Filter
Sarjana Muda Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 6 Sarjana Muda Sains dalam Seni Kulinari 2019/2020

Pasaran kerja hari ini adalah sangat kompetitif. Malah, pendidikan tinggi kini diperlukan untuk pelbagai kerja peringkat rendah yang digunakan untuk disediakan untuk mereka yang mempunyai pendidikan sekolah tinggi. Oleh kerana itu, Ijazah Sarjana Muda Sains (BSc) boleh menjadi sangat berfaedah.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Seni Kulinari? Ia adalah satu tahap yang menyediakan pelajar untuk cemerlang dalam dapur sebagai profesional masakan. Bergantung kepada tumpuan program tertentu, pelajar mempelajari pelbagai kemahiran dapur. Pelajar boleh memilih jalan umum yang memberi tumpuan kepada penyediaan makanan secara keseluruhan, atau mereka boleh memberi tumpuan kepada aspek-aspek yang berbeza, seperti pastri atau masakan sihat. Graduan juga berjalan kaki dengan pengetahuan yang kukuh dalam bidang perniagaan dan aplikasinya dalam industri hospitaliti.

Ini jalan darjah dibina di atas pengetahuan bahawa ramai pelajar belajar di peringkat syarikat bersekutu dan menyediakan graduan untuk mendaki kedua pihak pengurusan dalam syarikat.Kemahiran pengurusan yang diajar boleh digunakan dalam pelbagai jawatan, malah mereka di luar dalam seni masakan.

Tidak ada kos set untuk Sarjana Muda Sains dalam Culinary Arts. Aspek yang berbeza, seperti lokasi geografi institusi itu, kos purata menghadiri sekolah tertentu, dan sama ada anda belajar dalam talian atau di kampus berat dalam pada harga.

Ijazah dalam seni masakan yang cukup fokus, dan kebanyakan orang mengejar kerjaya sebagai tukang masak. Permintaan untuk chef terlatih cukup konsisten, dan terdapat peluang dalam pelbagai sektor yang berbeza. Sesetengah individu boleh memilih untuk melanjutkan jalan pengurusan dan menjadi pengurus sebuah restoran atau sektor lain dalam industri hospitaliti. Graduan yang mempunyai cukup pengetahuan untuk pengajaran mungkin mempertimbangkan untuk menjadi seorang pengajar. Individu yang berfikiran keusahawanan boleh memilih untuk membuka perniagaan masakan mereka sendiri.

Jika anda mempunyai cinta untuk memasak, Sarjana Muda Sains dalam Seni Kulinari pasti bernilai mengingati.Untuk memulakan, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

6 Hasil dalam Seni Kulinari

The Restaurant School at Walnut Hill College

Pemilik kedai roti masa depan dan chef pastri akan mencari jalan menuju kejayaan manis dalam program Associate of Science in Pastry kami. ... [+]

Sarjana Sains dalam Seni Pastry direka untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya sebagai tukang masak pastri, tukang masak pastri, dan tukang roti runcit atau borong.

Program ini dibina atas program sarjana bersekutu dengan menawarkan kursus Seni Pastry yang lebih canggih dan kelas akademik yang lebih mendalam. Kursus-kursus lanjutan seperti The Art of the Chocolatier, Artisan Roti, Styling Dessert Styling, dan Advanced Sugar and Confections memberikan pelajar kesempatan untuk mengembangkan kemahiran pastri dan menghias mereka dengan lebih lengkap. Sementara itu, kelas akademik peringkat atas memberi tumpuan kepada mengajar pelajar kemahiran pentadbiran, organisasi, dan kepimpinan yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam industri perhotelan. Apabila program selesai, pelajar akan bersedia untuk bekerja dalam industri sebagai chef pastri peringkat masuk, tukang roti runcit atau borong, dan usahawan.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
120 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Restaurant School at Walnut Hill College

Program Sarjana Muda Sains dalam program Seni Kuliner ini mempunyai keseimbangan sempurna dari latihan dapur dan kursus pembangunan perniagaan untuk mempersiapkan anda un ... [+]

Program Sarjana Muda Sains dalam program Seni Kuliner ini mempunyai keseimbangan sempurna dari latihan dapur dan kursus pembangunan perniagaan untuk mempersiapkan anda untuk kerjaya sebagai koki dan / atau restoran.

Belajar Seni dan Pembentangan santapan, sediakan citarasa anda di The Chef's Palate, dan terangkan kreativiti anda di Freestyle Cooking. Di sisi perniagaan, kelas Pemasaran Gunaan, Perancangan Menu, dan Reka Bentuk Hospitality kami akan membolehkan anda mengambil apa yang anda pelajari tentang perkhidmatan makanan dan membangunkan restoran atau konsep hotel anda sendiri. Pelajar yang menamatkan pengajian dengan ijazah sarjana muda boleh mendapatkan kedudukan peringkat atas di dapur atau kawasan perkhidmatan makanan lain. Kedudukan yang mungkin termasuk koki sous, chef de partie, dan pengurus perkhidmatan makanan.... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
120 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
COQUIS

Kursus Ijazah Sarjana Muda Sains yang pertama di Itali, yang bertajuk Sains dan Seni Kulinari, yang menggabungkan kemahiran teknikal dan kemahiran saintifik yang diperluk ... [+]

Kursus Ijazah Sarjana Muda Sains pertama, yang bertajuk Sains dan Seni Kulinari, yang menggabungkan kemahiran teknikal dan kemahiran saintifik yang diperlukan untuk seorang chef peringkat tertinggi. Seni kuliner dan sains makanan yang dipelajari oleh pelajar menjadikannya Chef yang bersedia dan kreatif dapat merealisasikan hidangan lazat, sihat dan cemerlang dari sudut pandang sensorial dan nutrisi. Chef dengan ciri-ciri ini bekerja di dapur restoran terbaik, atau terletak di sektor katering, menjadi:

Chef Eksekutif,Perunding Makanan,Pemilik Katering Cooker,Pengawal industri kuasa,Pakar Penyelidikan dan Pembangunan untuk Persediaan Makanan,Guru Memasak dan Ilmu Gastronomi di sekolah swasta.... [-]
Itali Rom
Oktober 2019
Itali
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ozyegin University

Program Gastronomi dan Seni Kuliner Ijazah ini direka untuk pelajar yang bercita-cita mengejar kerjaya profesional dalam seni kuliner dan perkhidmatan makanan. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program Gastronomi dan Seni Kuliner Ijazah ini direka untuk pelajar yang bercita-cita mengejar kerjaya profesional dalam seni kuliner dan perkhidmatan makanan. Program ijazah empat (4) ini digabungkan dengan Pengurusan Restoran dan merupakan salah satu jenisnya di Turki. Program ini menyediakan asas yang kukuh dengan kursus-kursus asas pada seni masakan, diikuti dengan pelbagai kursus diperkaya mengenai teknik gastronomi maju; dan kemudiannya memperkenalkan pelajar kepada pengurusan restoran. Semasa tempoh pengajian selama 4 tahun, pelajar akan mempelajari rahsia dunia masakan dan mendapatkan pengalaman secara langsung dengan meletakkan pengetahuan teoretikal mereka dalam praktik dalam kursus yang digunakan.... [-]

Turki Orman Sokak
Sept. 2020
English
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Johnson & Wales University

Memimpin dapur profesional mengambil lebih daripada mengetahui bagaimana untuk menjadi seorang chef yang hebat. Ia juga memerlukan kemahiran berfikir kritis dan kebolehan ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Memimpin dapur profesional mengambil lebih daripada mengetahui bagaimana untuk menjadi seorang chef yang hebat. Ia juga memerlukan kemahiran berfikir kritis dan kebolehan untuk menjalankan operasi makanan dengan lancar. Mendapatkan kedua-duanya dalam program ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari kami.

Sepanjang program ini, anda akan mempelajari kemahiran kraf dan pengurusan operasi dapur dalam gabungan kelas makmal dan akademik. Keyakinan anda akan berkembang dengan setiap kelas apabila anda menggunakan pengetahuan kuliner anda dan mengikuti semangat anda untuk makanan. Belajar untuk memanfaatkan semangat yang merentas segmen industri yang berlainan. Terokai kemampanan makanan, penaik dan pastri, pasangan wain dan banyak lagi. Kemungkinan hanya dibatasi oleh imaginasi anda.... [-]

Amerika Syarikat Providence Miami
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

Calon mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dengan Diploma / Diploma Lanjutan dalam Kuliner, Hospitaliti atau Perniagaan, atau dengan pengalaman dapur masakan 2- t ... [+]

Objektif dan Hasil Pembelajaran

Calon mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dengan Diploma / Diploma Lanjutan dalam Kuliner, Hospitaliti atau Perniagaan, atau dengan pengalaman dapur masakan 2- tahun 3 tahun dan bersamaan dengan IELTS 5.5. Ini adalah ijazah teratas yang terdiri daripada modul Perniagaan / Pengurusan tetapi dengan penekanan pada subjek Kuliner.

Kursus

Teori Lanjutan Kuliner Swiss

Matlamat modul ini adalah untuk membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan tentang komoditi makanan dan minuman dan kaedah yang diperlukan untuk menyediakan dan memasak makanan / minuman Swiss / Eropah dan membangunkan kemahiran masakan maju dalam menyediakan produk berkualiti tinggi. Pelajar akan mempelajari seni mencari dan bagaimana mengenal pasti dan menggunakan barangan 'liar' biasa yang kita lihat di sekeliling kita setiap hari. Brewing, fermentasi dan kaedah pemeliharaan dicuba dan diuji.... [-]

Switzerland Sörenberg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
20 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu