close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Makanan di Hungary

A Ijazah Sarjana Muda (Ijazah Sarjana Muda Sains) adalah ijazah akademik yang menggabungkan kursus umum dengan kelas khusus yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk memulakan kerjaya. Ijazah boleh diperolehi dalam pelbagai mata pelajaran dan mengambil purata empat tahun untuk disiapkan.    Trend di kawasan-kawasan berbeza sebagai tempat makan mewah dan industri mak… Baca lebih lanjut

A Ijazah Sarjana Muda (Ijazah Sarjana Muda Sains) adalah ijazah akademik yang menggabungkan kursus umum dengan kelas khusus yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk memulakan kerjaya. Ijazah boleh diperolehi dalam pelbagai mata pelajaran dan mengambil purata empat tahun untuk disiapkan.

Trend di kawasan-kawasan berbeza sebagai tempat makan mewah dan industri makanan dibungkus menggambarkan semakin pentingnya teknologi makanan di dunia masakan. Program-program ini cenderung untuk meneroka konsep seperti kimia dan biologi, sejauh mana mereka adalah berkaitan dengan makanan.

Sebuah negara dikelilingi daratan ditemui di kawasan Eropah Tengah dengan Hungary sebagai bahasa rasmi mereka. Matematik di negara ini dan pendekatan sains masih belum dijelaskan. Ia rumah institut teknologi pertama di dunia. Ia adalah di sini bahawa enjin stim yang pertama di Eropah telah dibina semula pada 1722.

Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Makanan di Hungary

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
MSc
format_list_bulleted Penapis
Szent István University, Faculty of Food Science
Budapest, Hungary

Program ini bertujuan untuk melatih jurutera industri makanan

Program ini bertujuan untuk melatih jurutera industri makanan -
BSc
Sepenuh Masa
7 semester
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini