Read the Official Description

Sarjana Muda Perakaunan

Program Perakaunan Redlands berbeza dari program di banyak sekolah perniagaan kerana kami percaya pendidikan pendidikan seni yang liberal dan ketat adalah landasan yang paling efektif untuk kerjaya dalam perakaunan profesional. Walaupun pelajar kami memperolehi pengetahuan perniagaan dan akauntan khusus yang diperlukan untuk lulus peperiksaan profesional dan menyertai profesion perakaunan, kami amat bangga dengan perkembangan keupayaan intelektual dan analisis mereka, kemahiran interpersonal dan komunikasi serta komitmen mereka terhadap integriti, motivasi diri dan pembelajaran sepanjang hayat.

Pelajar bekerja sangat rapat dengan fakulti, yang semuanya mempunyai pengalaman profesional yang luas di firma dan korporat CPA yang besar dan kecil untuk menambah latar belakang akademik mereka. Kelas kecil, ramai yang kurang daripada 20, bermakna semua pelajar adalah peserta aktif di setiap mesyuarat kelas. Pelajar sering bertemu dengan profesor di luar kelas untuk membincangkan konsep-konsep, untuk membantu dengan resume atau kemahiran temuduga, untuk mengenal pasti dan memohon latihan magang dan merancang kerjaya mereka. Setiap pelajar akan mempunyai pengalaman belajar satu-satu ketika mereka menyelesaikan sekurang-kurangnya satu kajian bebas, projek batu permata atau penghormatan.

Kebanyakan jurusan perakaunan terlibat dalam aktiviti ekstrakurikuler seperti sukan, kelab atau latihan masa sambilan semasa tahun persekolahan. Sesetengah daripada ini mungkin mempunyai tumpuan utama. Persatuan Perakaunan Redlands, yang mana semua jurusan tergolong, membawa lebih kurang satu dozen atau lebih penceramah setiap tahun. Dana Pelaburan Pelajar Redlands, dibuka kepada semua pelajar, menguruskan sebahagian daripada sumbangan Universiti, menyampaikan dan membuat keputusan mengenai potensi pelaburan. Sesetengah pelajar menyediakan pulangan cukai untuk penduduk setempat melalui program VITA kami; yang lain memajukan celik kewangan dalam masyarakat. Pelajar digalakkan untuk merancang agar dapat belajar di luar negara semester.

Perakaunan adalah utama yang menuntut. Ramai graduan kami melengkapkan 150 unit kolej dan lulus peperiksaan CPA, peperiksaan multi-bahagian yang mencabar, tidak lama selepas tamat pengajian, dan terus mendapatkan pengalaman profesional yang diperlukan untuk menjadi akauntan awam yang disahkan. Lain-lain memperoleh pensijilan profesional seperti CIA atau CMA. Untuk mencapai matlamat ini, para pelajar mesti berdedikasi untuk menguasai satu set standard profesional yang luas dan sentiasa berubah, pada masa yang sama kerana mereka mengembangkan keupayaan intelektual, interpersonal dan moral yang utama.

Major

Majoriti perakaunan memberikan peluang untuk memanjangkan kemahiran akademik yang dibangunkan dalam Yayasan Seni Liberal untuk mempersiapkan kerjaya profesional khusus. Kursus kursus perakaunan menekankan analisis kritikal, penyelesaian masalah, pemikiran dan komunikasi. Kemahiran penyelidikan, menulis dan pembentangan Internet dibangunkan di seluruh program.

Perakaunan utama merangkumi perakaunan kewangan untuk laporan luaran, perakaunan pengurusan untuk keputusan dalaman, pengauditan untuk perkhidmatan jaminan dan cukai untuk perakaunan pengawalseliaan. Penyelesaian utama perakaunan meletakkan asas untuk memperoleh gelar profesional seperti Akauntan Awam Bertauliah dan Akauntan Pengurusan Bertauliah. Sebagai tambahan untuk menyediakan pelajar untuk masuk ke dalam profesyen perakaunan, utama perakaunan juga menyediakan asas untuk mengejar kerjaya dalam kewangan, pelaburan, pengurusan, FBI dan undang-undang.

