Bba dalam pengurusan hospitaliti antarabangsa (Kepujian)

Umum

Penerangan Program

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) Pengurusan Hospitaliti Antarabangsa 

Tiga tahun Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian adalah tahap tertinggi kelayakan ijazah mana-mana pelajar boleh mendapatkan. Ijazah Kepujian membolehkan anda untuk pra-layak untuk masuk ke dalam pelbagai darjah Masters pascasiswazah juga.

Graduan daripada program ini dijangka untuk mendaki dengan cepat melalui struktur pengurusan di dalam hotel atau syarikat-syarikat berkaitan hospitaliti lain untuk menjadi profesional kanan terkemuka di masa hadapan.


- Ijazah Pertama Kepujian di rantau ini yang boleh disiapkan dalam masa tiga tahun

- Kelulusan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa

- Siswazah untuk jawatan pengurusan dalam industri hospitaliti

- Kemajuan untuk Ijazah Sarjana dalam mana-mana disiplin Perniagaan

- Belajar sehingga enam bahasa

- Kemungkinan satu semester sama ada EHL atau Universiti Cornell

Internship anda

Sebagai sebahagian penting daripada Jumeirah, kumpulan hotel mewah di belakang hartanah terkenal dunia seperti Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel, Madinat Jumeirah dan banyak ciri-ciri lain di seluruh dunia, sudah tentu menawarkan anda peluang yang tiada tandingan untuk latihan anda. Di samping itu, hubungan yang kuat Akademi dengan industri hospitaliti juga membuka peluang yang lebih dalam rantaian hotel lima bintang lain yang terkemuka di Dubai dan antarabangsa.

Tempoh latihan untuk pelajar berlangsung selama kira-kira 6 bulan pada awal Tahun 2 program ijazah dan boleh dilakukan di mana-mana hotel lima bintang atau mana-mana institusi hospitaliti terkemuka mana-mana sahaja di dunia. Akademi ini akan membantu anda mendapatkan pekerjaan dan memudahkan latihan bagi pihak anda dan walaupun anda mungkin menandakan keutamaan hotel, penempatan tidak dijamin kerana ia bergantung kepada hotel individu. Akademi telah mempunyai pelatih di Dubai, rantau Teluk, banyak negara di Eropah, United Kingdom dan Ireland, Caribbean, Maldives dan Asia untuk menamakan hanya beberapa tempat.

Industri Hospitaliti dan Pelancongan sentiasa menjadi penyokong kuat Akademi. Berikut adalah rakan industri pilihan kami yang telah memberikan pelajar-pelajar kita dengan peluang latihan. Banyak syarikat-syarikat ini kemudiannya mengupah graduan kita juga:

- Kumpulan Jumeirah
- Emirates Airlines
- InterContinental Hotels Group
- Hyatt International
- Kempinski
- Hotel Starwood
- Hilton Worldwide
- Mariott International
- Ritz Carlton
- Fairmont Raffles
- Accor Group
- Shangri-La
- Hotel Armani
- The Parker Syarikat

Madya Sains dalam Operasi Hospitality International

Bersekutu Muda Sains adalah satu program setengah tahun yang terdiri daripada lima trimester pertama Sarjana Muda. Program ini menyediakan anda dengan asas kemahiran penting yang diperlukan untuk jawatan penyeliaan dalam industri hospitaliti. Anda akan menerima pengenalan menyeluruh kepada pengeluaran makanan, operasi restoran, pejabat depan dan bilik gerakan bahagian serta mata pelajaran perniagaan dan pengurusan asas dan pengenalan.

Graduan boleh menggunakan program ini sebagai landasan yang cepat ke dalam kerjaya dalam industri hospitaliti atau boleh memilih untuk menyambung pelajaran ke program ijazah penuh di The Academy. latihan ini boleh ditangguhkan sehingga anda meninggalkan Akademi dan dengan menggunakan rakan-rakan The Academy anda pada mulanya boleh mendapatkan latihan yang loncatan anda ke dalam pekerjaan yang sebenar pada akhir.

Syarat kemasukan dan memproses permohonan bagi Bersekutu Muda Sains adalah sama seperti program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian.).

Keperluan Minimum

- UAE Gred 12 sekolah tinggi diploma atau yang setaraf [Minimum 5 GCSE (O-Level) dan 3 'A' peringkat dengan gred purata 75% ke atas. Klik pada link ini untuk maklumat terperinci mengenai sistem pendidikan dan penggredan lain.

- A berasaskan kertas skor TOEFL 550 atau IELTS band keseluruhan 6.0.See butiran di sini.

- Wawancara pintu masuk yang berjaya


Nota: Ujian TOEFL / IELTS ialah Kementerian UAE Pengajian Tinggi dan keperluan Saintifik Penyelidikan dan adalah wajib untuk semua pelajar walaupun bahasa Inggeris adalah bahasa pertama mereka. Anda boleh menduduki ujian TOEFL di The Academy.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Emirates Academy of Hospitality Management specializes in providing business management degrees with a hospitality focus and aims to become the world's leading hospitality management school.

The Emirates Academy of Hospitality Management specializes in providing business management degrees with a hospitality focus and aims to become the world's leading hospitality management school. Baca Ringkas