Ba dalam seni persembahan

Link Campus University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ba dalam seni persembahan

Link Campus University

KONTEKS

Hari ini, dunia budaya dan hiburan menawarkan peluang yang hebat untuk pekerjaan. Yang Seni persembahan, Dengan tiga laluannya (Performer, pembikin filem, Penerbit), mampu untuk membentuk pelajar yang mampu bekerja dalam teater, filem, televisyen, muzium, dan juga untuk permulaan budaya mereka sendiri.

CIRI-CIRI KURSUS

Yang Persembahan padang Seni biasanya unik di Itali, kerana Ia menggabungkan ciri-ciri sebuah akademi yang moden dengan latihan ranking universiti. Mengajar, diketuai oleh seorang tenaga pengajar dan profesional yang mempunyai hubungan yang kukuh dengan dunia pekerjaan yang menggunakan kaedah bersepadu kajian teori, bahasa persembahan bersama-sama dengan pengalaman praktikal bengkel dan mesyuarat dengan lebih mengetahui angka perniagaan persembahan. Ini memberikan kepada pelajar latar belakang budaya yang kukuh dan kepakaran dalam bidang lakonan, pengarahan dan pengeluaran. A perhatian khusus diberikan kepada pembelajaran bahasa Inggeris, yang penting untuk pelakon, pembikin filem dan pekerja kebudayaan yang ingin bekerja dalam pengeluaran pasaran yang berkembang maju dan pengedaran antarabangsa.

Ceramah, bengkel dan latihan terbuka diadakan di Panggung Itali untuk membenarkan para pelajar untuk bersaing r dengan ruang dan suasana teater sebenar.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Itali - Rome, Lazio
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Itali - Rome, Lazio
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat