Bachelor of Sicence dalam Pengajian Global

Umum

Penerangan Program

Persediaan untuk hidup dan bekerja antara budaya dalam kedua-dua tetapan kebangsaan dan antarabangsa.

Walaupun dunia meratakan dan jarak dari satu negara ke negara lain akan semakin pendek, budaya masih bervariasi dan para pelajar mesti dapat melangkau budaya tersebut secara efektif untuk hidup, bekerja, dan berkhidmat kepada mereka yang memerlukan.

Selepas melengkapkan ijazah ini, pelajar akan dapat bekerja dalam pelbagai jawatan di dunia dalam perniagaan, perkhidmatan kerajaan, bantuan, dan organisasi pembangunan, dan berfungsi dalam pengaturan misi tradisional dan gereja.

Hasil pembelajaran

 1. Pelajar akan dapat menunjukkan pengetahuan tentang Alkitab, menafsirkan makna asal Kitab Suci, dan menerapkan Kitab Suci kepada situasi masa kini.
 2. Pelajar akan dapat mengintegrasikan teologi sistematik dan bersejarah ke dalam rangka kerja alkitabiah yang lebih besar.
 3. Pelajar akan dapat memahami sejarah dan amalan Misi Kristian dalam konteks Amerika Utara dan global.
 4. Pelajar akan dapat memohon pengajian kelas dalam misi Kristian melalui penyertaan dalam kementerian pengawasan / perkhidmatan penanaman gereja atau perkhidmatan misi.

Program Pengajian

Kursus

Pengajian Am

33 EN 101 Bahasa Inggeris Komposisi Saya 3 EN 102 Bahasa Inggeris Komposisi II 3 HS 105 Purba Dekat Sejarah Timur 3 HU 421 Seminar Buku Besar I 3 HU 422 Seminar Buku Besar II 3 MA - Elektif Matematik 3 PH 103 Pengenalan kepada Falsafah 3 PH 108 Worldview Analysis 3 PH311 Pengenalan kepada Etika 3 PH 321 Agama di Dataran Awam 3 PS 101 Pengenalan kepada Psikologi 3 Kajian Alkitabiah dan Teologi 36 BL 101 Tinjauan Perjanjian Lama I 3 BL 102 Tinjauan Perjanjian Lama II 3 BL 111 Hermeneutics 3 BL 151 Tinjauan Perjanjian Baru I 3 BL 152 Suruhanjaya Perjanjian Baru II 3 BL - Pilihan Lama atau Perjanjian Baru 3 Sejarah Gereja HS 201 I 3 HS 202 Sejarah Gereja II 3 HS 305 Baptist History 3 TH 211 Theology Christian I 3 TH 212 Theology Christian II 3 TH 311 Theologi Kristian III 3 Pengajian Kementerian 15 CN 101 Pengenalan kepada Kaunseling Alkitabiah 3 MS 101 Pengenalan kepada Misi Kristian 3 MS 105 Penginjilan Peribadi 3 Pilih dua daripada empat kursus berikut: PR 205 Khotbah I 3 PR 206 Khotbah II 3 SP 105 Pengenalan kepada Berbicara Umum 3 SP 106 Majalah Awam Lanjutan 3 Nota: Pelajar mesti memilih PR 205 dan PR 206, atau SP 105 dan SP 106 Pengajian Utama 30 BA 111 Pengajian Perniagaan dan Global 3 Komunikasi 212 Intercultural GS 3 GS 221 Isu dalam Globalisasi 3 GS 231 Pembangunan Transformasi dan Pelepasan 3 GS 311 Pengenalan kepada Antropologi Kristian 3 GS 331 Isu Perbandaran 3 GS 411 Etnografi: Penyelidikan Kumpulan Orang 3 Projek Field Capstone GS 489 3 TH 331 Religions Dunia 3 - - Pilihan Terbatas 3 Pilih salah satu kursus berikut: MS 211, MS 317, GS 321, GS 366, GS 431, GS 437, GS 434 Pilihan Raya Umum / Minor 15 Pilih 15 jam kursus Pilihan Raya Umum, atau, pilih salah satu Anak Kecil Jumlah jam darjah 129

Prasyarat: CP 100 Program Koperasi, 2 jam.

Keperluan Kemasukan

 1. Borang Pendaftar Pastor / Gereja
  Apabila mengisi permohonan dalam talian kami, borang cadangan dihantar melalui e-mel kepada mereka yang anda telah terangkan harus menerimanya.
  Ahli keluarga tidak boleh melengkapkan borang cadangan. Pemandu mesti tahu pemohon sekurang-kurangnya satu tahun. Jika atas sebab tertentu, cadangan tidak mencerminkan jumlah kepelbagaian yang sepatutnya, Pejabat Kemasukan boleh meminta cadangan tambahan.
 2. Autobiografi rohani
  Apabila mengisi permohonan dalam talian, anda akan mencari ruang untuk menaip Autobiografi Rohani anda. Autobiografi Rohani adalah esei yang ditaip - tidak lebih daripada 500 perkataan - mendokumenkan penukaran anda, dengan ringkas menyuarakan injil dan menceritakan alasan anda untuk memilih Boyce College .
 3. Transkrip Rasmi
  Transkripsi dari semua institusi pendidikan diperlukan. Skor ujian Rasmi Sekolah Menengah atau Skor Ujian Kelayakan Umum (GED) adalah perlu melainkan jika pemohon mempunyai lebih daripada 24 jam kolej kredit kolej sekolah menengah (kursus pendaftaran dua tidak dikira ke arah 24 jam ini). Adalah lebih baik bagi pemohon untuk meminta agar transkrip dihantar terus dari sekolah mereka ke Pejabat Kemasukan Seminar Selatan. Tidak seminari seminario akan dipertimbangkan sebagai transkrip rasmi yang ditandakan "Dihantar kepada Pelajar." Bagi pelajar pemindahan, kami juga memerlukan transkrip kolej dan / atau universiti lain
 4. Bayaran permohonan
  Yuran permohonan tidak dapat dikembalikan sebanyak $ 40 disebabkan oleh pejabat kemasukan sebelum paket aplikasi pelajar dapat diproses.
 5. Skor ACT / SAT / CLT
  Semua pemohon (termasuk pelajar sekolah di rumah) dikehendaki mengemukakan markah daripada sama ada Ujian Aptitud Scholastic (SAT), American College Test (ACT), atau Ujian Pembelajaran Klasik (CLT). Kod SAT untuk Boyce College adalah 3858 dan kod ACT 5522. Pemohon yang berumur 24 tahun ke atas atau telah lulus 15 jam (sekolah tinggi selepas) dari (a) kolej yang diiktiraf di peringkat serantau atau (b) kolej dengan akreditasi AABC , dan telah mengekalkan sekurang-kurangnya purata C, tidak dikehendaki mengemukakan skor ujian piawaian ini. (Markah SAT, ACT, dan CLT tidak digunakan sebagai asas masuk ke Boyce College tetapi digunakan untuk menilai keupayaan pelajar untuk melakukan kerja peringkat kolej.) Skor ujian boleh dikecualikan untuk pemohon berusia 24 tahun atau lebih tua.
 6. Permohonan Perumahan
  Semua pemohon (termasuk pemohon pusat internet dan pelanjutan) dikehendaki mengesahkan atau menafikan keperluan mereka untuk perumahan kampus. Kekangan perumahan kampus memerlukan kita untuk mengetahui keperluan perumahan pada tarikh paling awal mungkin. Pautan berikut akan membawa anda ke permohonan perumahan kami.
 7. Dokumen Kewarganegaraan
  Dokumentasi klasifikasi imigresen untuk pelajar yang bukan warganegara Amerika Syarikat.

Tuisyen dan Yuran

* Terima kasih kepada kemurahan hati Konvensyen Southern Baptist, para pelajar yang menjadi ahli Gereja Baptis Selatan menerima diskaun curam atas tuisyen. Tuisyen di Boyce lebih daripada $ 20,000 kurang setahun daripada kolej Kristian purata. Bagi pelajar yang bergabung dengan Jemaat SBC, setiap kelas berharga $ 1,257.

 • $ 419.00 setiap jam kredit untuk pelajar Southern Baptist
 • $ 838.00 setiap jam kredit untuk pelajar bukan Baptis Selatan
 • $ 447.00 pendaftaran pelajar dan yuran hayat pelajar

Kos purata setiap semester: $ 10,357

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture an ... Baca lebih lanjut

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture and academic programs, will equip students for faithfulness in all of life. Baca Ringkas