Sarjana Muda Sains dalam Sukan

Terbaik 51 Sarjana Muda Sains dalam Sukan 2019

Sukan

Siapa yang tidak mahu untuk menghidupkan cinta mereka sukan ke dalam kerjaya yang menarik dan bermanfaat? Jika bekerja dalam sukan bunyi seperti pekerjaan yang sesuai untuk anda, selamat datang ke kelab. Tidak ada kekurangan orang-orang yang mempunyai keinginan yang sama. Oleh itu, keupayaan anda untuk mencari pekerjaan dalam industri yang kompetitif ini sebahagian besarnya bergantung kepada tahap pendidikan. Ia adalah pada masa ini bahawa ini Sarjana Muda Sains (BSc) di Sport datang berguna.

Mereka yang mempersoalkan "Apakah Sarjana Muda Sains dalam Sukan?" Mungkin tidak sedar semua yang berlaku di sebalik tabir pasukan sukan dan program rekreasi. Terdapat banyak peluang pekerjaan dalam bidang ini yang memerlukan pengalaman dalam penyelidikan dan analisis data, memahami program IT, dan persembahan yang kuat dan kemahiran komunikasi bertulis. Program sukan BSc anda akan merangkumi setiap topik-topik ini secara mendalam, bersama-sama dengan menyediakan anda dengan peluang latihan yang sangat baik.

Untuk memajukan kerjaya anda dalam sukan, ia hanya mengambil masa anda mendapatkan kaki anda di pintu dengan francais sukan profesional, organisasi swasta, jabatan olahraga kolej, atau taman-taman awam dan jabatan rekreasi. A Sarjana Muda Sains Sukan menunjukkan majikan bahawa anda bukan sahaja mempunyai kemahiran pendidikan yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda, tetapi anda juga didorong untuk terus meningkatkan mereka.

Walaupun semua orang mempunyai kebimbangan tentang kos pendidikan tinggi, ingat bahawa perbelanjaan yang berkaitan dengan pendidikan anda akhirnya akan membayar untuk diri mereka sendiri melalui kuasa pendapatan meningkat anda. Peluang bantuan kewangan mungkin juga terdapat untuk membantu anda membiayai persekolahan anda.

Antara pekerjaan yang BSc anda dalam Sukan akan melayakkan anda untuk melakukan termasuklah senaman fisiologi, psikologi sukan, jurulatih sukan atau pentadbir, penganjur acara, guru sekolah menengah, atau ahli terapi sukan.Sama ada anda mencari pekerjaan dalam liga sukan profesional atau sektor swasta, atau berharap untuk bekerja dengan program sekolah atau komuniti sukan, anda akan mendapati bahawa tidak ada kekurangan peluang pekerjaan menunggu anda.

Anda mungkin merasa bahawa memperoleh pengalaman yang dikehendaki diperlukan untuk bekerja dalam sukan memerlukan menunda pendidikan anda semasa anda bekerja. Itu bukan kes apabila anda memilih untuk mengikuti ijazah dalam talian anda. Anda boleh bekerja pada kelajuan anda sendiri manakala bekerjasama dengan rakan-rakan pelajar dan pengajar di luar bilik darjah. Jika anda berasa seolah-olah anda boleh berkembang maju dalam persekitaran sedemikian, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

BSc (Hons) dalam Prestasi Sains dan Sukan Equine

University Centre Reaseheath
Campus Sepenuh masa September 2019 United Kingdom Nantwich

Program ini telah dibangunkan dengan input industri yang luas untuk memastikan graduan mempunyai kombinasi pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk dapat menyumbang kepada kejayaan dan pertumbuhan industri prestasi ekuestrian. [+]

Kursus ini berpusat pada prestasi sukan kuda dan penunggang, menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam prestasi ekuestrian, bimbingan atau pengurusan prestasi pasukan.

Program ini telah dibangunkan dengan input industri yang luas untuk memastikan graduan mempunyai kombinasi pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk dapat menyumbang kepada kejayaan dan pertumbuhan industri prestasi ekuestrian.

Kursus ini memberi tumpuan kepada faktor asas yang mempengaruhi prestasi, mengamalkan kaedah kuantitatif untuk menilai prestasi dan kemudian menilai pelbagai teknik untuk meningkatkan prestasi dan menilai kesan faktor luaran pada kejayaan.

The Gym College

Di Reaseheath College kami mempunyai kemudahan gim terkini dengan peralatan yang digunakan dalam kemudahan berkualiti tinggi di seluruh UK.... [-]


Sarjana muda sains dalam pemasaran sukan & media

Full Sail University
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 20 - 29  September 2019 Amerika Syarikat Winter Park + 2 lagi

Dunia sukan sentiasa menjadi pengalaman perkauman. Peminat mengisi kerusi di arena, berkumpul bersama-sama untuk menonton permainan, dan sukan jersi pasukan kegemaran mereka, semua dalam usaha untuk berhubung dengan atlet - dan dengan satu sama lain. [+]

Dunia sukan sentiasa menjadi pengalaman perkauman. Peminat mengisi kerusi di arena, berkumpul bersama-sama untuk menonton permainan, dan sukan jersi pasukan kegemaran mereka, semua dalam usaha untuk berhubung dengan atlet - dan dengan satu sama lain.

Sebagai teknologi terus menawarkan sehingga cara-cara baru dan menarik untuk menyambung peminat permainan, keperluan telah berkembang untuk profesional media arif pemasaran yang memahami bagaimana untuk merapatkan jurang antara pemasaran sukan tradisional dan peluang besar yang terdapat hari ini.

Sail Full Sports Marketing & Media program Ijazah Sarjana Muda Muda Sains direka untuk mewujudkan yang jenis kerja profesional. Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan belajar bagaimana prinsip pemasaran khusus berkaitan dengan industri sukan, termasuk kursus seperti Global Strategi Pemasaran Sukan, Sukan Jualan dan Penajaan, Sukan Penyelidikan Pemasaran, dan Sukan Undang-undang dan Kontrak.... [-]


Bsc sukan & sains senaman

Leeds Trinity University
Campus Sepenuh masa August 2019 United Kingdom Leeds

Ijazah Sukan dan Latihan Sains menyediakan anda dengan pengetahuan ijazah dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi sukan bertauliah dan Latihan Scientist. [+]

A Sukan dan Sains Senaman ijazah menyediakan anda dengan pengetahuan ijazah dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi sukan bertauliah dan Latihan Scientist.

Kursus ini menggabungkan tiga bidang sukan dan senaman sains; psikologi, fisiologi dan biomekanik, kerja Penyelidikan dan penempatan profesional. Anda juga akan belajar disiplin modul sains sukan untuk menambah program anda untuk menarik bersama-sama tiga disiplin sains sukan.

Pada Tahap 4, Anda akan melaksanakan penempatan kerja sepenuh masa, yang akan menggabungkan kemahiran yang diperolehi sepanjang tahun pertama anda akademik. Pada Tahap 5, Anda boleh memilih antara penempatan sepenuh masa enam minggu atau sukarela, kedua-duanya modul 20 kredit untuk membangunkan pengalaman dan pekerjaan.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Sains Latihan - Konsentrasi Pra-Profesional

Hannibal - LaGrange University
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Hannibal

Misi Universiti Hannibal-LaGrange adalah untuk menyediakan pendidikan yang sangat baik dalam kedua-dua seni liberal dan disiplin profesional dalam persekitaran Kristian yang tersendiri yang menggabungkan kepercayaan Kristian dan belajar dalam menyediakan graduan untuk keberkesanan peribadi dan kerjaya. Graduan program Sains Latihan dilatih untuk menilai, merekabentuk, dan melaksanakan program latihan dan kecergasan individu dan kumpulan untuk individu yang nampaknya sihat dan mereka yang mempunyai penyakit terkawal. [+]

Jabatan latihan dan sains sukan di Universiti Hannibal-LaGrange direka untuk mempersiapkan pelajar untuk pelbagai kerjaya dalam industri kecergasan seperti kekuatan dan penyesuaian, latihan peribadi, pengurusan perkhidmatan rekreasi dan banyak lagi. Program ini juga akan menyediakan pelajar untuk program siswazah dalam terapi fizikal dan latihan atletik.

Majoriti pendidikan jasmani kami direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam pendidikan jasmani. Objektif program pendidikan guru jasmani adalah untuk menjana calon guru pendidikan jasmani dengan kemahiran dan kebolehan yang diperlukan untuk pensijilan yang berjaya untuk K-12 Pendidikan Jasmani.

Jabatan ini juga menawarkan kanak-kanak di dalam sains latihan, sukan dan rekreasi, dan bimbingan.... [-]


Sarjana sains dalam pendidikan pengembaraan (ae)

Green Mountain College
Campus September 2019 Amerika Syarikat Poultney

Mengalami pengembaraan pendidikan memerlukan pemimpin profesional terlatih. [+]

Program pendidikan pengembaraan di GMC adalah unik. Kurikulum ini responsif terhadap perubahan dan trend industri. Tambahan pula, setiap kursus adalah sebahagian daripada kemajuan tenunan yang bersesuaian yang memerlukan pelajar membina pengetahuan yang menyeluruh tentang diri mereka sendiri, teori, kemahiran dan industri.

MAKLUMAT UTAMA PROGRAM

Pelajar tahun pertama mempelajari asas-asas ekspedisi luar dalam Kemahiran Hidup Luar sambil menunggang di Pergunungan Hijau Vermont, Pergunungan Adirondack Upstate New York, atau Pergunungan Putih di New Hampshire.

Sophomores mengambil bahagian dalam Semester Penyerapan 17 kredit di Timur Laut dan seterusnya. The Immersion Semester mempunyai 50+ hari ekspedisi luar di mana pelajar belajar dan mengamalkan kemahiran luar, manusia dan pendidikan yang diperlukan pengembara dan pendidik luar. Aktiviti masa lalu termasuk pendakian batuan, latihan panduan rakit, kano & ekspedisi kayak laut, berkayak whitewater, pengurusan kumpulan basikal gunung, canyoneering, dan backpacking.... [-]


Sarjana Muda dalam Pengurusan Sukan

University of Central Missouri
Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Warrensburg

Dalam Pengurusan Sukan, kami menyediakan pengalaman pembelajaran relevan dan relevan untuk menyediakan dan melengkapkan para profesional Pengurusan Sukan untuk kerjaya yang berjaya. [+]

Menjadi sebahagian daripada pasukan pemenang!

Dalam Pengurusan Sukan, kami menyediakan pengalaman pembelajaran relevan dan relevan untuk menyediakan dan melengkapkan para profesional Pengurusan Sukan untuk kerjaya yang berjaya. Kepelbagaian model fakulti kepimpinan hamba dengan kepakaran dalam pelbagai kepakaran Pengurusan Sukan, meletakkan keperluan anda sebagai keutamaan terulung. Visi kami adalah untuk menjadi program kebezaan negara dalam Pengurusan Sukan melalui kualiti pengalaman pembelajaran kami, kejayaan pelajar kami, dan kesan fakulti kami sebagai pemimpin kebangsaan dalam disiplin. Motivasi dalam program ini adalah semangat dan inspirasi untuk melihat pelajar mengalami kejayaan dan menyedari hak pemilikan dalam perkembangan peribadi dan profesional mereka.... [-]


BSc dalam Kejurulatihan Sukan (Kepujian)

University of Gloucestershire
Campus Sepenuh masa September 2019 United Kingdom Gloucester

Membangunkan kepakaran anda dalam kejurulatihan sukan serta bidang sains sukan yang menyokong latihan yang berkesan seperti analisis prestasi, biomekanik dan psikologi. Belajarlah dari pensyarah yang merupakan jurulatih sukan, bekerjasama dengan rakan-rakan seperti GB Rowing, British Equestrian, GB Paralimpik, dan Dewan Cricket England dan Wales. [+]

Membangunkan kepakaran anda dalam bidang latihan sukan serta bidang sains sukan yang menyokong latihan yang berkesan seperti analisis prestasi, biomekanik dan psikologi. Belajarlah dari pensyarah yang merupakan jurulatih sukan, bekerjasama dengan rakan-rakan seperti GB Rowing, British Equestrian, GB Paralimpik, dan Dewan Cricket England dan Wales.

Anda akan membangunkan kemahiran pembinaan maju di pelbagai bidang sukan, dengan keupayaan untuk meneruskan satu kawasan sukan atau jurulatih di pelbagai sukan dalam persembahan profesional atau konteks komuniti. Sekiranya anda ingin lulus sebagai jurulatih yang berkelayakan, anda boleh melengkapkan Sijil Jurulatih Badan Kerajaan UK (tahap 1, 2 dan 3) di samping pengajian anda.... [-]


Pengurusan sukan

International Accelerator
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Boston

Program Pengurusan Sukan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam kolej, tempat pengurusan sukan profesional dan kontemporari. [+]

pengurusan sukan Hidupkan cinta anda sukan menjadi kerjaya dengan ijazah dalam pengurusan sukan. Pelajar menjadi biasa dengan pemasaran sukan, perhubungan awam, media massa, dan teknologi, dan penguasaan keuntungan dalam analisis pasaran, penyediaan bajet, dan pengurusan perniagaan. trek khusus termasuk pemasaran sukan, perniagaan dan sukan dan media dengan komunikasi. pengalaman praktikum dan kerja lapangan dikehendaki melengkapkan program ini. Program ini tidak membawa kepada pensijilan guru.

Program Pengurusan Sukan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam kolej, tempat pengurusan sukan profesional dan kontemporari. trek khusus dalam pengurusan sukan termasuk olahraga kolej, acara dan pengurusan kemudahan, dan komunikasi sukan dan perhubungan media (kelulusan trek belum selesai). Pelajar diperkenalkan dengan sukan pemasaran, operasi acara, media massa, dan teknologi, dan mendapat kemahiran dalam analisis pasaran, penyediaan bajet, pengurusan acara, operasi kemudahan, dan pengurusan perniagaan. Pelajar boleh memilih kelompok kursus atau bawah umur dalam perniagaan, komunikasi, dan psikologi.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Sains Latihan

Wilson College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Chambersburg

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam sains latihan akan menyediakan pelajar untuk meneruskan karier dalam industri kecergasan dan kesejahteraan, latihan kecergasan peribadi dan kumpulan dan fisiologi senaman. Ia juga akan menyediakan pelajar untuk masuk ke program siswazah untuk belajar latihan atlet, fisiologi senaman, pemulihan jantung, terapi fizikal, kiropraktik, terapi pekerjaan, dan terapi rekreasi. [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Latihan akan menyediakan pelajar untuk meneruskan kerjaya dalam industri kecergasan dan kesejahteraan, latihan kecergasan peribadi dan kumpulan dan fisiologi senaman. Ia juga akan menyediakan pelajar untuk masuk ke program siswazah untuk belajar latihan atlet, fisiologi senaman, pemulihan jantung, terapi fizikal, kiropraktik, terapi pekerjaan, dan terapi rekreasi.

Program sains latihan memberi manfaat kepada individu-individu yang berminat untuk mempelajari kecenderungan kontemporari dalam bidang kesihatan dan kebugaran yang membangun asas pengetahuan dalam fisiologi senaman, kinesiologi dan penjagaan, dan pencegahan kecederaan semasa membentuk kemahiran sebagai profesional kesihatan dan kecergasan masa depan. Dalam program ini, pelajar akan mengalami asas kandungan yang kuat berkaitan dengan latihan dan kesihatan serta peluang untuk memerhatikan, mengajar, dan memperoleh pengalaman praktikal yang bermakna. Apabila tamat pengajian dan pensijilan, pelajar dalam bidang ini boleh mendapatkan pekerjaan dalam suasana rekreasi, kesejahteraan dan kecergasan, dalam organisasi korporat dan bukan keuntungan; serta persediaan untuk sekolah siswazah. Keperluan untuk ijazah sarjana muda dalam sains senaman termasuk kajian liberal Wilson College , yayasan dan keperluan sains sukan.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Sukan

Colby-Sawyer College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat New London

Sebagai industri berbilion dolar dengan pertumbuhan tahunan yang konsisten, program atletik di setiap peringkat memerlukan pakar terlatih untuk menguruskan bahagian perniagaan sukan. Menjadi sebahagian daripada barisan belakang yang penting yang membantu para atlet bersinar dengan ijazah Sarjana Muda Sains dalam pengurusan sukan. [+]

Melangkah ke Plat

Sebagai industri berbilion dolar dengan pertumbuhan tahunan yang konsisten, program atletik di setiap peringkat memerlukan pakar terlatih untuk menguruskan bahagian perniagaan sukan. Menjadi sebahagian daripada barisan belakang yang penting yang membantu para atlet bersinar dengan ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Sukan .

Sediakan kerjaya sebagai profesional pengurusan sukan yang berfikir secara kritis mengetuai dengan berkesan dan membuat keputusan etika. Dipandu oleh piawaian Suruhanjaya Pengurusan Sukan, kurikulum Colby-Sawyer membolehkan anda memberi tumpuan kepada salah satu daripada empat bidang tumpuan: perniagaan sukan, maklumat sukan dan media, kajian sukan, atau kepimpinan sukan dan rekreasi.... [-]


BS dalam Psikologi dengan Penekanan Psikologi Prestasi dan Sukan

Grand Canyon University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 lagi

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Psikologi dengan Penekanan Prestasi dan Psikologi Sukan direka untuk pelajar yang berminat dalam bidang sukan, seni persembahan, kesihatan dan kecergasan atau bidang kesihatan mental. [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Psikologi dengan Penekanan Prestasi dan Psikologi Sukan direka untuk pelajar yang berminat dalam bidang sukan, seni persembahan, kesihatan dan kecergasan atau bidang kesihatan mental.

Salurkan semangat anda untuk tingkah laku manusia sambil belajar untuk membimbing prestasi pada peringkat tertinggi dengan ijazah psikologi sukan ini. Kesejahteraan psikologi adalah komponen utama kehebatan kompetitif. Mengetahui asas-asas kesihatan tingkah laku dan belajar bagaimana untuk membawa yang terbaik dalam pelbagai populasi.

[-]

Sarjana Muda dalam Sukan

University of Applied Sciences Europe
Campus Sepenuh masa August 2019 Jerman Berlin

Di University of Applied Sciences Europe anda juga mendapat kemungkinan untuk secara aktif membentuk pengajian dan laluan kerjaya anda. Bergantung pada matlamat kerjaya peribadi anda, anda akan memilih pengkhususan anda sendiri dan memilih dari pelbagai subjek disiplin. Sebagai contoh, pengkhususan pilihan dalam Pengurusan Bola Keranjang membuka pintu bagi anda untuk peluang kerjaya sukan profesional di seluruh dunia. Ini adalah tawaran UE uniq di seluruh Eropah yang menjamin bahawa anda akan bersedia dengan sempurna untuk pasaran kerja esok. [+]

Menghidupkan semangat anda ke dalam pekerjaan anda - impian, terutamanya untuk peminat sukan. Bola keranjang mempunyai lebih banyak tawaran daripada hiburan sukan, dan tiada siapa yang tahu ini lebih baik daripada ALBA BERLIN, salah satu kelab bola keranjang yang paling berjaya di Jerman. Sebagai pakar dalam sukan profesional yang anda sukai, anda akan memahami peluang dan prospek di dalam dan di luar dan menyediakan pemain global, seperti nombor satu Jerman, untuk cabaran masa depan.

Menjadi sukan

Universiti kami memberi tumpuan kepada pembangunan anda. Itulah sebabnya kami mengajar dalam kumpulan pembelajaran kecil dan dalam suasana mesra dan peribadi. Anda akan diajar oleh pensyarah terkenal dengan latar belakang saintifik dan perniagaan. Anda akan belajar di sebuah kampus yang terletak di tengah-tengah, dilengkapi dengan teknologi terkini, dan dikenali dengan watak antarabangsa dan Inggeris.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Sukan - LIU Post

Long Island University
Campus September 2019 Amerika Syarikat Brookville

Program Pengurusan BS dalam Sukan direka untuk para atlet profesional dan pelajar yang merancang untuk mengekalkan penglibatan dalam sukan mereka sambil menamatkan pengajian siswazah mereka. Program ini bersifat interdisipliner dengan kursus dari pendidikan jasmani, etika, pemakanan, dan keusahawanan, serta komponen dengan kerjasama Institut Perubatan Sukan dan Sains di Vienna, Austria. Komponen yang dicampur ditawarkan untuk memberikan pelajar fleksibiliti dan kemudahan dalam menjadualkan komitmen profesional dan akademik mereka. [+]

Mengenai

Program Pengurusan BS dalam Sukan direka untuk para atlet profesional dan pelajar yang merancang untuk mengekalkan penglibatan dalam sukan mereka sambil menamatkan pengajian siswazah mereka. Program ini bersifat interdisipliner dengan kursus-kursus dari pendidikan jasmani, etika, pemakanan dan keusahawanan, serta komponen dalam perkongsian dengan Institut Perubatan Sukan dan Sains di Vienna, Austria. Komponen yang dicampur ditawarkan untuk memberikan fleksibiliti dan kemudahan pelajar dalam menjadualkan komitmen profesional dan akademik mereka.

Tajuk Kursus Baru

Psikologi Sukan : Pengenalan kepada faktor psikologi yang penting untuk sukan dan pasukan yang berfungsi dalam sukan. Pelajar akan meneroka teori-teori penting dan penyelidikan dalam pelbagai topik psikologi yang berkaitan dengan atlet dan pasukan, dan mengkaji hubungan antara faktor-faktor psikologi dan bagaimana mereka mempengaruhi prestasi sukan. Pelajar akan mempertimbangkan faktor psikologi yang mempengaruhi penyertaan sukan dan permohonan kepada situasi sukan praktikal.... [-]


Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan Sukan

Mercy College
Online Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 4 lagi

Sertai pasukan pemenang dengan BS dalam Pengurusan Sukan Dapatkan pengalaman dunia nyata dan bersiap sedia untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam industri yang berkembang pesat yang melonjak $ 220 juta setahun. [+]

Industri sukan telah mengalami pertumbuhan dinamik dan kini diiktiraf sebagai perusahaan perniagaan dengan magnitud 220 bilion dolar. Menurut Jurnal Perniagaan Sukan, pendapatan perusahaan sukan adalah lebih besar daripada hasil gabungan industri auto dan filem negara. Matlamat Pengkhususan Pengurusan Sukan Mercy College adalah menggunakan sukan sukan yang luas dan popular sebagai alat untuk menginspirasi kecemerlangan akademik dan pembangunan kerjaya.

Latihan yang diperlukan (dan latihan pilihan kedua) akan menawarkan pengalaman bidang selain peluang pekerjaan.

Pentadbiran Perniagaan: Pengurusan Sukan Fakta PantasPengalaman pengurusan sukan, pemasaran, dan operasi tanganProjek pengurusan sukan langsung hidupOperasi Sukan CampusPenyiaran Sukan TempatanPenceramah tetamu dari Major LeaguesPeluang menyertai pertubuhan pengurusan sukan "Team Blue" MercyHasil Program... [-]

BSC dalam bidang sains senaman

Northern Arizona University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Flagstaff

Ijazah ini menyediakan pelajar untuk pasaran kerja dalam bidang seperti latihan klinikal fisiologi dan juga untuk masuk ke program ijazah dalam bidang sains senaman atau program profesional dalam profesion kesihatan. [+]

Ijazah ini menyediakan pelajar untuk pasaran kerja dalam bidang seperti latihan klinikal fisiologi dan juga untuk masuk ke program ijazah dalam bidang sains senaman atau program profesional dalam profesion kesihatan.

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Senaman?

Sains biologi merangkumi pelbagai disiplin canggih. Masing-masing menawarkan pelbagai laluan kerjaya yang menarik. Salah satu yang paling menarik adalah bidang yang semakin meningkat sains senaman. Dengan mempelajari sains senaman di Northern Arizona University, anda boleh menyediakan untuk kerjaya dalam latihan klinikal fisiologi, bekerja dalam bidang seperti jantung dan pemulihan pulmonari, atau untuk kemasukan ke ijazah atau sekolah profesional dalam bidang-bidang seperti perubatan, terapi fizikal, terapi pekerjaan, pembantu doktor, atau lain-lain bidang penjagaan kesihatan. Anda akan menerima banyak perhatian peribadi daripada fakulti dalam bilik darjah, dalam makmal penyelidikan, dan dalam mata pelajaran Biologi kami Advisement Center. Banyak peluang penyelidikan mahasiswa melibatkan anda dalam proses dan aplikasi sains. Dan anda boleh mengambil kesempatan daripada lokasi kami di Colorado Plateau merupakan pilihan hidup yang tinggi dengan banyak destinasi yang sangat baik untuk projek lapangan dan rekreasi.... [-]