Filter
Sarjana Muda Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 49 Sarjana Muda Sains dalam Seni 2019

Sarjana Muda Sains Seni adalah ijazah sarjana muda yang rayuan kepada ramai pelajar kerana penyampaiannya daripada asas pengetahuan dihormati dalam seni dan kemanusiaan. Pelajar boleh menggunakan ijazah mereka sebagai satu langkah penting ke pengajian siswazah atau untuk mendapatkan kepakaran yang akan memulakan kerjaya dalam bidang seperti pendidikan atau reka bentuk.

Apakah Sarjana Muda Sains Seni? Pelajar yang memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sains ini telah menyediakan diri mereka untuk pengajian siswazah lagi atau telah memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk bergerak ke dalam kerjaya memberi tumpuan kepada seni halus dan reka bentuk visual. Pendapatan ijazah yang termasuk kajian tertumpu kepada bukan sahaja bidang seni lukisan, lukisan, dan ukiran, tetapi juga sejarah dan arahan reka bentuk canggih.

Pelajar-pelajar mencapai asas dengan ijazah seni dicapai melalui kerja kursus memberi tumpuan kepada teori dan teknik untuk lukisan, lukisan, dan ukiran, bersama-sama dengan kelas dalam prestasi dan kemanusiaan.Pelajar akan menghadiri mendalam sejarah seni dan analisis kelas dan juga kursus-kursus yang tertumpu kepada penyediaan pendidikan atau kerjaya korporat dalam seni. Ada yang memilih untuk memberi tumpuan kepada kelas pelbagai budaya atau kelas maju dalam bidang yang mereka pilih atau kepentingan sekolah siswazah.

Tidak ada satu senarai kursus seragam atau jumlah standard masa yang diperlukan untuk mendapatkan ijazah ini di semua institusi yang menawarkan ia. Kos yang berkaitan dengan melengkapkan kursus juga akan berbeza untuk setiap institusi, jadi pelajar yang berpotensi akan perlu penyelidikan program individu untuk menilai masa dan wang yang diperlukan untuk mendapatkan ijazah.

Ijazah seni menyediakan pelajar dengan kelebihan bagi banyak usaha sekolah siswazah dan kerjaya. Mereka yang berminat untuk ijazah sarjana dalam seni halus atau sejarah seni akan menggunakan maklumat sejarah yang banyak dan teknik yang dipelajari semasa pengajian ijazah sarjana muda mereka.Sesetengah pelajar akan memilih untuk menggunakan darjah mereka untuk memulakan kerjaya dalam muzium kerja, pendidikan, dan penulisan mengenai atau mengkaji seni. Syarikat mengambil kerja mereka yang mempunyai ijazah dalam seni dalam pengiklanan, perhubungan awam, reka bentuk grafik, dan seni visual jabatan.

Pelajar yang berminat dalam ijazah ini boleh mencari pangkalan data yang luas dari sekolah untuk menyelidik keperluan individu ijazah, kos, dan pilihan untuk pembelajaran dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

49 Results in Seni

The Los Angeles Film School

Daripada kesan visual dalam filem untuk grafik dalam permainan video, animasi adalah mengenai mewujudkan dunia baru. Artis benar dan pelukis ilustrasi di hati, pelajar-pe ... [+]

Daripada kesan visual dalam filem untuk grafik dalam permainan video, animasi adalah mengenai mewujudkan dunia baru. Artis benar dan pelukis ilustrasi di hati, pelajar-pelajar kita sedang mencari untuk melarikan diri kreatif dari biasa kepada yang hebat. Berbekalkan imaginasi mereka, mereka hidup kehidupan yang animasi.

Sarjana Muda berfokuskan kerjaya dan diiktiraf kami Sains dalam program ijazah Animasi direka untuk mengajar anda seni, teknik dan teknologi yang animator profesional gunakan untuk menjadikan impian mereka menjadi kenyataan.

Penerangan Program & Objektif (Kesan Visual Kepekatan)

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Animasi dengan kepekatan dalam Kesan Visual direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan animasi 2D dan 3D dan kemahiran yang diperlukan untuk melayakkan diri untuk jawatan industri peringkat kemasukan, termasuk pembina tempat kejadian, pereka watak, pengarah teknikal, animator gerakan, visual kesan animator, pemetik api dan pemapar. Dari papan cerita, lakaran dan model kepada watak animasi, kesan khas dan penggubahan akhir; program ijazah ini mengambil pelajar melalui perancangan keseluruhan pengeluaran. Program ini bermula dengan membiasakan pelajar dengan konsep-konsep seni di belakang animasi; lukisan dan lain-lain bentuk tradisional ungkapan itu adalah bahagian yang perlu untuk mendapatkan seni ke komputer. Pelajar kemudiannya didedahkan kepada prinsip asas di sebalik model yang dihasilkan komputer, watak-watak, animasi dan kesan visual. Dengan menggunakan perkakasan yang sama dan perisian studio animasi profesional, kemahiran yang diperlukan untuk kejayaan segera di tempat kerja yang dibangunkan. Selain kemahiran teknikal dan pembangunan kreatif, kurikulum yang membantu pelajar membangunkan kritikal pemikiran, penyelesaian masalah dan kemahiran analitikal yang menyumbang kepada mengekalkan kerjaya profesional yang panjang dan produktif... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
September 2019
Sepenuh masa
36 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
AUM American University of Malta

... [+]

Kenyataan Peribadi Bayaran Permohonan [-]
Malta Cospicua
January 2020
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Breda University of Applied Sciences

Adakah impian anda untuk bekerja dalam industri permainan? Dalam program permainan kami, salah satu yang terbaik di dunia, anda belajar bagaimana membuat permainan yang m ... [+]

Adakah impian anda untuk bekerja dalam industri permainan? Dalam program permainan kami, salah satu yang terbaik di dunia, anda belajar bagaimana membuat permainan yang menarik, menarik dan, di atas semua, dimainkan.

Sama ada anda mahu menjadi pengaturcara main permainan terbaik, artis pemenang anugerah atau pengeluar yang memenangi gelaran Triple-A, jalan anda kepada kejayaan bermula pada Senibina dan Rekaan Permainan Antarabangsa di Breda.

Gambaran keseluruhan kajian

Dalam program ini, anda akan dilatih dalam kemahiran kreatif, teknologi, dan komersial. Kerjaya permainan memerlukan anda mempunyai pengetahuan yang luas mengenai pembangunan permainan dan kemahiran mendalam dalam bidang kepakaran anda yang dipilih, seperti seni visual 3D, pembangunan permainan video mewah, animasi, audio, permainan, reka bentuk tahap, pengeluaran, atau pengaturcaraan.... [-]

Belanda Breda
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
British University Vietnam

Program ini bertujuan untuk memberi pelajar kemahiran pengeluaran permainan yang kuat dan pemahaman pemodelan permainan dan pengaturcaraan permainan. Pelajar akan berpelu ... [+]

Mengenai

Program ini bertujuan untuk memberi pelajar kemahiran pengeluaran permainan yang kuat dan pemahaman pemodelan permainan dan pengaturcaraan permainan. Pelajar akan berpeluang untuk mendapatkan kemahiran untuk memanfaatkan mereka dalam Industri Permainan dan membangunkan mereka sebagai individu yang yakin, berpengetahuan dan baik.

Peluang kerjaya

Trend yang semakin meningkat dalam hiburan digital bersama-sama dengan perkembangan pantas teknologi akan membuka peluang pekerjaan untuk graduan Computer Games Design and Programming dalam syarikat teknologi atau dalam industri permainan di seluruh dunia.

Modul Kursus:Tahun 1Pengenalan Reka Bentuk PermainanPengenalan kepada Enjin P... [-]
Vietnam Hanoi Ecopark Township
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Full Sail University

Mesej Visual telah menjadi bahasa utama dunia perniagaan menggunakan untuk menyampaikan idea tentang produk dan perkhidmatan mereka kepada orang ramai. Sama ada sebagai e ... [+]

Mesej Visual telah menjadi bahasa utama dunia perniagaan menggunakan untuk menyampaikan idea tentang produk dan perkhidmatan mereka kepada orang ramai. Sama ada sebagai elemen hiburan kreatif, komponen pengiklanan atau penjenamaan, atau unsur-unsur reka bentuk menentukan gelombang seterusnya kandungan web, kedudukan yang baik dan imej mendapat perhatian boleh menyampaikan pelbagai tak terhingga idea dan maklumat.

Digital Arts & Design ijazah Sail Full mengajar artis kreatif bagaimana untuk meningkatkan kemahiran mereka dalam bidang yang kompetitif dan menarik ini. Tetapi yang lebih penting, program ini direka untuk membantu anda membina mata anda sendiri untuk reka bentuk dan menterjemahkan ilmu yang menjadi kerjaya mewujudkan imej yang berkuasa. Ijazah itu menyediakan pendidikan reka bentuk yang lengkap, dengan kursus khusus industri yang akan mengajar anda bagaimana untuk menyampaikan idea dan cerita melalui media yang berbeza, termasuk video, mencetak, grafik gerakan, dan web.... [-]

Amerika Syarikat Winter Park
January 2020
Sepenuh masa
20 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Embry Riddle Aeronautical University

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Simulasi, Permainan, dan ijazah Animasi menyediakan pelajar untuk mereka bentuk dan membina dunia maya menggunakan algoritma dan tek ... [+]

Program bermula Fall 2017

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Simulasi, Permainan, dan ijazah Animasi menyediakan pelajar untuk mereka bentuk dan membina dunia maya menggunakan algoritma dan teknologi matematik yang mendasari simulator penerbangan, reka bentuk bantuan komputer (CAD) sistem, komputer perisian animasi, streaming rangkaian video dan permainan komputer.

Teknikal, ijazah pelbagai disiplin, pelajar akan mengambil kursus dalam bidang sains komputer, matematik, fizik, kejuruteraan, sains ketenteraan, perisikan, pengurusan keselamatan dan perniagaan. Aspek seni dan reka bentuk akan melengkapkan bahagian teknikal ijazah ini. Kerja dalam makmal komputer akan menjadi luas dan pelajar boleh mengharapkan untuk menerima ijazah mahir dalam C #, C ++, Python, Javascript, HTML5, Maya dan Unity3D. topik kursus lain termasuk Permainan Engine Lab, Media Interactive, Multiplayer Permainan Systems, dan Kepintaran Buatan. ... [-]

Amerika Syarikat Prescott
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Inter American University of Puerto Rico

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Permainan Video Design dan Pembangunan menyediakan pelajar dengan asas teori dan amalan yang sesuai untuk dunia yang kompleks dan berdaya ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Permainan Video Design dan Pembangunan menyediakan pelajar dengan asas teori dan amalan yang sesuai untuk dunia yang kompleks dan berdaya saing dalam industri permainan video.

Kemahiran dan teknik yang dipelajari dalam program ini akan membantu pelajar untuk mereka bentuk dan membangunkan alat (permainan video) untuk membantu orang lain dalam pelbagai bidang kehidupan mereka seperti pendidikan, pembelajaran, kesihatan, perpaduan keluarga, ungkapan seni, dan pemerolehan kesedaran sosial.

Selain itu, pelajar akan belajar untuk bekerja dalam persekitaran yang pelbagai disiplin di mana mereka akan menyedari kepentingan komunikasi yang baik dan kerja berpasukan. Mereka juga akan belajar untuk menghargai, mengiktiraf dan memahami kerja dan usaha semua ahli pasukan.... [-]

Puerto Rico (AS) Barranquitas Bayamón Fajardo
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Gloucestershire

... [+]

Pelajar boleh mengambil lawatan lapangan untuk melawat EGX London (bekas pameran Eurogamer), Comic Con London dan Digital Bristol. Pelajar juga telah menyelesaikan penempatan kerja dengan Rockstar Games Lincoln, Codemasters dan Microsoft.

[-]
United Kingdom Cheltenham
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Norwich University of the Arts

Taraf Pembangunan Permainan BSc (Kepujian) kami adalah mengenai pembangunan permainan tangan. Pada kursus ini, anda akan mempelajari proses akhir untuk membuat permainan ... [+]

Sarjana Muda Sains dalam Seni. Gambaran keseluruhanAnda akan menguasai mekanik interaksi yang suka bermain, sama ada anda membina kepakaran teknikal anda dalam 3D atau bentuk kecerdasan buatan. Melalui bengkel kemahiran, demonstrasi teknikal, seluar hidup dan amalan profesional dengan rangkaian perniagaan kreatif digital yang membantu membentuk kursus, anda akan melihat apa yang diperlukan untuk mewujudkan kejuruteraan perisian yang menggembirakan, mengujakan dan mencabar pengguna.Kemahiran pembangunan permainan andaKursus pembangunan permainan sarjana kami membolehkan anda memberi tumpuan kepada bidang yang menarik minat anda, secara profesional dan peribadi. Anda akan terdedah kepada pelbagai platform dan teknologi standard industri untuk memahami perbezaan mereka dan bagaimana mereka paling baik digunakan.Memohon sains komputer, teknologi baru muncul, pengalaman pengguna dan reka bentuk interaksi untuk mewujudkan permainan baru, anda akan membuat permainan untuk khalayak yang berbeza, berdasarkan bukti yang dikumpulkan melalui penyelidikan, pemerhatian dan percubaan praktikal.Anda akan berevolusi bagaimana anda berfikir, membuat keputusan dan mengembangkan idea-idea, sehingga akhirnya permainan kod yang memberi pengguna pengalaman luar biasa.Masa depan permainan pembangunan andaSerta memperoleh dan membangunkan alat kreatif yang akan membolehkan anda membangunkan permainan yang unik dan inovatif, gelaran ini juga akan menunjukkan kepada anda cara membuatnya berjaya secara komersil.Anda akan mendapat landasan menyeluruh dalam perniagaan permainan, belajar cara mengembangkan, mengedarkan dan melesenkan produk permainan sebagai pengeluar bebas.Laluan kerjaya biasa termasukPereka PermainanPengaturcara PermainanJurutera DevOpsPemaju PermainanProgrammer UIPereka ProdukPereka webPenyelidik PerisianJuruteraPemaju PerisianAI ProgrammerKandungan kursus... [-]
United Kingdom Norwich
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Bocconi

Program ini memberikan persiapan yang kuat dalam bidang Ekonomi dan Perniagaan bersama dengan tumpuan khusus pada kemanusiaan, meningkatkan kemahiran penilaian kritikal a ... [+]

Program ini memberikan persiapan yang kuat dalam bidang Ekonomi dan Perniagaan bersama dengan tumpuan khusus pada kemanusiaan , meningkatkan kemahiran penilaian kritikal anda. Pelbagai subjek yang dilindungi adalah apa yang membezakannya daripada program BSc Bocconi yang lain.

Graduan program ini bekerja di pelbagai syarikat dan institusi dalam industri yang berlainan, tetapi pendekatan dan kaedah pengajaran program menjadikannya sangat sesuai untuk pelajar yang berminat dalam industri artistik (muzium, teater, dan rumah lelong), sektor kebudayaan (penerbitan, muzik , dan televisyen) dan bidang kreatif (fesyen, reka bentuk, komunikasi, dan pembangunan bandar).

Ia menawarkan pendekatan perbandingan. Profesional pengurusan dan keusahawanan disediakan untuk persekitaran antarabangsa yang memerlukan keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan dan berinteraksi dengan budaya dan bahasa yang berbeza.... [-]

Itali Milan Amerika Syarikat Los Angeles
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Informatics Academy

Kursus ini termasuk asas pengkomputeran, pengaturcaraan, dan teknik pengajaran yang lebih maju untuk pengaturcaraan dan menghasilkan perisian yang dapat menghasilkan graf ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Industri permainan komputer mempunyai permintaan yang berterusan bagi orang-orang yang sesuai yang berkelayakan yang mempunyai asas teknikal yang kuat dalam pengaturcaraan di tahap tinggi dan rendah serta kesedaran mengenai teknik grafik. Kemahiran yang sama juga sangat berharga dalam banyak industri yang berkaitan dengan pengkomputeran kerana mereka membenarkan pengeluaran perisian berprestasi tinggi dan berkualiti tinggi dalam bidang mana pun.

Kursus ini termasuk asas pengkomputeran, pengaturcaraan, dan teknik pengajaran yang lebih maju untuk pengaturcaraan dan menghasilkan perisian yang dapat menghasilkan grafik tiga dimensi berkualiti tinggi secara real time.... [-]

Singapura Singapore
May 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 16 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American University In the Emirates

Pernahkah anda sentiasa ingin tahu rahsia Pixar dan Freej di belakang? Program ini menawarkan peluang kepada pencipta animator untuk mencipta sihir filem mereka sendiri d ... [+]

Mengenai

Pernahkah anda sentiasa ingin tahu rahsia Pixar dan Freej di belakang? Program ini menawarkan peluang kepada pencipta animator untuk mencipta sihir filem mereka sendiri dengan menggabungkan cerita-cerita sinematik dengan teknologi digital dan mencari suara kreatif mereka sendiri dengan bimbingan dan dorongan yang mendalam daripada fakulti berpengalaman dan penceramah tetamu.

Kemudahan

Reka bentuk dan studio lukisan digital kami dilengkapi sepenuhnya untuk membolehkan pelajar membangunkan kerja 2D dan 3D melalui kedua-dua cara tradisional dan moden. Pelajar mempunyai akses kepada pelbagai program dan kemudahan reka bentuk digital yang canggih.

Kursus

Ijazah ini direka untuk mengajar pelajar semua yang mereka perlu tahu tentang prinsip-prinsip animasi, teknik semasa, dan piawaian industri. Pelajar akan bersedia untuk membuat penanda dalam bidang yang menarik ini, menghasilkan kerja dalam persekitaran profesional, kreatif dan merangsang. Pelajar akan mendapat manfaat daripada hubungan terus dengan artis animasi yang berpengalaman dan kakitangan tutorial dan akan digalakkan untuk membangunkan kemahiran merentasi disiplin animasi tradisional dan moden, termasuk subjek seperti lukisan angka, kajian kontekstual dan pengendalian program digital canggih .... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Leeds Beckett University

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan khusus untuk memasuki industri permainan, hiburan digital dan kreatif. Anda akan memberi tumpuan kepada ... [+]

Butiran kursus

Kursus ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan khusus untuk memasuki industri permainan, hiburan digital dan kreatif. Anda akan memberi tumpuan kepada tiga bidang utama: pengaturcaraan dan kejuruteraan perisian; seni, konsep dan pengeluaran aset; dan kajian reka bentuk permainan, amalan dan teori.

Anda akan mengambil produk dari idea awal melalui peringkat reka bentuk, visualisasi, dan pelaksanaan teknikal. Kursus ini akan memupuk kreativiti individu anda, dan peluang penempatan, acara rangkaian dan ceramah tetamu dari pakar industri akan meningkatkan kesedaran anda terhadap peluang kerjaya yang terbuka kepada anda.

Kerangka Kecemerlangan Penyelidikan 2014... [-]

United Kingdom Leeds
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mapúa Institute of Technology

Program ini direka untuk melatih pelajar menjadi kontemporari artis visual dan pereka media interaktif. mengintegrasikan ... [+]

Pusat Pengajian Multimedia dan Seni Visual Mapua Institute of Technology menawarkan program-program yang meneroka kemungkinan tidak terhingga kreativiti dalam konsep dan pembangunan reka bentuk. kurikulum inovatif yang menjurus kepada pembangunan keupayaan dan pemahaman yang lebih seni dan kesan masyarakat itu. Arahan direka untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang penuh menggabungkan seni tradisional dan teknologi multimedia yang baru muncul dengan pengajaran berasaskan hasil dan sistem sebagai asas pembelajaran untuk memenuhi bakat yang diperlukan untuk pelancaran kejayaan kerjaya graduan.

Visi dan Misi

Kami akan diiktiraf di peringkat global sebagai pusat kecemerlangan dalam Multimedia dan pendidikan Seni Visual dengan menyediakan arahan yang semasa dalam kandungan, state-of-art dalam penyampaian dan bertindak balas kepada cabaran masa.... [-]

Filipina Manila
November 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northern Arizona University

The Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Media Kreatif dan Filem membentangkan peluang kepada pelajar untuk membuat rumah pengeluaran dan projek filem, termasuk skrip filem, d ... [+]

Terdapat Kawasan Penekanan:

Documentary - Penekanan Pembikinan filem - Penekanan Pengajian Media - Penekanan

The Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Media Kreatif dan Filem membentangkan peluang kepada pelajar untuk membuat rumah pengeluaran dan projek filem, termasuk skrip filem, dan juga terlibat dalam analisis kritikal pelbagai media.

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Media Kreatif dan Film?

Di tengah-tengah CMF utama adalah bercerita. Sama ada melalui penulisan skrip atau pengeluaran, anda akan mengkaji dan menggunakan tradisi pawagam untuk memberitahu cerita visual dan audio anda sendiri dengan projek dokumentari, seluar pendek fiksyen naratif, dan kerja perdagangan dan promosi berasaskan pelanggan. Melalui kelas pengeluaran, anda juga akan diberikan kemahiran dan asas untuk memasuki pelbagai industri media atau untuk memulakan perniagaan syarikat produksi sendiri.... [-]

Amerika Syarikat Flagstaff
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu