Filter
Sarjana Muda Sains
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sains dalam Sains Makanan di UK

A Ijazah Sarjana Muda Sains (Sarjana Muda Sains) merupakan kursus sarjana muda pengajian yang mengambil pelajar tiga hingga lima tahun untuk disiapkan. Ketika di sekolah, pelajar melengkapkan pelbagai kursus untuk menyediakan pendidikan tambahan atau peluang pekerjaan di masa hadapan.

sains makanan menggunakan kimia, mikrobiologi, kejuruteraan, dan biokimia untuk membantu menghasilkan makanan tahan, berkhasiat, dan mudah diakses. Belajar sains makanan boleh membantu mencapai pemahaman yang lebih mendalam pembangunan sistem makanan dan bagaimana untuk mewujudkan sumber makanan yang berterusan untuk generasi akan datang.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Muda Sains dalam Sains Makanan di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

2 Hasil dalam Sains Makanan, United Kingdom

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Cardiff Metropolitan University

Kursus kami dalam Sains Makanan dan Teknologi adalah diiktiraf secara profesional oleh Institut Sains Makanan dan Teknologi dan bertujuan untuk memberi anda pemahaman yan ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Diiktiraf secara profesional oleh Institut Sains dan Teknologi Makanan, ijazah Sains Makanan dan Teknologi di Cardiff Met bertujuan untuk memberi anda pemahaman yang luas mengenai industri makanan moden.

Kursus ini menggabungkan kajian teoretikal dan kerja praktikal, yang boleh digunakan dalam persekitaran makanan perindustrian moden. Struktur modular kursus ini direka untuk membolehkan anda mengembangkan laluan kerjaya anda mengikut modul yang dipilih.

Ijazah itu terus berkhidmat dengan baik dalam pengambilan ke industri makanan selepas tamat pengajian.

Pembelajaran

Sains Makanan

Penerapan tersusun pelbagai kaedah pengajaran sepanjang program ini bertujuan untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang paling berkesan untuk pencapaian matlamat dan objektif kursus. Pada mulanya, penekanan akan diberikan berdasarkan penggunaan kuliah dan seminar yang akan merangkumi perbincangan dan bengkel kumpulan. Kaedah ini akan disokong oleh kajian individu dan lawatan lapangan.... [-]

United Kingdom Cardiff
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ini adalah satu-satunya program Biosains Makanan di Institut Sains Makanan dan Teknologi (IFST) di Scotland. ... [+]

Biosains Makanan adalah penerapan sains biologi dan yang berkaitan dengan isu makanan; bioscientists makanan banyak permintaan untuk memastikan kualiti makanan, keselamatan dan keselamatan.

Ini adalah satu-satunya Institut Sains Makanan dan Teknologi (IFST) - program Biosains Makanan yang diluluskan di Scotland; ia memenuhi keperluan pendidikan untuk keahlian Institut. Ia juga diluluskan oleh Institut Kesihatan Alam Sekitar Diraja untuk Scotland (REHIS) untuk memenuhi piawaian akademik pra-pendaftaran untuk Lembaga Pendaftaran Pegawai Keselamatan Makanan Scottish.

Kami adalah satu-satunya institusi di Scotland untuk menawarkan program jenis ini dan mempunyai penekanan yang paling kuat dari mana-mana universiti Scotland mengenai makanan dan pembangunannya. Anda akan belajar tentang komposisi makanan, kesan bahan kimia dan bahan tambahan pada pengguna dan keselamatan makanan serta genetik, biokimia, mikrobiologi, dan pemakanan, digabungkan dengan kemahiran industri utama dan pemahaman undang-undang makanan.... [-]

United Kingdom Glasgow
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu