Sarjana Muda Sains

Cari anda, Terbaik Sarjana Muda Sains

Sarjana

Pelajar yang mendaftar dalam program ijazah sarjana muda 's biasanya akan menghabiskan dua tahun pertama belajar kursus teras atau asas, bersama-sama dengan kursus pendidikan umum. Separuh kedua program ijazah 's sarjana muda mereka akan memberi tumpuan kepada jurusan yang dipilih mereka melalui elektif yang berkaitan.

Jurusan yang ada dalam Ijazah Sarjana Muda Sains mungkin berbeza-beza dari Biologi dan Sains Hayat, Perniagaan, Kejuruteraan dan Teknologi, dan Sains Semula Jadi.

Pembolehubah untuk masa yang masa yang diperlukan bagi program ijazah sarjana muda 's termasuk sama ada ia adalah program empat tahun tradisional yang diambil di dalam kelas di kampus, atau program dalam talian sepenuhnya, yang boleh mengurangkan masa untuk dua hingga tiga tahun.

Graduan Sarjana Muda Sains program dicari oleh majikan untuk kerjaya dalam bidang mereka.Bekerja profesional yang kembali ke universiti untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang mereka sangat meningkatkan peluang mereka untuk kenaikan pangkat dan pergerakan profesional.

Baca lebih lanjut

Bsc Dalam Perakaunan Dan Kewangan

Unicaf University (ZM)
Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan September 2018 Cyprus Larnaca Amerika Syarikat Hell's Kitchen Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos State Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 27 lagi

[+]

Dalam talian dan melalui Disokong Open Learning

Syarat Kemasukan Kemahiran Bahasa Inggeris

Pemohon yang tidak memenuhi syarat kemasukan minimum boleh dipertimbangkan untuk 'PROGRAM FOUNDATION'.

Jalan [-]

BSc (Hons) in International Accounting (18 Months)

London School Of International Business - LSIB
Online Sepenuh masa 18  Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

[+]

[-]

Sarjana Muda Sains Dalam Bidang Kejuruteraan Awam

Kaunas University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2018 Lithuania Kaunas

Program Ijazah Sarjana Muda Sains dengan teliti meliputi asas-asas saintifik kejuruteraan awam dan kemahiran reka bentuk bantuan komputer yang diperlukan untuk memohon mereka, menyediakan pelbagai peluang untuk meletakkan teori ke dalam amalan melalui kelas makmal pakar, kerja-kerja projek, kumpulan kerja-kerja menggunakan metodologi BIM. [+]

Kejuruteraan Awam digambarkan sebagai keseluruhan proses yang diperlukan untuk reka bentuk, bangunan, pemasangan dan pengendalian bangunan dan pembinaan - menganalisis isu teori dan praktikal struktur, teknologi pengeluaran, teknologi pembinaan, dan kerja-kerja pembinaan.

Program Ijazah Sarjana Muda Sains dengan teliti meliputi asas-asas saintifik kejuruteraan awam dan kemahiran reka bentuk bantuan komputer yang diperlukan untuk memohon mereka, menyediakan pelbagai peluang untuk meletakkan teori ke dalam amalan melalui kelas makmal pakar, kerja-kerja projek, kumpulan kerja-kerja menggunakan metodologi BIM.

Perisian dan peralatan terkini

Pemodelan Maklumat Bangunan (BIM), yang digunakan dalam proses pengajian, melengkapkan pelajar dengan wawasan dan alat untuk merancang, merekabentuk, membina dan mengurus bangunan dan infrastruktur dengan cekap.... [-]


Bachelor of Science in General Business

Kansas State University Global Campus
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online

[+]

Semua pelajar mesti memenuhi keperluan umum K-Negeri sebagai tambahan kepada keperluan Core Business dan keperluan Pentadbiran Perniagaan Am.

[-]

Bs Dalam Hartanah Dan Pembangunan Ekonomi

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Mount Vernon

Hartanah adalah kelas aset yang terbesar di dunia, dan hartanah syarikat bersama-sama dengan perbankan dan kewangan institusi-adalah perekrut terbesar graduan perniagaan. [+]

Hartanah adalah kelas aset yang terbesar di dunia, dan hartanah syarikat bersama-sama dengan perbankan dan kewangan institusi-adalah perekrut terbesar graduan perniagaan.

Harta Tanah sarjana muda dan program Pembangunan Ekonomi adalah satu-satunya seumpamanya di Maryland, direka untuk menyediakan graduan untuk kerjaya dalam hartanah. Setelah tamat pengajian, anda akan bersedia untuk kerjaya dalam: kerajaan • Pembangunan • penilaian • persekutuan, negeri dan tempatan • pasaran gadai janji sekunder • perbankan • hartanah pelaburan • pengurusan hartanah • pinjaman komersial • pembangunan ekonomi • penggunaan tanah dan perancangan.

Sedar Kerjaya dalam Harta Tanah... [-]


Bachelor in Social Sciences

Vrije Universiteit Brussel
Campus Sepenuh masa September 2018 Belgium Brussels

[+]

Dan ini adalah betul-betul jenis kemahiran asas yang anda boleh mengambil dengan anda di mana sahaja anda pergi - sebagai contoh ke arah program Master yang pakar dan, kemudian, kerjaya Eropah yang berkembang maju.

Pergi ke laman web program

Kelebihan campuran pandai ini? Ia mengajar anda untuk beralih antara dan menggabungkan maklumat sosiologi, sains politik dan kajian komunikasi. Dalam erti kata lain: anda belajar bagaimana untuk menganalisis isu-isu sosial yang kompleks dari pelbagai sudut. Ia ternyata pengetahuan teori ke dalam aset yang ketara bagi menyiasat realiti sosial. Ini adalah pertalian kekeluargaan berharga anda akan membawa bersama-sama keseluruhan kerjaya anda - ia tidak semakin tua dan ia terutamanya akan melayani anda dengan baik dalam data masa depan didorong. ... [-]


Sarjana Muda Sains Dalam Bidang Sains Komputer (bsc)

The International University in Geneva
Campus Sepenuh masa September 2018 Switzerland Geneva

Sediakan diri untuk pendidikan benar-benar global di "yang paling antarabangsa institusi Switzerland universiti tahap" (International Herald Tribune) dengan AKREDITASI BRITISH AMERICAN dan. Menjadi seorang pakar dalam analisis sistem maklumat, reka bentuk dan pengaturcaraan dan mengejar seorang penganalisis sistem / programmer / kerjaya pengurus dalam syarikat-syarikat perisian / teknologi, perkhidmatan komputer. [+]

sarjana muda sains - sains komputer

Sediakan diri untuk pendidikan benar-benar global di "yang paling antarabangsa institusi Switzerland universiti tahap" (International Herald Tribune) dengan AKREDITASI BRITISH AMERICAN dan .. Menjadi seorang pakar dalam sistem maklumat analisis, reka bentuk dan pengaturcaraan dan mengejar seorang penganalisis sistem / programmer / kerjaya pengurus dalam syarikat-syarikat perisian / teknologi, syarikat-syarikat perkhidmatan komputer, dan organisasi semua jenis (industri, kerajaan, perbankan, penjagaan kesihatan, bukan keuntungan, dan lain-lain .)

MANFAAT UTAMA DARI SARJANA MUDA SAINS - SAINS KOMPUTER

Pembelajaran dalam persekitaran yang dinamik di Switzerland dengan sesuatu badan pelajar yang pelbagai budaya dan fakulti daripada ahli akademik dan perniagaan antarabangsa Memberi pengetahuan dan kemahiran penting untuk semua organisasi Meneroka trend perniagaan dan teknologi dan memahami bagaimana IT menambah nilai kepada perniagaan Semakin berkesan, pemahaman menyeluruh reka bentuk sistem maklumat dan program serta bidang pengurusan asas. ... [-]

Bachelor in Economics and Business Economics

Utrecht University
Campus Sepenuh masa September 2018 Belanda Utrecht

Jika anda memilih untuk belajar Ekonomi dan Ekonomi Perniagaan di Utrecht, anda memilih pandangan yang menyeluruh mengenai isu-isu ekonomi: perspektif dunia sebenar. Apakah keperluan dan objektif orang dan organisasi dalam masyarakat kompleks kita? Apa pilihan yang mereka buat untuk memenuhi keperluan mereka dan mencapai objektif mereka? Untuk mencari jawapan yang betul kepada soalan-soalan kita menganalisis isu-isu ekonomi dengan wawasan daripada bidang-bidang lain seperti Geografi, Undang-undang dan Sains Sosial. [+]

Mengapa sesetengah negara-negara kaya dan lain-lain miskin? Apakah faedah euro sebagai mata wang utama di Eropah? Bagaimana kita boleh membuat penjagaan kesihatan yang berpatutan? Mengapa orang memulakan syarikat mereka sendiri?

Ijazah: BSc (Sarjana Muda Sains)

[-]

Sarjana Muda Sains Dalam Perniagaan Antarabangsa

MUST University
Campus or Online Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Fort Lauderdale

Program Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa di MUST University dirancang untuk pelajar yang mahu mengukuhkan keupayaan pengetahuan dan membuat keputusan mereka dalam perniagaan antarabangsa. [+]

program ini Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa di MUST University dirancang untuk pelajar yang mahu mengukuhkan keupayaan membuat keputusan pengetahuan dan mereka dalam perniagaan antarabangsa. Objektif utama program ini adalah untuk membangunkan, mengembangkan dan meningkatkan keupayaan untuk merancang dan bertindak secara strategik dalam persekitaran perniagaan antarabangsa; Mengukuhkan kemahiran analitikal dan membuat keputusan dalam bidang fungsi pemasaran, kewangan, operasi multinasional dan pengurusan sumber manusia; Dan untuk menjadi seorang pemimpin yang berkesan dalam perniagaan antarabangsa.

[-]

Ijazah Lanjutan Pengurusan Perniagaan BSc (4 Tahun)

University of Roehampton - Centres
Campus Sepenuh masa May 2018 United Kingdom London Birmingham Manchester + 2 lagi

Program Pengurusan Perniagaan BSc yang diperluaskan menyediakan asas yang sangat baik untuk pemimpin perniagaan masa depan, sama ada anda ingin bekerja dalam organisasi, atau anda bercita-cita untuk menjalankan perniagaan anda sendiri. [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Ijazah ini direka khusus untuk menjadikan anda seorang siswazah 'bersedia perniagaan': seorang pemikir yang yakin, bebas dengan pengetahuan terperinci tentang perniagaan dan pengurusan dan dilengkapi dengan kemahiran untuk menyesuaikan dengan pantas untuk berubah.

Anda akan mengembangkan pengetahuan mendalam tentang organisasi dan persekitarannya, termasuk hubungan mereka dengan masyarakat.

Anda akan mendapat pemahaman tentang pengurusan orang, operasi perniagaan dan logistik, pemasaran dan komunikasi, kewangan dan perakaunan, strategi korporat dan etika perniagaan. Program ijazah lanjutan 4 tahun merangkumi tahun asas, yang memberikan pengenalan komprehensif kepada elemen-elemen utama yang diperlukan untuk mengkaji perniagaan di peringkat ijazah dan memberikan anda persiapan akademik yang menyeluruh dan menyokong untuk belajar.... [-]


BSc Accounting and Finance

Mont Rose College of Management & Sciences
Campus Sepenuh masa August 2018 United Kingdom Ilford

Mont Rose College of Management & Sciences offers BSc (Hons) Accounting and Finance course in partnership with Buckinghamshire New University. [+]

Level of Course: BSc (Hons) Accounting and Finance degree Level -6. Bachelors degree with honors. The number of Credit Hours: Upon successful completion of the course the student will have completed at least 360 credits. Mode and Length of Study: 3 years Full Time. Attendance: a Full-time student is required to attend 21 hours per week in term time. Workload: a full-time student will study 120 credits in an academic year, which equates to 1200 notional hours Exemptions: No exemptions are allowed for this programme. INTENDED LEARNING OUTCOMES

On successful completion of the programme a graduate will be able to:

Demonstrate and apply understanding and knowledge of accounting systems and processes with a critical interpretation of the main issues and themes that affect the policy and practice of accounting; Explore and evaluate a range of contemporary business and management issues in relation to BSC Hons Accounting and Finance degree. Analyse empirical evidence concerning financial management, risk, and the operation of global capital markets. Practical Skills ... [-]

BSc Hons Dalam Perakaunan Dan Pengurusan

Ulster University, London & Birmingham Campuses
Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London

Perakaunan dan Pengurusan BSc Hons mewujudkan peluang untuk memajukan pengajian anda dalam bidang perkhidmatan profesional yang berkembang. [+]

BSc dalam Perakaunan dan Pengurusan

Kod kursus UCAS: 79N6

Tahap pengajian: Ijazah Sarjana

Yuran pengajian 2018/19:

UK / EU - £ 9,250Antarabangsa - £ 10,000

Keperluan kemasukan: Gred BCC di A Level, atau setaraf antarabangsa. Gred B dalam Matematik GCSE, atau setaraf.

Keperluan bahasa Inggeris: IELTS 6.0 tanpa komponen kurang daripada 5.5, atau setara

Mod pembelajaran: Kelas sepenuh masa

Tempoh: 3 tahun

Kaedah penilaian: Gabungan kursus dan peperiksaan atau kursus sahaja

Pembiayaan pelajar: Tersedia

Lokasi: London

Tarikh mula: September

Mengenai kursus ini

Perakaunan dan Pengurusan BSc Hons mewujudkan peluang untuk memajukan pengajian anda dalam bidang perkhidmatan profesional yang berkembang. Kursus ini menyediakan landasan yang komprehensif dalam teori dan amalan, dan asas yang sangat baik untuk menjadi Akauntan Berkelayakan. Ia juga menyediakan peluang untuk mengecualikan pengecualian dari semua Badan Akauntan Profesional yang utama, sambil mengekalkan banyak pilihan terbuka kepada graduan yang berjaya untuk meneruskan kerjaya lain yang melibatkan Perakaunan, Perniagaan, dan Kewangan. Anda akan mempunyai peluang untuk membangunkan pengetahuan, kemahiran, dan wawasan dalam bidang berikut:... [-]


BSc in Hospitality and Tourism Management

RIT Croatia
Campus Sepenuh masa September 2018 Croatia Dubrovnik Zagreb + 1 lagi

Berpendidikan tinggi dan pengurus profesional yang boleh hidup sehingga cabaran pelancongan moden adalah satu elemen penting untuk pembangunan ekonomi Croatia. Program Pengurusan Hospitaliti dan Perkhidmatan Antarabangsa di RIT Croatia menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dan profesional dalam bidang ekonomi dan pelancongan. [+]

Berpendidikan tinggi dan pengurus profesional yang boleh hidup sehingga cabaran pelancongan moden adalah satu elemen penting untuk pembangunan ekonomi Croatia. Program Pengurusan Hospitaliti dan Perkhidmatan Antarabangsa di RIT Croatia menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dan profesional dalam bidang ekonomi dan pelancongan.

Tinjauan Program

Dalam usaha untuk menyokong pelajar yang layak dalam membiayai pengajian mereka, RIT Croatia memperoleh lebih € 350,000.00 untuk bantuan kewangan untuk pendaftaran dalam 2017/2018 tahun akademik. Biasiswa dan bantuan kewangan adalah dana kewangan digunakan terhadap kos tuisyen yang menghadiri universiti dalam tempoh empat tahun pengajian.... [-]


Bachelor in Plastics and Polymer Engineering Technology

Pennsylvania College of Technology
Campus Sepenuh masa August 2018 Amerika Syarikat Williamsport

[+]

AAE Applied Arts Elective atau Pengalaman Lapangan IFE International Elective

ENL111 Komposisi Bahasa Inggeris I

Semester ketiga

ENL201 Teknikal dan Komunikasi Profesional

Keempat Semester

Ucapan Ucapan SPC101

semester keenam

FIT Fitness and Lifetime Sports Elective

[-]

Teknologi Maklumat Sarjana Muda

VAMK University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa August 2018 Finland Vaasa

Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat (B.Sc. Teknologi Maklumat) mempunyai akar dalam industri berkaitan tenaga tempatan. Kami berhasrat untuk melahirkan pakar-pakar yang boleh membantu syarikat-syarikat antarabangsa yang besar dan pemain tempatan dalam pembangunan produk mereka dan aplikasi teknikal yang berkaitan dengan IT. [+]

Key Hasil Pembelajaran

Hari ini, Teknologi Maklumat (IT) meresap ke dalam kehidupan kerja kita, dan juga dalam kehidupan seharian kita, dalam banyak cara. Ini menyebabkan secara automatik dalam keperluan yang semakin meningkat untuk pakar-pakar IT dalam masyarakat moden.

Pada Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​Universiti Sains Gunaan, yang B.Sc. Teknologi Maklumat (Sarjana Muda Teknologi Maklumat) mempunyai akar dalam industri berkaitan tenaga tempatan. Kami berhasrat untuk melahirkan pakar-pakar yang boleh membantu syarikat-syarikat antarabangsa yang besar dan pemain tempatan dalam pembangunan produk mereka dan aplikasi teknikal yang berkaitan dengan IT.

Sebagai seorang pelajar IT, anda akan menjadi biasa dengan bahasa pengaturcaraan yang tertentu, seperti C dan Java, dan juga dengan beberapa alat penting teknikal, contohnya, aplikasi IP, rangkaian wayarles, pengaturcaraan Internet, dan pelbagai sistem terbenam. Kajian profesional maju menumpukan kepada pengantarabangsaan dan kerjasama dalam projek-projek, seperti pasukan robotik bola sepak dan pasukan robot humanoid NAO baru.... [-]