AACSB Accredited

Mengenai BSBA dalam Perniagaan Antarabangsa

Semasa anda memperolehi Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dalam Perniagaan Antarabangsa, anda akan belajar di luar negara, belajar bahasa asing dan belajar kursus perniagaan khusus dengan fakulti yang berpengalaman. Kemahiran dan pengetahuan yang anda dapatkan akan mempersiapkan anda untuk komuniti global yang luas.

Ijazah Perniagaan Antarabangsa dari University of Central Missouri memberi anda:

 • Kemahiran analisis untuk kajian siswazah atau kerjaya di pasaran global
 • Pengetahuan bahasa asing untuk meluaskan peluang kerjaya anda
 • Mempelajari pengalaman di luar negara

Akreditasi AACSB

Kolej Perniagaan dan Pengajian Profesional Harmon telah mendapat akreditasi oleh Persatuan untuk Memperluas Sekolah Perniagaan Collegiate, akreditasi yang diberikan kepada kurang daripada satu pertiga sekolah perniagaan negara. Anda akan mendapat ijazah dari program yang diakreditasi, dan anda akan mendapat manfaat daripada kadar penempatan pekerjaan 90 peratus sekolah dan program pengambilan di kampus yang luas.

UOCM101A

Peluang kerjaya

Memperolehi ijazah Perniagaan Antarabangsa anda dari UCM akan menyediakan anda kerjaya dalam pelbagai bidang perniagaan antarabangsa:

 • diplomasi
 • kerajaan
 • bantuan kemanusiaan
 • dasar awam
 • Perdagangan Luar Negeri

Beasiswa dan Bantuan Kewangan

Pelbagai biasiswa disediakan untuk membantu membiayai pendidikan anda. Ketahui lebih lanjut mengenai biasiswa yang terdapat di ucmo.edu/efascholar.

Bantuan kewangan Persekutuan boleh didapati. Kod FAFSA UCM: 002454

Setiap pelajar UCM layak mendapatkan geran di luar negara sebanyak $ 1,000. Beasiswa dan geran lain boleh didapati untuk membantu perbelanjaan.

Keperluan Program

Untuk melengkapkan program jam kredit 120, anda mesti mempunyai:

 • Lapan kursus kursus pra selesai dengan kelas C atau lebih tinggi dan mesti memperoleh 2.25 IPG kumulatif, dan 2.25 dalam kursus-kursus khusus ini, sebelum masuk ke program ijazah. Kursus-kursus ini disyorkan untuk diselesaikan semasa tahun pertama dan tahun kedua.
 • Tunjukkan kemahiran dalam satu bahasa asing moden melalui tahap Menengah II.
 • Untuk memenuhi Dasar Penilaian Pendidikan Am, pelajar mesti mengambil peperiksaan GEA sebelum atau semasa semester di mana sejumlah 45 jam kredit akan diperolehi. Skor minimum 425 mesti dicapai oleh semester di mana 75 jam kredit akan diperolehi. Untuk maklumat lanjut, lawati ucmo.edu/testingservices.
Program diajar dalam:
English
University of Central Missouri

Lihat 25 lagi program yang ditawarkan oleh University of Central Missouri »

Tarikh Akhir Kemaskini October 13, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
451 USD
Residen Missouri: $ 225.65 / jam kredit. Bukan Pemastautin: $ 451.30 / jam kredit. Setiap jam kredit tidak termasuk yuran mandatori, perumahan atau buku teks.
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan