$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Seni di Lubnan

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan. Seni melibatkan program-program yang bersifat abstrak, dan biasanya universiti membahagikan sekolah Sastera dari sekolah Sains. M… Baca lebih lanjut

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan.

Seni melibatkan program-program yang bersifat abstrak, dan biasanya universiti membahagikan sekolah Sastera dari sekolah Sains. Manfaat yang ditawarkan kepada masyarakat dengan seni yang lebih kreatif dan menjurus ke arah pemikiran intelektual.

Lebanon, secara rasmi Republik Lubnan, adalah sebuah negara di Timur Mediterranean. Ia bersempadan dengan Syria di utara dan timur dan Israel di selatan.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Lubnan
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
American University Of Technology
Lebanon Online, Lubnan

Sarjana Muda Sains dalam Audio Seni Visual

Sarjana Muda Sains dalam Audio Seni Visual -
BSc
Sepenuh Masa
English
Kampus