close

Penapis

Lihat Hasil

6 Sarjana Muda Sains dalam Seni Kulinari 2020

Pasaran kerja hari ini adalah sangat kompetitif. Malah, pendidikan tinggi kini diperlukan untuk pelbagai kerja peringkat rendah yang digunakan untuk disediakan untuk mereka yang mempunyai pendidikan sekolah tinggi. Oleh kerana itu, Ijazah Sarjana Muda Sains (BSc) boleh menjadi sangat berfaedah. Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Seni Kulinari? Ia adalah satu tahap yan… Baca lebih lanjut

Pasaran kerja hari ini adalah sangat kompetitif. Malah, pendidikan tinggi kini diperlukan untuk pelbagai kerja peringkat rendah yang digunakan untuk disediakan untuk mereka yang mempunyai pendidikan sekolah tinggi. Oleh kerana itu, Ijazah Sarjana Muda Sains (BSc) boleh menjadi sangat berfaedah.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Seni Kulinari? Ia adalah satu tahap yang menyediakan pelajar untuk cemerlang dalam dapur sebagai profesional masakan. Bergantung kepada tumpuan program tertentu, pelajar mempelajari pelbagai kemahiran dapur. Pelajar boleh memilih jalan umum yang memberi tumpuan kepada penyediaan makanan secara keseluruhan, atau mereka boleh memberi tumpuan kepada aspek-aspek yang berbeza, seperti pastri atau masakan sihat. Graduan juga berjalan kaki dengan pengetahuan yang kukuh dalam bidang perniagaan dan aplikasinya dalam industri hospitaliti.

Ini jalan darjah dibina di atas pengetahuan bahawa ramai pelajar belajar di peringkat syarikat bersekutu dan menyediakan graduan untuk mendaki kedua pihak pengurusan dalam syarikat.Kemahiran pengurusan yang diajar boleh digunakan dalam pelbagai jawatan, malah mereka di luar dalam seni masakan.

Tidak ada kos set untuk Sarjana Muda Sains dalam Culinary Arts. Aspek yang berbeza, seperti lokasi geografi institusi itu, kos purata menghadiri sekolah tertentu, dan sama ada anda belajar dalam talian atau di kampus berat dalam pada harga.

Ijazah dalam seni masakan yang cukup fokus, dan kebanyakan orang mengejar kerjaya sebagai tukang masak. Permintaan untuk chef terlatih cukup konsisten, dan terdapat peluang dalam pelbagai sektor yang berbeza. Sesetengah individu boleh memilih untuk melanjutkan jalan pengurusan dan menjadi pengurus sebuah restoran atau sektor lain dalam industri hospitaliti. Graduan yang mempunyai cukup pengetahuan untuk pengajaran mungkin mempertimbangkan untuk menjadi seorang pengajar. Individu yang berfikiran keusahawanan boleh memilih untuk membuka perniagaan masakan mereka sendiri.

Jika anda mempunyai cinta untuk memasak, Sarjana Muda Sains dalam Seni Kulinari pasti bernilai mengingati.Untuk memulakan, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg, Switzerland

Calon mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dengan Diploma / Diploma Lanjutan dalam Kuliner, Hospitaliti atau Perniagaan, atau dengan pengalaman dapur masakan 2- tahun ... +

Calon mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dengan Diploma / Diploma Lanjutan dalam Kuliner, Hospitaliti atau Perniagaan, atau dengan pengalaman dapur masakan 2- tahun 3 tahun dan bersamaan dengan IELTS 5.5. Ini adalah ijazah teratas yang terdiri daripada modul Perniagaan / Pengurusan tetapi dengan penekanan pada subjek Kuliner. -
BSc
Sepenuh Masa
20 minggu
English
Ogo 2020
Kampus
 
COQUIS
Rome, Itali

Kursus Ijazah Sarjana Muda Sains yang pertama di Itali, yang bertajuk Sains dan Seni Kulinari, yang menggabungkan kemahiran teknikal dan kemahiran saintifik yang diperlukan un ... +

Kursus Ijazah Sarjana Muda Sains yang pertama di Itali, yang bertajuk Sains dan Seni Kulinari, yang menggabungkan kemahiran teknikal dan kemahiran saintifik yang diperlukan untuk ... -
BSc
Sepenuh Masa
3 tahun
Itali
Okt 2020
Kampus
 
Ozyegin University
Orman Sokak, Turki

Program Gastronomi dan Seni Kuliner Ijazah ini direka untuk pelajar yang bercita-cita mengejar kerjaya profesional dalam seni kuliner dan perkhidmatan makanan.

Program Gastronomi dan Seni Kuliner Ijazah ini direka untuk pelajar yang bercita-cita mengejar kerjaya profesional dalam seni kuliner dan perkhidmatan makanan. -
BSc
4 tahun
English
Sep 2020
Kampus
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia, Amerika Syarikat

Program Sarjana Muda Sains dalam program Seni Kuliner ini mempunyai keseimbangan sempurna dari latihan dapur dan kursus pembangunan perniagaan untuk mempersiapkan anda untuk k ... +

Program Sarjana Muda Sains dalam program Seni Kuliner ini mempunyai keseimbangan sempurna dari latihan dapur dan kursus pembangunan perniagaan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya sebagai koki dan / atau restoran. -
BSc
Sepenuh Masa
Separuh masa
120 minggu
English
Kampus
 
Johnson & Wales University
Providence, Amerika Syarikat +1 Lagi

Memimpin dapur profesional mengambil lebih daripada mengetahui bagaimana untuk menjadi seorang chef yang hebat. Ia juga memerlukan kemahiran berfikir kritis dan kebolehan untu ... +

Memimpin dapur profesional mengambil lebih daripada mengetahui bagaimana untuk menjadi seorang chef yang hebat. Ia juga memerlukan kemahiran berfikir kritis dan kebolehan untuk menjalankan operasi makanan dengan lancar. Mendapatkan kedua-duanya dalam program ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari kami. -
BSc
English
Sep 2020
Kampus
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia, Amerika Syarikat

Pemilik kedai roti masa depan dan chef pastri akan mencari jalan menuju kejayaan manis dalam program Associate of Science in Pastry kami.

Pemilik kedai roti masa depan dan chef pastri akan mencari jalan menuju kejayaan manis dalam program Associate of Science in Pastry kami. -
BSc
Sepenuh Masa
Separuh masa
120 minggu
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini