan pengangkutan seperti jalan raya, kereta api dan lapangan terbang, melalui berkilauan keluli dan kaca bangunan pencakar langit dan hotel, untuk menyelamatkan nyawa sistem pengurusan air seperti empangan, pertahanan banjir dan juga pembetung. Jika anda ingin membina masa depan maka University of Bolton menawarkan penyediaan yang terbaik untuk kerjaya dalam industri ini penting, inovatif dan berprestij.

Dengan mengkaji pada kursus anda akan membangunkan pemahaman teori yang diperlukan dan pengetahuan praktikal untuk peranan dan anda akan meningkatkan keupayaan anda untuk memohon prinsip-prinsip analisis dan penilaian untuk kejuruteraan awam dan masalah berkaitan pembinaan.

Anda akan mempunyai akses kepada bahan-bahan yang lengkap, hidraulik, makmal geoteknik dan struktur, pelbagai pilihan peralatan ukur terkini dan kemudahan reka bentuk studio unik Universiti dengan perisian CAD terkini dan perkakasan.

Pasukan kakitangan kami yang berdedikasi akan menyediakan anda dengan tahap yang tinggi sokongan sepanjang pengajian. Semua tenaga pengajar yang profesional industri pembinaan dengan pengalaman yang luas dan pengetahuan industri dan mereka semua aktif dalam badan-badan profesional dalam industri.

Anda akan belajar melalui campuran kaedah pembelajaran termasuk bidang, makmal dan projek kerja, ceramah, seminar dan tutorial. kaedah penilaian termasuk kerja kursus, tugasan projek, pembentangan dan peperiksaan.

Sebahagian besar kajian anda akan mencerminkan keadaan dalam industri. Ini termasuk projek kumpulan antara disiplin dalam tahun akhir anda yang menyerupai proses projek pembinaan dari awal sehingga siap dan di mana anda akan menjalankan peranan sebagai seorang jurutera awam yang bekerja dalam satu pasukan pakar pembinaan yang lain.

Sebagai jabatan yang mempunyai hubungan rapat dengan industri yang anda mungkin mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam lawatan tapak. Profesional dari industri pembinaan, termasuk bekas pelajar, kerap memberi ceramah dan ceramah pada kursus.

Apa yang anda akan belajar

Anda akan memperoleh pemahaman yang mendalam tentang kemahiran praktikal dalam kejuruteraan awam, termasuk teknik pembinaan, sifat-sifat bahan binaan, struktur, geoteknik, hidraulik, ukur, lebuh raya dan kejuruteraan pengangkutan.

Anda akan membina pengetahuan anda tentang prinsip teori yang menyokong peranan, termasuk digunakan kaedah penyelidikan matematik dan dan mempelajari kemahiran yang berkaitan berkenaan dalam komunikasi, IT dan pengurusan.

Apa yang Akan Kaji

Tahap 1 (HE4)

Communications Technology; Pembinaan dan bahan teknologi 1; Ground dan Pengajian Water 1; Laman Surveying dan Amalan Site; Matematik dan Analisis Struktur; Matematik dan Structural Design.

Level 2 (HE5)

Pengurusan pembinaan; Ground dan Pengajian Air 2; Highway Design dan kawalan; Kaedah Penyelidikan dan Amalan Profesional; Engineering Mathematics dan Struktur; Pembinaan dan bahan teknologi 2.

Tahap 3 (HE6)

Advanced Analisis Struktur dan Reka Bentuk; disertasi; Kejuruteraan Geoteknik dan Peningkatan Ground; Project antara disiplin.

Selain itu, anda akan mengkaji satu modul pilihan dipilih daripada Prosedur Advanced Surveying; Teknologi konkrit dan Amalan; Pengurusan pembinaan; Projek dan Pengurusan Alam Sekitar; Perancangan struktur; Kajian pengangkutan; dan Kejuruteraan Air dan Alam Sekitar ( tertakluk kepada ketersediaan).

syarat kemasukan

260 UCAS mata daripada sekurang-kurangnya dua A2-peringkat (atau setara) termasuk matematik (atau setara), atau berjaya selesai Kejuruteraan Foundation Year. Pengajian Am tidak akan dikira ke arah mata keperluan UCAS.

Anda juga perlu mempunyai lima GCSE pada Gred C atau lebih (atau setara) termasuk Bahasa Inggeris, Matematik dan Sains.

Kelayakan selain daripada A-tahap boleh diterima. Sebagai contoh, kelayakan Negara BTEC dalam bidang kejuruteraan awam, pembinaan atau kejuruteraan akan dipertimbangkan di mana unit dalam matematik tambahan dan tertakluk analisis seperti mekanik struktur atau sains alam sekitar diambil. Untuk maklumat lengkap sila lihat Profil Kemasukan bagi kursus ini di laman web UCAS itu.

Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan juga biasanya memerlukan IELTS 6.0 (atau setaraf).

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
9,000 GBP
sepenuh masa, 6,000.00 GBP sambilan - UK / EU; 11,250.00 GBP sepenuh masa - International
Locations
Emiriah Arab Bersatu - Al Jazirah Al Hamra, North Ras Al Khaimah
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat