Read the Official Description

BA dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pilihan dalam Pengurusan Maklumat

Sarjana Muda Richfield Kolej Sastera dalam Pentadbiran Perniagaan dengan Pilihan Pengurusan Maklumat menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan dengan pengkhususan dalam sistem pengurusan maklumat dan rekod. Program ini menawarkan baik - pendidikan perniagaan bulat dengan kursus asas dalam pengurusan, perniagaan, teknologi maklumat, dan pentadbiran pejabat. Program ini bertujuan untuk membangunkan keupayaan intelektual pelajar, kemahiran pengurusan dan pentadbiran dan menyediakan mereka dengan alat-alat teknologi maklumat untuk meningkatkan pengurusan membuat keputusan kecekapan mereka.

Peluang kerjaya

Para graduan program boleh bekerja sebagai entry - pengurus peringkat dalam pelbagai tetapan perniagaan dengan kemahiran khusus dalam mengendalikan dan menguruskan maklumat dan pengetahuan menggunakan alat-alat teknologi maklumat hari ini.

Syarat Kemasukan

1. Siap, penyerahan, dan kelulusan borang permohonan dan dokumen sokongan, termasuk pembayaran fi yang diperlukan.

2. Memiliki diploma sekolah tinggi atau GED. Penyerahan transkrip sekolah tinggi rasmi dari negeri yang diluluskan sekolah tinggi atau yang setaraf dengannya. diploma sekolah tinggi yang diperolehi di luar Amerika Syarikat perlu dinilai dan diluluskan oleh Admissions Office Richfield College sebelum memasuki mana-mana program.

3. Kemahiran dalam bahasa Inggeris terbukti dengan salah satu daripada berikut:

a. 70% ke atas markah lulus di kolej Richfield English Peperiksaan Kemahiran (RCE PE), atau

b. Skor daripada 600 atau ke atas di atas kertas - Ujian berasaskan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL), bersamaan dengan skor 100 atau atas terhadap berasaskan internet (iBT), atau

c. Diploma Sekolah Tinggi atau sekurang-kurangnya satu (1) pendidikan kolej tahun di sebuah institusi dengan Bahasa Inggeris sebagai bahasa rasmi pengajaran.

Sarjana Muda Sastera dalam Pentadbiran Perniagaan Dengan Pilihan dalam Program Ijazah Pengurusan Maklumat hanya menerima pelajar-pelajar yang telah lulus dari sekolah tinggi, dan tidak menerima mana-mana pelajar berdasarkan keupayaan untuk mendapat manfaat seperti yang dinyatakan dalam § 94904 daripada California Kod Pendidikan (CEC).

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019