Bba dalam pengurusan hospitaliti global

Pilih dari kampus kami di Switzerland, Sepanyol dan Amerika Syarikat, dan belajar di luar negara melalui rangkaian global kami. Bermula pada September 2018.

Ijazah Sarjana Muda 3.5 tahun dalam Pengurusan Hospitality Global adalah unik. Ini akan membantu anda menyertai dunia perhotelan sebagai pemimpin dan pengurus dengan pandangan global dan pendekatan inovatif untuk perniagaan.

3 KAMPUS, 3 PROGRAM

Les Roches BBA dalam Pengurusan Hospitality Global ditawarkan di tiga buah kampus: Switzerland, Sepanyol dan Amerika Syarikat. Setiap kampus menawarkan pengalaman pembelajaran yang unik dengan manfaat gaya-gaya Switzerland, pendidikan terkemuka dalam perhotelan.

SPECIALISASI UNTUK BBA DALAM PENGURUSAN HOSPITALITY GLOBAL

Tambah kelebihan daya saing untuk profil profesional anda dengan pengkhususan ijazah. Setiap kampus mempunyai pelbagai kursus yang membolehkan anda membina pengetahuan pakar dalam subjek yang sesuai dengan pilihan laluan kerjaya anda. Dari keusahawanan untuk pengurusan acara dan pemasaran, anda akan mendapati program yang tepat untuk anda.

INTERNSHIPS FOR BBA IN MANAGEMENT HOSPITALITY GLOBAL

Sebagai sebahagian daripada program BBA, anda akan tenggelam dalam persekitaran perniagaan yang sebenar di mana saja di dunia. Dua pelatih profesional dibina ke dalam kurikulum anda, yang berlaku di Semesters 2 dan 5.

Perunding profesional memberi anda kesempatan untuk mengamalkan kemahiran dan pengetahuan yang anda peroleh dari kursus ijazah anda. Mereka juga menyediakan pengalaman berharga untuk mengembangkan rangkaian industri anda, meningkatkan resume anda dan meningkatkan keyakinan anda untuk beroperasi sebagai pemimpin di tempat kerja.

PENDEKATAN PELAJARI

Pengalaman hidup nyata adalah bahagian pendidikan yang tidak ternilai di Les Roches. Sama ada anda melengkapkan ijazah pengurusan hotel anda di Switzerland, Sepanyol atau Amerika Syarikat, anda akan membangunkan kemahiran dan kecekapan penting melalui pembelajaran pengalaman.

sokongan kerjaya

Graduan Les Roches terus melancarkan kerjaya yang menarik dan memuaskan di seluruh dunia. Ini bukan semata-mata kerana resume yang cemerlang dan pengalaman profesional yang mereka miliki, tetapi juga kerana bantuan kaunselor yang berdedikasi di pasukan Penempatan Kerjaya dan Penempatan Industri.

Pasukan Kerjaya akan membantu anda beralih dengan lancar dari peringkat sarjana muda ke keramahan perhotelan. Kaunselor kami menganjurkan jenama hospitaliti peringkat tinggi untuk merekrut di kampus, dan mereka memberikan sokongan - segala-galanya dari penciptaan resume untuk mentoring melalui proses temuduga dan visualisasi kerjaya.

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Feb 2020
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date