Perakaunan dibentangkan sebagai proses untuk membangun dan melaporkan maklumat ekonomi dan kewangan untuk pelbagai perniagaan, bukan keuntungan dan entiti kerajaan. Kegunaan maklumat perakaunan digambarkan dan tafsirannya ditekankan.

Kursus kursus perakaunan biasanya bermula pada tahun kedua tetapi menjangkakan siapnya beberapa kursus lapangan yang berkaitan. Pelajar yang mempertimbangkan utama perakaunan harus berunding dengan ahli fakulti perakaunan awal dalam kerjaya Redlands mereka kerana penyelesaian utama memerlukan perancangan yang teliti, terutama jika pelajar merancang semester di luar negara. Waktu yang optimum untuk semester di luar negara adalah semasa tahun kedua tahun. Pelajar berpotensi memindahkan perlu menghubungi ahli fakulti perakaunan sebagai perancangan khas yang diperlukan.

The Minor

Seorang kecil dalam perakaunan boleh menyediakan asas untuk kerjaya dalam perniagaan umum, pengurusan pelaburan dan kewangan. Pelajar yang memilih untuk membuat keputusan dalam bidang perakaunan mestilah melengkapkan kursus perakaunan berikut: ACCT 210, 211, 220, 310, 315 dan satu kursus perakaunan tambahan di peringkat 300 atau 400.

Sarjana Muda Keperluan Sains

Kelas program boleh diambil ke arah utama setelah kursus kursus pengenalan dengan IPK 2.0 atau lebih tinggi dalam setiap kursus. Pelajar yang memasuki utama dijangka mempunyai 2.7 atau lebih tinggi IPK kumulatif pada skala 4.0. Pemindahan pelajar dijangka mempunyai purata 2.7 dari sekolah mereka yang terdahulu. A 2.0 dalam setiap kursus prasyarat juga diperlukan. Penggantian kursus, jika diberikan, memerlukan kelulusan bertulis dari pengarah program.

Pengenalan Kursus Lapangan Berkaitan Kursus-kursus ini memenuhi keperluan Yayasan Seni Liberal.

 • ECON 250 Prinsip-prinsip Mikroekonomi (SE)
 • ECON 251 Prinsip Makroekonomi (SE)
 • MATH 121 Kalkulus I (MS2)
  • Nota: MATH 121 tidak diperlukan tetapi dijangka oleh program siswazah berkualiti tinggi dalam perakaunan dan perniagaan
 • PSYC 100, SOAN 100 atau SOAN 102 disyorkan untuk memenuhi keperluan HB

Keperluan Lapangan Berkaitan Terperinci

 • ECON 200, MATH 111 atau kursus statistik yang lain yang diluluskan
 • BUS 421 Pelaburan atau BUS 420 Kewangan Korporat
 • ECON 350 Microeconomics Intermediate atau satu lagi kursus ekonomi maju yang diluluskan secara individu. Kursus ekonomi tambahan yang maju sangat disyorkan.

Kursus Perakaunan

 • ACCT 210 Prinsip Perakaunan dan Pelaporan Kewangan
 • ACCT 211 Proses Perakaunan Kewangan
 • ACCT 220 Prinsip Perakaunan Pengurusan
 • Undang-undang Perniagaan ACCT 240
 • ACCT 310-320 Perakaunan Perantaraan I, II
 • ACCT 315 Perakaunan Pengurusan Lanjutan
 • Teori Pelaporan Kewangan ACCT 400-401 I, II
 • ACCT 410 Auditing
 • ACCT 411 Sistem Maklumat Perakaunan
 • ACCT 415 Perakaunan Cukai
 • ACCT 421 Perakaunan Kerajaan dan Bukan Keuntungan
 • Analisis Laporan Kewangan dan Perniagaan ACCT 440
Program taught in:
English

See 7 more programs offered by University of Redlands »

Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019