Bba dalam teknologi maklumat perniagaan

Umum

Penerangan Program

BBA dalam Teknologi Maklumat

BIT Program Ijazah memberikan pelajar kemahiran teori dan praktikal yang diperlukan untuk bekerja dalam bidang teknologi komunikasi (ICT) maklumat dan. Objektif program ini adalah untuk mendidik pakar dalam pengkomputeran awan, Web dan perkhidmatan mudah alih dan aplikasi.

Graduan kita mampu untuk mereka bentuk, membangun dan sistem perisian ujian, Web dan aplikasi mudah alih. Selain itu, pelajar memahami idea perniagaan perkomputeran awan dan model penyampaian perkhidmatan perisian. Pendidikan dalam bahasa Inggeris adalah penting kerana tahap pengantarabangsaan dalam bidang ICT adalah sangat besar. BIT menyediakan peluang yang baik untuk belajar dalam persekitaran antarabangsa itu menyokong pembelajaran budaya yang berbeza dan memperolehi pengalaman kerja pasukan pelbagai budaya.

Program Ijazah BIT adalah berdasarkan pembelajaran dan kaedah pengajaran yang paling berkesan. pembelajaran berasaskan projek dan kursus di mana pelajar mendapat kemahiran praktikal digunakan. Pelajar boleh berada dalam hubungan dengan kehidupan perniagaan di rantau ini, bekerja dengan tugas sebenar daripada syarikat-syarikat. program ijazah ini menggalakkan pertumbuhan peribadi, pemikiran kritis, kemahiran penyelidikan, dan kerjasama dengan rakan sepasukan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January ... Baca lebih lanjut

Lapland University of Applied Sciences is the northernmost University of Applied Sciences in Finland. It was formed when Kemi-Tornio and Rovaniemi Universities of Applied Sciences merged on 1 January 2014. The institution offers a modern and international learning environment with good students services in all of its educational units, which are located in towns of Rovaniemi, Kemi and Tornio. Baca Ringkas
Rovaniemi , Tornio , Kemi + 2 Lagi Kurang