close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sains dalam Psikologi di Gambia

Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains adalah satu program pengajian ijazah pertama yang biasanya berlangsung selama tiga hingga lima tahun. Walaupun mendaftar di sekolah, pelajar mempunyai peluang untuk mengambil kelas umum dan khusus untuk mendapatkan kredit untuk bergraduat. Satu kekurangan melampau sumber ditambah dengan keadaan ekonomi yang lemah telah menjadikan The Gambia piliha… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains adalah satu program pengajian ijazah pertama yang biasanya berlangsung selama tiga hingga lima tahun. Walaupun mendaftar di sekolah, pelajar mempunyai peluang untuk mengambil kelas umum dan khusus untuk mendapatkan kredit untuk bergraduat.

Satu kekurangan melampau sumber ditambah dengan keadaan ekonomi yang lemah telah menjadikan The Gambia pilihan yang miskin untuk mereka yang mencari ijazah dalam pendidikan tinggi. Walaupun jumlah Gambians berpendidikan semakin meningkat, ia masih jauh lebih rendah daripada purata antarabangsa.

Sarjana Muda Sains dalam Psikologi di Gambia

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Membantu orang lain amat digalakkan dalam Islam dan kerja-kerja ahli terapi atau kaunselor sangat memberi manfaat kepada seluruh masyarakat.

Membantu orang lain amat digalakkan dalam Islam dan kerja-kerja ahli terapi atau kaunselor sangat memberi manfaat kepada seluruh masyarakat. -
BSc
Sepenuh Masa
Separuh masa
3 - 12 tahun
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini