Filter
Sarjana Muda Sains
Taiwan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda Sains di Taiwan 2019/2020

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan.

Taiwan (Cina Tradisional: 台灣 atau 臺灣, Bahasa Cina: 台湾 Tai Wan) adalah sebuah negara yang merupakan rumah kepada lebih daripada 23 juta orang dan merupakan salah satu daripada tempat yang paling padat dengan penduduk di dunia. Universiti yang paling berprestij ialah Universiti Nasional Taiwan.

Sarjana Muda Sains di Taiwan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ming Chuan University

Program Pengimejan Terapan (AC) adalah program IT pertama di Taiwan yang dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris sepanjang empat tahun. Ia ditubuhkan pada tahun 2003. ... [+]

Program Pengkomputeran Gunaan Kolej Antarabangsa telah ditubuhkan pada tahun 2003. Selaras dengan trend global, berbeza dari Jabatan IT lain di Taiwan, semua kursus yang disediakan dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris sepanjang empat tahun. Pelajar kita bukan sahaja dari Taiwan tetapi juga dari pelbagai negara di seluruh dunia. Program ini menggunakan ACM IT 2008 dan IS 2010 sebagai seni bina rujukan untuk merangka rangka kerja kursus untuk mematuhi pembangunan industri IT yang berkembang pesat.

Perkembangan / Pencapaian

Program Pengimejan Terapan (AC) adalah program IT pertama di Taiwan yang dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris sepanjang empat tahun. Ia ditubuhkan pada tahun 2003. AC adalah program global mengenai kandungan kursus, sumber guru, institusi latihan dan pekerjaan masa depan. Matlamat program ini jelas ditakrifkan. Semua guru adalah profesional dan bersemangat. Bahan pengajaran disesuaikan untuk pelajar. Program ini memberi perhatian terhadap teknologi, peralatan, dan budaya. Persembahan graduan di industri telah cemerlang dan sangat dipuji. Ciri-ciri program ini diringkaskan di bawah:... [-]

Taiwan Taoyuan
Permintaan Maklumat
English
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu