Bachelor dalam Sejarah

Umum

Penerangan Program

Ahli sejarah adalah tukang cerita masyarakat - dan pengkritiknya yang paling penting. Mereka bekerja mencari kebenaran tentang masa lalu dan memberi tumpuan kepada kepelbagaian pengalaman manusia.

Para pelajar sejarah di Hope memupuk pemahaman yang lebih mendalam tentang masa lalu menerusi kursus yang ketat dengan guru kelas pertama. Anda boleh mengharapkan profesor anda mengenali anda dengan nama, dan anda boleh membangunkan pengalaman pembelajaran yang terbaik untuk anda - sama ada bekerja secara individu dengan fakulti pada projek penyelidikan berdasarkan minat anda atau mendapatkan kemahiran tempat kerja berharga melalui latihan tempatan.

Kami menyediakan para ulama kami untuk kepimpinan dan perkhidmatan dalam masyarakat global melalui peluang mentoring di kampus dan program pengajian luar kampus yang saling melengkapi.

Dalam dua jurusan kami dan dua orang anak kecil kami:

  • Kursus tawaran yang merangkumi pelbagai tempoh, rantau dan tema yang luas
  • Buat menulis komponen penting dalam semua kursus
  • Menekankan analisis kritikal sumber utama sebagai sebahagian daripada penyelidikan sejarah
  • Melibatkan pelajar dalam pengalaman penyelidikan kolaboratif dengan ahli fakulti
  • Memupuk komuniti ilmiah yang pelbagai

Pelajar boleh menyertai Phi Alpha Theta, masyarakat kehormatan sejarah, memohon biasiswa dan menghadiri kolej jabatan bulanan. Setiap tahun kami menyokong pembentangan pelajar di Perayaan Penyelidikan Siswazah dan Prestasi Kreatif dan menghormati pelajar melalui pelbagai anugerah jabatan.

Program darjah

Kami menawarkan dua jurusan dan bawah umur (sejarah dan sejarah untuk pengajaran menengah) yang sesuai dengan banyak jurusan ganda.

Terdapat juga pilihan utama Perancis / sejarah dua utama untuk menampung pelbagai kepentingan dan matlamat kerjaya jurusan dan pelajar lain yang berminat. Satu kajian klasik yang menggabungkan kerja dalam sejarah, bahasa klasik, kursus seni dan falsafah boleh didapati melalui Jabatan Bahasa Moden dan Klasik.

Majors

  • Sejarah
  • Sejarah untuk pengajaran menengah

Minor

  • Sejarah
  • Sejarah untuk pengajaran menengah

Kursus

Kursus kami meliputi dunia dan masa rentang. Dari dunia purba hingga sekarang, dari Afrika pra-penjajahan dan dunia Yunani ke China moden, Amerika baru-baru ini dan Perang Dunia II, kursus kami meneroka pelbagai budaya dan latar belakang.

Disiplin sejarah bertujuan untuk memahami bagaimana lelaki dan wanita telah hidup di masa dan tempat yang berlainan, apa yang mereka fikirkan dan berpengalaman, dan bagaimana menggunakan rekod mereka yang telah datang kepada kami.

Selepas tamat pengajian

Tahun lepas, graduan kami memulakan sekolah undang-undang, mendarat dengan Detroit Metro Times, mengejar sijil mengajar mereka dan memulakan perkhidmatan melalui AmeriCorps, hanya untuk menamakan beberapa. Lebih daripada 93% pelajar kami bekerja dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Baca Ringkas