BACHELORSTUDIES

2 Sarjana Muda Sains dalam Rakaman 2020

A BSc, yang juga dikenali sebagai Ijazah Sarjana Muda Sains, adalah ijazah yang boleh diperolehi berikutan diploma sekolah tinggi yang menyediakan kajian mendalam tentang topik minat. Ia biasanya mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk melengkapkan program BSc, yang boleh berfungsi sebagai batu loncatan untuk pendidikan lanjut di peringkat tuan atau doktor.

Apakah BSc dalam Rakaman? Ijazah ini menyediakan pelajar untuk memasuki industri audio dengan mengajar teknologi dan kemahiran yang diperlukan untuk merakam muzik. Terdapat banyak trek yang boleh dikejar, termasuk pengeluaran muzik secara langsung, permainan video, dan audio pasca produksi untuk televisyen dan filem. Kerja kursus khas termasuk akustik, asas bunyi, latihan audio stesen audio digital, dan pencampuran muzik dan penguasaan.

Pelajar dalam program Rakaman BSc secara amnya mendapat teknologi yang sangat baik dan kemahiran komputer. Mereka juga mempelajari pengurusan masa dan kemahiran orang ramai yang dapat membantu mereka bekerja dengan banyak artis dan pengeluar yang berbeza.

Setiap institusi mempunyai tuisyen dan yuran sendiri, jadi kos untuk mendapatkan BSc dalam Rakaman akan berbeza dari sekolah ke sekolah. Pelajar harus mempertimbangkan faktor-faktor seperti lokasi, kos bilik dan papan, yuran pengangkutan, dan perbelanjaan lain apabila memilih sesuatu program.

Graduan dari BSc dalam program Rakaman sering menjadi jurutera bunyi untuk label rakaman. Mereka juga mungkin menjadi pemilik studio dan memulakan label mereka sendiri. Mereka boleh bekerja sebagai pereka bunyi untuk syarikat permainan video, panggung teater, dan industri filem dan televisyen. Akhirnya mereka boleh menjadi pengeluar pengeluar label rekod atau syarikat kejuruteraan bunyi dan membina senarai artis mereka sendiri.

BSc dalam Rakaman boleh didapati di banyak institusi, tempatan atau asing. Terdapat juga institusi yang menawarkan ijazah dalam talian untuk pelajar yang memerlukan pilihan yang fleksibel. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

2 Hasil dalam Rakaman Filter

Sarjana muda sains dalam seni rakaman

Full Sail University
Amerika Syarikat, Winter Park
BSc
Januari 2020
<
Sepenuh masa
<
20 bulan
English
Campus

Dalam Muda Sastera Rakaman kami, anda akan mendapat peluang untuk mengalami aspek yang berbeza dalam industri, seperti yang anda membangunkan kemahiran yang anda perlukan untu ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Seni Pengeluaran dan Rakaman Muzik

Mercy College
Amerika Syarikat, Dobbs Ferry + 3 Lagi
BSc
22 Jan 2020
<
Sepenuh masa
<
4 tahun
English
Campus

Program Sarjana Muda Sains direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam Seni Rakaman Pengeluaran Muzik, dengan kemahiran audio yang boleh dipindah milik untuk profesio ...

Baca lebih lanjut