Ba perniagaan antarabangsa (Kepujian)

INSA Business, Marketing & Communication School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ba perniagaan antarabangsa (Kepujian)

INSA Business, Marketing & Communication School

Penyampaian

Satu program yang sesuai untuk mendapat pemahaman tentang perniagaan secara umum dan kepentingan wawasan antarabangsa dalam perniagaan perkhidmatan dan perusahaan kecil khususnya.
Pelajar datang dari seluruh dunia untuk mengkaji kursus ini di London kerana perkaitan antarabangsa - kami kini menawarkan yang sama di peringkat global memberi tumpuan di Barcelona.
Anda boleh mengambil penempatan kerja pilihan pada tahun tiga dan kembali untuk melengkapkan tahun akhir seperti tahun empat - memberi anda kelebihan dalam pasaran kerja siswazah.

Objektif

Anda akan mendapat pemahaman yang mendalam tentang bagaimana firma antarabangsa beroperasi dan penghargaan bagaimana budaya yang berbeza memberi kesan kepada kehidupan perniagaan. isu-isu antarabangsa dalam bidang kewangan dan pemasaran diterokai dan anda juga akan mempelajari asas-asas pemasaran, pengurusan sumber manusia, pengurusan operasi dan kewangan dan sistem maklumat.

Sasaran

Kajian pergi ditakdirkan untuk semua orang-orang yang mahu belajar pengetahuan, kemahiran tertentu dan untuk membangunkan kerjaya profesional mereka dalam bidang pengurusan syarikat atau jabatan, semakin mendalam dalam aspek antarabangsa.

Murid-murid boleh menjadi penduduk di Sepanyol yang mahu dibentuk atau untuk terus pembentukan mereka dalam bahasa Inggeris dalam bidang perniagaan atau warga asing yang mahu datang ke Barcelona untuk mengenali budaya lain, cara untuk berbuat dan mengkaji program dalam bahasa yang mereka tahu.

peluang Profesional

Graduan dari kursus ini adalah sangat menarik kepada majikan kerana pemahaman mereka tentang operasi perniagaan global, keupayaan analisis dan penyelesaian masalah mereka.

Silibus

Tahun Satu / Tahap 4

 • Ekonomi untuk Perniagaan dan Pengurusan
 • Prinsip Pemasaran
 • Kaedah Kuantitatif dan Aplikasi untuk Perniagaan
 • Memahami Orang dalam Organisasi

Tahun Dua / Level 5

 • Pengurusan Sumber Manusia dalam Konteks Global
 • Kewangan berjaya dan Perakaunan
 • Persekitaran Perniagaan Strategik
 • Plus modul satu pilihan

Tahun Tiga / Level 6

 • Strategi Perniagaan Antarabangsa
 • Pengurusan Budaya Cross
 • Pemasaran antarabangsa
 • Plus dua modul pilihan

Sistem Taksir

Sistem penilaian adalah berdasarkan kepada penilaian berterusan setiap blok pengajian, melalui kehadiran kelas dan / atau peperiksaan. Pelajar mesti lulus setiap mata pelajaran secara bebas.

Mempunyai berjaya lulus penilaian dan syarat kehadiran minimum yang diperlukan, pelajar akan dapat untuk lulus ke tahun berikutnya dan setelah siap tiga tahun akademik, akan mendapat INSA Perniagaan, Pemasaran & Ijazah Komunikasi School.

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
7,200 EUR
Setiap tahun
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 30, 2020
Dates
Okt. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Jun 30, 2020