Sarjana Muda Sains dalam Ekonomi

Umum

Penerangan Program

Letakkan kemahiran analisis anda untuk bekerja di dunia perniagaan.

Anda pintar, tertumpu dan berminat dalam kerja-kerja kompleks perniagaan. Mencabar diri anda dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Ekonomi.

Anda akan belajar untuk mengumpulkan, menganjurkan dan mengkritik data dengan menggunakan formula matematik dan statistik. Anda akan membangunkan model untuk meramalkan kesan pelaburan, keputusan dasar, trend industri, demografi, dan pembolehubah lain. Pada akhirnya, anda akan menentukan bagaimana masyarakat, kerajaan, perniagaan, isi rumah, dan individu memperuntukkan sumber mereka di antara kepentingan yang bersaing.

Ijazah Ekonomi akan memberi ganjaran kepada anda dengan kerjaya yang menarik dan potensi pendapatan tinggi.

Berminat dengan dua utama dalam Ekonomi dan Pentadbiran Perniagaan? Anda boleh membuatnya berlaku dalam masa empat tahun sahaja.

Pakar Fakulti

Fakulti yang terlatih mengarahkan, membimbing, dan memberi inspirasi kepada pelajar Edinboro untuk mencapai dan memimpin. Fakulti EU diiktiraf atas komitmen mereka terhadap kejayaan pelajar dan mewujudkan persekitaran akademik peribadi dan menarik.

Pembelajaran Experiential

Pengalaman Edinboro meluas di luar kelas. Pelajar EU bersedia untuk kerjaya dan kehidupan melalui peluang untuk belajar secara langsung, penyelidikan bersama dengan fakulti, perjalanan global, dan latihan.

Kemudahan moden

Perjuangan Skotlandia hidup, bekerja, dan bermain di kemudahan terkini di kampus EU yang indah 585-hektar. Terletak hanya 20 batu di selatan Erie, bandar terbesar keempat di Pennsylvania, Edinboro sibuk dengan aktiviti menarik.

Mendapat manfaat daripada pengalaman dunia sebenar.

Menurut Biro Statistik Buruh AS, upah tahunan median untuk ahli ekonomi ialah $ 101,050 pada Mei 2016.

Kenapa pilih Edinboro?

Semasa anda mengejar ijazah Ekonomi anda, anda akan belajar untuk berfikir secara kritis dan analitikal untuk membuat keputusan yang optimum, memperuntukkan sumber dan menyelesaikan masalah ekonomi yang rumit. Di samping itu, anda akan mempunyai peluang untuk:

 • Menjalankan penyelidikan dan hadir di persidangan profesional seperti Persatuan Ekonomi Pennsylvania.
 • Mengambil kesempatan daripada peluang latihan di syarikat di Erie, Pittsburgh, Cleveland, dan bandar-bandar lain.
 • Hadirkan kerja anda di persandingan poster Bank Rizab Persekutuan Cleveland.

Kejayaan alumni menambah nilai ke ijazah Ekonomi anda.

Kebanyakan graduan kami mengejar ijazah siswazah, sementara yang lain dengan cepat mencari pekerjaan di syarikat swasta, organisasi bukan keuntungan, institusi kewangan, dan agensi kerajaan. Alumni Edinboro telah membina kerjaya yang berjaya sebagai ahli ekonomi, penganalisis kewangan, penganalisis kredit, penganalisis dasar, pegawai bank, pegawai pinjaman, penganalisis penyelidikan pasaran dan perunding ekonomi di seluruh negara di organisasi berprestij seperti:

 • JP Morgan
 • BNY Mellon
 • Perkhidmatan Kewangan BSI
 • Kish Bank
 • ErieBank
 • PNC Bank
 • Insurans Progresif
 • Monahan
 • PREXEL International
Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... Baca lebih lanjut

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Baca Ringkas