Dengan fakulti yang memenangi anugerah, kemudahan terkini dan pelbagai peluang penyelidikan, jabatan psikologi Hope akan menyediakan anda untuk pelbagai tugas dan kerjaya.

Di Harapan, pelajar psikologi menyelam ke hadapan untuk mempelajari minda dan tingkah lakunya. Melangkaui maklumat, kami terlibat dalam pembentukan melalui penyelidikan saintifik bersepadu, pengalaman bidang, pengambilan perspektif dan penglibatan iman.

Kami memupuk:

 • Pengetahuan dalam bidang psikologi utama
 • Kemahiran siasatan saintifik
 • Pemikiran kritikal dan kemahiran komunikasi
 • Pengalaman perkhidmatan dan pengalaman bidang
 • Penglibatan etika dan moral untuk tanggungjawab sosial dalam dunia yang pelbagai
 • Pembangunan profesional
 • Penglibatan dengan iman dan pembelajaran

Anda akan belajar dan berkolaborasi di bilik kelas pintar A. Paul Schaap Pusat Sains, ruang pengajaran observasi lapan bilik dilengkapi dengan cermin sehala, makmal pengajaran penyelidikan lanjutan dan 30 bilik makmal penyelidikan.

Penyelidikan adalah penting untuk amalan kami dan program ijazah kami, dan pelajar kami adalah penting untuk proses ini. Anda akan bekerja bersama-sama dengan fakulti kami dalam projek penyelidikan psikologi dan di makmal kami. Ramai pelajar kami yang mengejar penyelidikan yang diawasi terus hadir di persidangan sendiri, dan ada juga yang diterbitkan!

Fakulti kami diiktiraf secara serantau dan nasional; mereka mendapat anugerah dan anugerah setiap tahun. Dari buku teks yang dibuat untuk penerbitan penyelidikan, profesor anda sedang giat bekerja di bidangnya.

Dengan ijazah psikologi dari Harapan, anda akan melibatkan diri dalam pembelajaran yang signifikan yang membentuk pengetahuan anda tentang bidang, cara menjalankan penyelidikan dan bagaimana untuk bekerja dengan orang lain - kemahiran yang membawa nilai seumur hidup, sama ada anda mengejar grad sekolah atau menyelam ke dalam kerjaya anda selepas tamat pengajian.

Program darjah

Melibatkan diri dalam kajian pemikiran dan tingkah laku manusia dengan psikologi utama atau kecil. Kami menawarkan kedua-dua, dengan pilihan untuk kepakaran dalam pengajaran menengah, kejururawatan dan neurosains.

Sama ada anda bercadang untuk mengikuti doktor falsafah dalam psikologi atau menerapkan kefahaman anda tentang dinamika manusia ke tempat kerja, program kami melengkapkan anda untuk membuat perbezaan bermakna di dunia.

 • Psikologi Utama
 • Psikologi Minor
 • Psikologi untuk Pengajaran Menengah
 • Psikologi untuk Kejururawatan

Pelajar yang psikologi kecil untuk kejururawatan mesti mengambil sekurang-kurangnya 20 kredit dalam psikologi. Penyelidikan Kejururawatan (NURS 380) akan memenuhi kecekapan metodologi penyelidikan, tetapi tidak bergantung kepada kredit psikologi.

Kursus

Jabatan kami menawarkan kursus psikologi yang diajar oleh fakulti yang diiktiraf di peringkat nasional dalam kemudahan penyelidikan terkini.

Sebagai pelajar psikologi di Harapan, anda akan melibatkan kurikulum yang menggabungkan kerja kursus khusus, penyelidikan kolaboratif dan pengalaman tangan dengan fakulti kami.

Selepas tamat pengajian

Graduan kami telah mendapat ijazah lanjutan dan meneruskan kerjaya dalam psikologi, perubatan, kerja sosial dan undang-undang.

Sebagai lulusan psikologi dengan ijazah dari Harapan, anda akan dilengkapi dengan pemahaman yang kuat tentang pemikiran dan tingkah lakunya, kemahiran berfikir kritis dan kemampuan yang berharga untuk memahami orang-orang di sekeliling anda.

Sekiranya anda merancang untuk mengikuti doktor, kami mempunyai banyak sumber sekolah siswazah untuk anda. Adakah anda merancang untuk menyertai tenaga kerja? Ijazah psikologi menyediakan asas yang berharga bagi banyak kerjaya.

Lulusan baru-baru ini telah menamatkan pengajian Ph.D, MSW, sekolah undang-undang dan sekolah perubatan. Tujuh puluh peratus pelajar kami mendapat pekerjaan dalam tempoh enam bulan tamat pengajian, manakala 38 peratus mendaftar di sekolah menengah.

Program diajar dalam:
English

Lihat 17 lagi program yang ditawarkan oleh Hope College »

Tarikh Akhir Kemaskini July 2, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
34,990 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date