Baca keterangan rasmi

Program ini diiktiraf oleh lebih 90 syarikat antarabangsa dan kebangsaan termasuk Accenture, BA, BBC, CA, Capgemini, Cisco, Deloitte, Ford, Fujitsu, HP / EDS, IBM, ITV, Logica, mikro Fokus, Morgan Stanley, Rangkaian Rail, Proctor dan Gamble, Sainsbury, SAS dan Unilever. Pelajar boleh mengambil pilihan untuk memohon untuk salah satu daripada banyak peluang yang diberikan oleh program ITMB Majikan Forum untuk melaksanakan penempatan yang singkat musim panas (8-12 minggu) atau penempatan lebih lama (9 bulan) untuk mendapatkan pengalaman industri dan praktikal daripada persekitaran masing-masing . peluang untuk menimba ilmu dalam bidang pengajian ekonomi digital seperti IT dan e-dagang dengan rujukan khusus kepada aplikasi dalam pemasaran digital.

Siapa Kursus Ini Untuk?

Ijazah ini telah direka kriteria yang ditetapkan melalui e-kemahiran UK, Majlis Kemahiran Sektor IT dan Telekom, dan disokong oleh beberapa perniagaan terkemuka di negara ini. Ia menyediakan campuran IT, perniagaan dan pembangunan peribadi yang menjadikan ia gabungan darjah tradisional dan juga program latihan siswazah. Faedah dari program ini menyediakan pelajar dengan penglibatan pakar, digunakan kajian, prospek pekerjaan yang lebih baik, pautan industri, dan interaksi media sosial.

Struktur modular

Tahun 1 termasuk Pengenalan kepada Perniagaan dan Pengurusan, Perniagaan Projek 1 (Konteks dan Rangka Kerja), Sistem Pemikiran, Teknologi Maklumat, Pengurusan Projek. Tahun 2 termasuk Data, Teknologi Maklumat Maklumat dan Pengetahuan, Rakyat dan Organisasi, Perniagaan Projek 2 (Nilai Rangkaian), Simulasi Proses dan Design, Operasi dan. Pilihan Sandwich Tahun (Penempatan Kerja) Tahun 3 termasuk Projek / Disertasi, E-Perniagaan Inovasi Evolution, Analisis Strategik dan Pengurusan Strategik, Enterprise Maklumat Seni Bina dan Kepimpinan.

Kemahiran dan pengalaman yang diperolehi

Universiti menyediakan akses kepada buku-buku, jurnal dan peralatan komputer dengan perisian umum melalui perpustakaan ketiga-tiga kampus. Pelajar boleh mengakses tidak kira di mana program pengajian mereka terletak. Melalui portal dan Persekitaran Pembelajaran Maya (VLE), pelajar mempunyai akses kepada jadual waktu, bahan pengajaran, jurnal elektronik, e-mel, dan juga sokongan am dan nasihat. Sumber-sumber ini, bersama-sama dengan kepakaran tenaga pengajar, adalah tulang belakang bahan yang anda akan perlu untuk melibatkan diri dengan untuk membangunkan sebagai pelajar di Fakulti Kejuruteraan. Program pengajian anda akan memulakan akan bergerak dari seorang pelajar kepada seorang profesional, dengan pelbagai kemahiran, pengetahuan dan kepakaran dalam membangunkan penyelesaian. Anda akan membangunkan sebagai pelajar bebas, dengan pelbagai besar kemahiran yang boleh dipindahkan, dengan memahami bagaimana untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran dalam situasi alternatif. Pembelajaran ini berpecah kepada empat meluas walaupun kuartil, setiap yang menyediakan kawasan yang bertemakan hasil kajian dan pembelajaran termasuk teknologi maklumat, pengurusan perniagaan, pengurusan projek dan, akhirnya, interpersonal dan kemahiran yang boleh dipindahkan

Program diajar dalam:
English

Lihat 58 lagi program yang ditawarkan oleh University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Sept. 2019
Duration
3 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- UK / EU; £ 11,200 untuk pelajar antarabangsa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date