Sarjana Muda dalam Ekonomi

Hope College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda dalam Ekonomi

Hope College

Pendidikan otentik liberal Kristian yang sahih, ketat dan berbangkit dalam bidang ekonomi dan perniagaan.

Kami menjemput para pelajar kami untuk terlibat dalam pendidikan seni liberal Kristian yang sahih yang mengubah jangkaan ekonomi dan perniagaan kami. Kami percaya ini adalah persediaan terbaik untuk mempengaruhi dan mengubah dasar perniagaan, industri dan ekonomi dalam dunia dinamik, mendesak dan kompleks hari ini.

Kami memberi tumpuan yang ketat ke atas asas ekonomi dan perniagaan dengan pengkhususan yang tepat ... pada masa yang tepat dan atas sebab yang betul. Kami memastikan pelajar memahami konsep teoretikal dan penerapan dalam perniagaan dan ekonomi membentuk analitikal, penyelesaian masalah dan kebolehan kreatif mereka. Kami menyediakan peluang untuk menerokai bidang tumpuan dengan jurusan dan trek kami dengan cara yang tidak memaksa satu keperluan mendesak untuk mengkhususkan terlalu awal dalam pendidikan anda.

Kami memahami tuduhan pengalaman. Kami menyediakan pengalaman hidup nyata dalam komuniti tulen yang membentuk pandangan dan pilihan vokasional ... awal dan sering. Anda akan mendapat pengalaman berharga melalui latihan magang, penyelidikan fakulti-pelajar kolaboratif, alumni dan acara rangkaian perniagaan, projek keusahawanan, peluang pembangunan profesional kelab perniagaan dan kerja projek yang diterajui pelanggan. Kami percaya aplikasi pendidikan anda yang ketara mendedahkan panggilan anda, mempersiapkan anda untuk peluang pasca-kelulusan dan kedudukan anda untuk bersaing untuk peluang yang akan datang.

Kami menghargai komuniti yang tulen. Kami menyediakan pengalaman pendidikan yang intim dan kolaboratif dengan penglibatan komuniti tempatan dan global. Ini terbukti dalam saiz kelas kami, komitmen kami kepada penasihat fakulti, kehadiran alumni di kampus dan penglibatan berterusan pemimpin dan profesional di kampus dalam hubungan dengan pelajar kami. Sebagai tambahan, kami menyediakan pelajar abad ke 21 untuk masyarakat global menerusi program kami di Chicago, China, Jamaica, London dan Philadelphia. Pengalaman ini memberikan peluang untuk melibatkan dunia secara luas dan mendalam di samping para pelajar Harapan dan fakulti lain.

Program darjah

Kami menawarkan ekonomi dan program perniagaan yang kompetitif yang melengkapi pendidikan seni liberal Hope, namun memberikan kedalaman dan aplikasi yang sesuai.

Kami menyediakan tiga jurusan teras dan bawah umur (ekonomi, perniagaan dan perakaunan) serta trek khusus (sumber manusia, kewangan, pemasaran dan operasi). Dengan mengekalkan jurusan kami yang berpatutan, kami memastikan kelonggaran untuk pelajar dengan jurusan ganda di jabatan kami (contohnya, perniagaan / ekonomi) dan di seluruh kurikulum yang lebih luas. Sebagai contoh, ramai pelajar mungkin juga kecil atau berganda dalam bidang seperti biologi, kimia, komunikasi, matematik, bahasa moden, sains politik, psikologi dan bidang lain. Fakulti berpengalaman kami akan membantu membimbing anda ke pelan ijazah terbaik untuk membantu anda mencapai matlamat anda ketika anda mengenali bakat dan kepentingan anda.

Majors

  • Perakaunan (dua jurusan termasuk major CPA 150 kredit)
  • Perniagaan (termasuk Kewangan, Operasi, Pemasaran dan kepekatan SDM)
  • Ekonomi

Kursus

Kami menawarkan pelbagai kursus yang memberi perkhidmatan kepada jurusan kami, kanak-kanak di bawah umur dan banyak pelajar di kampus yang mungkin hanya mengambil sejumlah kecil kursus ekonomi dan perniagaan.

Kami memberi tumpuan kepada aspek teori dan amalan yang menyediakan kursus kursus yang ketat, kedalaman dan keluasan kandungan yang sesuai, dan menggunakan pengalaman pengalaman.

Kebanyakan pelajar bermula dengan Makroekonomi (kerana diperlukan untuk semua jurusan dan trek di jabatan).

Selepas tamat pengajian

Graduan kami membuat impak yang kuat di organisasi, syarikat dan sekolah siswazah di seluruh negara dan di luar negara.

Pelan masa depan - Kelas 2015

  • Bekerja: 88%
  • Pendidikan berterusan: 7.6%
  • Mencari pekerjaan: 1.1%
  • Perkhidmatan atau lain-lain: 3.3%
This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini July 2, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Holland, Michigan
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Holland, Michigan
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat