Filter
Sarjana Muda Sains
Perancis Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sains dalam Sains Makanan di Perancis

Sarjana Muda Sains (BSc) adalah ijazah postsecondary yang ditawarkan dalam pelbagai bidang. Program ini boleh didapati di universiti-universiti dan kolej di seluruh dunia, dan mereka mengambil masa antara tiga dan lima tahun untuk disiapkan.

sains makanan adalah satu bidang kajian yang memberi tumpuan kepada komposisi biologi makanan serta proses kimia yang diperlukan untuk membuat makanan. Dengan belajar tentang sains makanan, individu boleh disediakan untuk mencipta produk makanan yang selamat dan berkhasiat yang boleh dihantar dengan selamat di seluruh dunia.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Sarjana Muda Sains dalam Sains Makanan di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Sains Makanan, Perancis

UniLaSalle

BSc pertama ... [+]

Menjadi pakar antarabangsa berdasarkan pengetahuan Perancis

BSc pertama

"Saya sangat menyukai masa saya di sini! Ini merupakan satu pengalaman yang baik dengan orang-orang luar biasa dari seluruh dunia. Majoriti kelas melebihi jangkaan saya dan membenarkan saya belajar banyak sudut perspektif." Timothy , Pelajar Masuk 2018 - Amerika Syarikat

Pedagogi InovatifKelas kecilBelajar dengan melakukanBelajar dengan mencariTeknologi untuk KemapananInkubator AgLabLadang percubaanRumah hijauMakmal masakanSains tulen dan terapan untuk kelestarianKajian sistem hidupKeusahawananSistem makananSistem maklumatPengurusan sumber-sumberPerdagangan AntarabangsaKemahiran sosialKemasukan

Diploma sekolah menengah yang bersamaan dengan Baccalaureate Perancis.... [-]

Perancis Mont-Saint-Aignan
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu